Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:Unlike czasami mala dawka luteiny moze wywolac owulacje...nie wiesz jak dlugo masz juz podwyzszona tempke? jesli byla mala dawka to np po 3 dniu brania lutki moglas miec owulacje i jeszcze fl moze trwac...to jedna hipoteza...druga to, ze dawka luteiny byla za niska dlatego nie wywolala @ po odstawieniu...ale wtedy tempka powinna byc na niskim poziomie a tobie poszla do gory...albo po prostu jestes w ciazy! Mierz moze tempke od jutra przez 4 dni a jak nie bedzie nadal to zrob test...na swoim doswiadczeniu wiem, ze lutka nie zawsze dziala...zawsze bralam 10 dni po 3 razy dziennie po jednej tabletce pod jezyk..zadzialalo 3 razy zawsze mialam @ 3/4 dni po odstawieniu ( i 90% procent dziewczat dostaje max 3/4 dni po odstawieniu), natomiast 3 cykle do tylu ( mozesz zobaczyc na wykresach u mnie) wzielam tak samo i miesiaczki nie bylo, czekalam do 7 dni po odstawieniu i zaczelam brac 5 dni po 3 razy dziennie 2 tabletki i dopiero wtedy przyszla na 3 dzien po odstawieniu...u 90% dziewczat przychodzi 3/4 dnia po odstawieniu, ale na ulotce pisze, ze nawet moze przyjsc do dwoch tygodni po odstawieniu...Trzymam kciuki zeby byla to najmilsza z opcji
Po kolei:
1. Niestety mierzę dopiero 3 ostatnie dni, bo zaczęłam się dziwić, że @ nie ma, wiec sprawdzałam czy spada.
2. Ciąża odpada na 10000% Chyba, że telepatycznie z woja zaszłam lub nieświadoma zaczynam jakiś hm...6 miesiąc
3. Trochę mnie przestraszyłaś, że u 90% przychodzi 3-4 dni, a u mnie nic W poprzednim cyklu przy identycznym dawkowaniu przyszła w 4dniu.weronika86 lubi tę wiadomość
-
nie, moim zdaniem to nie ciąża, ale mogłaś sobie zblokować, czyli opóźnić owu i tym samy opóźnić okres,
Mierzysz tempki wieczorem , ja mierzę 3 x dziennie ale pod uwagę biorę tylko te poranne, bo wieczorem nawet po leżeniu tempka w 1 fazie jest 37 a po owu 37,40/60 więc jest widoczna różnica a ty połączyłaś poranne z wieczornymi nie tak się nie robi bo żadnego to realnego obrazu nie da , niestety. Zmierz rano nastaw budzik i już
powodzenia mam nadzieję że się mylę i będziesz w ciąży
A teraz JAAA czy jeżeli dziś tempka wzrosła to czy możliwe że owu była wczoraj a nie wcześniej tak jak pokazuje program? pewna dziewczyna tak mi zasugerowała i trochę się dziwię bo od 2 dni biorę progesteron 200 to przecież by zablokowało albo????
marzenia się spełnią -
Matik2012 wrote:nie, moim zdaniem to nie ciąża, ale mogłaś sobie zblokować, czyli opóźnić owu i tym samy opóźnić okres,
Mierzysz tempki wieczorem , ja mierzę 3 x dziennie ale pod uwagę biorę tylko te poranne, bo wieczorem nawet po leżeniu tempka w 1 fazie jest 37 a po owu 37,40/60 więc jest widoczna różnica a ty połączyłaś poranne z wieczornymi nie tak się nie robi bo żadnego to realnego obrazu nie da , niestety. Zmierz rano nastaw budzik i już
A teraz JAAA czy jeżeli dziś tempka wzrosła to czy możliwe że owu była wczoraj a nie wcześniej tak jak pokazuje program? pewna dziewczyna tak mi zasugerowała i trochę się dziwię bo od 2 dni biorę progesteron 200 to przecież by zablokowało albo????
Moim zdaniem program wyznaczyl prawidlowo, czesto tak mam po owulacji. i na wykresach FF jest baaardzo czesty spadek w 4dpo -
Matik2012 wrote:nie, moim zdaniem to nie ciąża, ale mogłaś sobie zblokować, czyli opóźnić owu i tym samy opóźnić okres,
Jeden spadek nie oznacza owulki, mysle, ze program dobrze wyznaczyl
Wlasnie rzecz w tym, ze nie mam jak mierzyc rano, bo pracuje nocami i klade sie dopiero kolo 6-7, a zwyczajowo mierzylam juz o 8 wiec i tak mi nie wyhdzie prawidlowa temperatura Tak mysle, zr moze mi sie owu tak mega opoznila.
-
Matik2012 wrote:a jak kładziesz się o 6/7 to przecież się budzisz prawda? to mierz wtedy do której śpisz do 13? to mierz o 13 chodzi o stałą godzinę po wyspaniu ok?
Hm...czyli zakładając, że wstawałabym o tej 13 dzień w dzień to też by mi wyszło miarodajnie jak o 8? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny