Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiaDina wrote:Mam udostępniony wykres dla wszystkich Z góry dziękuję
A normalnie masz dlugie cykle?
Wyglada na ciazowy, ale nie wiem jak poprzednie u Ciebie...a testami ciazowymi sie nie martw bo jezeli uzylas slabego to mogl nie wyjsc
3mam kciuki aby sie udaloMiaDina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisKolorowy wrote:mogło nie być jeszcze owulacji?
Ja mam podobny problem. Niby test ovu wyszedl ci pozytywny ale z nimi to trzeba uwazac bo moga wskazywac na ovu 3 dni przed
Nie bylo u Ciebie tego drastycznego spadku I wzrostu wstazujacego na ovu, ale znowu temperature tez moze sie zmieniac zalezy od wielu czynnikow
Szyjka twoja nie wskazuje na dni plodne
Pozatym okres plus plamienia byly dosc dlugo, masz normalnie wczesnie owulacje??
Ja bym obstawiala jeszcze na owulacje pozniej.... -
nick nieaktualnymisKolorowy wrote:Cześć dziewczyny pomożecie w interpretacji mojego wykresu? Wydaje mi się że owu była w 13dc, ale temperatura trzymam się jakoś tak nisko co o tym myślicie, mogło nie być jeszcze owulacji?
ja bym obstawiała owulkę u Ciebie 15 dc, jutro , pojutrze może być skok tempki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 13:55
-
nick nieaktualnyMiaDina wrote:Ala wcześniej miałam implant antykoncepcyjny. Ale wcześniej miałam cykle 27-29 dni, czyli krótkie i regularne. No testy jakieś zwykłe w sumie kupowałam, bez szału.
Jezeli dzieciaczek sie zagniezdza no to robi ci prawdziwa niespodzianke, plus sluz masz takze ciazowy
A jest go duzo I jest kremowy kremowy???
MiaDina lubi tę wiadomość
-
Luccecita wrote:no raczej tak
MiaDina
czemu masz tak długą i obfitą @ ?
Zobaczymy:) mam jednak nadzieję że to odbije ze jutro będzie tyle co wczoraj. Plamien niemam nic mi się nie dzieje. Ja bez lekarza nie będę nic zazywala pójdę jeszcze jutro lub w piątek na progesteron zbadać i zobaczę co się dzieje -
nick nieaktualnyo matko, dobrze, że wyjęłaś to dziadostwo
zelazo sobie zbadaj, bo przez takie @ łatwo nabawić się anemii, zwłaszcza jeśli chcesz zajść w ciążę
zawsze możesz iść na betę z krwi, bo testy sikane czasem późno wychodzą...Ala82, MiaDina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No właśnie żelazo mam dobre ponoć, bo robiłam już badania i tylko dostałam wit D3, a na betę nawet nie wiem gdzie mam kurczę iść, bo ja w uk jestem to nie wiem jak to tutaj się załatwia ;/ ale w pon chyba przejdę się do mojej poradni kobiecej, tylko to mąż musi być w domu, bo tam z dziećmi to nie bardzo można wchodzić, no bo z resztą jak? To się nie da przy nadpobudliwej 6 latce latającej po całym gabinecie
Ala82 lubi tę wiadomość
Bedzie dziewczynka
-
nick nieaktualnyMiaDina wrote:Ala cieszyłabym się z ciązy tylko już też tyle testów, że boję się kolejne właśnie robić, żeby się nie zawieść. Ale jeśli do pon @ nie będzie to idę do poradni nie ma bata.
heh no rozumie w 100%!
no jak do poniedzialku nie dostaniesz okresu to idz do GP I oni zrobia badanie krwiiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 14:35
-
Dziewczyny, co sądzicie ..?
https://zapodaj.net/157075b3134a7.png.html02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Maciejowa wrote:Kofeina - wygląda na to, że jesteś właśnie w trakcie owulacji