X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiaDina wrote:
    Mam udostępniony wykres dla wszystkich :) Z góry dziękuję

A normalnie masz dlugie cykle?
    Wyglada na ciazowy, ale nie wiem jak poprzednie u Ciebie...a testami ciazowymi sie nie martw bo jezeli uzylas slabego to mogl nie wyjsc
    3mam kciuki aby sie udalo

MiaDina lubi tę wiadomość

• panan12 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    może spadek na zagniezdzenie? trzymam kciuki zeby jutro odbiła :)

A jak nie odbije ? Tzn ze progesteron spada ?

f2w3k0s3plke7odf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    A jak nie odbije ? Tzn ze progesteron spada ?

no raczej tak

MiaDina
    czemu masz tak długą i obfitą @ ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misKolorowy wrote:
    mogło nie być jeszcze owulacji?

Ja mam podobny problem. Niby test ovu wyszedl ci pozytywny ale z nimi to trzeba uwazac bo moga wskazywac na ovu 3 dni przed
    Nie bylo u Ciebie tego drastycznego spadku I wzrostu wstazujacego na ovu, ale znowu temperature tez moze sie zmieniac zalezy od wielu czynnikow
    Szyjka twoja nie wskazuje na dni plodne
    Pozatym okres plus plamienia byly dosc dlugo, masz normalnie wczesnie owulacje??
    Ja bym obstawiala jeszcze na owulacje pozniej....

• MiaDina Koleżanka

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala wcześniej miałam implant antykoncepcyjny. Ale wcześniej miałam cykle 27-29 dni, czyli krótkie i regularne. No testy jakieś zwykłe w sumie kupowałam, bez szału.

Bedzie dziewczynka

0d1ygzu3u94eltsn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misKolorowy wrote:
    Cześć dziewczyny pomożecie w interpretacji mojego wykresu? Wydaje mi się że owu była w 13dc, ale temperatura trzymam się jakoś tak nisko co o tym myślicie, mogło nie być jeszcze owulacji?

ja bym obstawiała owulkę u Ciebie 15 dc, jutro , pojutrze może być skok tempki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 13:55

• MiaDina Koleżanka

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita po implancie miałam takie straszne @. Bo wcześniej normalne po 4 dni. A z tym dziadostwem miałam co 2 tyg i przez 2-3 tyg, a raz 6 tyg miałam @ ... ciągiem

Bedzie dziewczynka

0d1ygzu3u94eltsn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiaDina wrote:
    Ala wcześniej miałam implant antykoncepcyjny. Ale wcześniej miałam cykle 27-29 dni, czyli krótkie i regularne. No testy jakieś zwykłe w sumie kupowałam, bez szału.

Jezeli dzieciaczek sie zagniezdza no to robi ci prawdziwa niespodzianke, plus sluz masz takze ciazowy
    A jest go duzo I jest kremowy kremowy???

• panan12 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    no raczej tak

MiaDina
    czemu masz tak długą i obfitą @ ?

Zobaczymy:) mam jednak nadzieję że to odbije :) ze jutro będzie tyle co wczoraj. Plamien niemam nic mi się nie dzieje. Ja bez lekarza nie będę nic zazywala pójdę jeszcze jutro lub w piątek na progesteron zbadać i zobaczę co się dzieje :)

f2w3k0s3plke7odf.png
  • MiaDina Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala kremowy kremowy i jest go mega dużo. Bez wkładki ani rusz...

Ala82 lubi tę wiadomość

Bedzie dziewczynka

0d1ygzu3u94eltsn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko, dobrze, że wyjęłaś to dziadostwo

zelazo sobie zbadaj, bo przez takie @ łatwo nabawić się anemii, zwłaszcza jeśli chcesz zajść w ciążę :)

zawsze możesz iść na betę z krwi, bo testy sikane czasem późno wychodzą...

Ala82, MiaDina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiaDina wrote:
    Ala kremowy kremowy i jest go mega dużo. Bez wkładki ani rusz...

stawiam na ciaze!!!!idz na bête!!

• MiaDina Koleżanka

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie żelazo mam dobre ponoć, bo robiłam już badania i tylko dostałam wit D3, a na betę nawet nie wiem gdzie mam kurczę iść, bo ja w uk jestem to nie wiem jak to tutaj się załatwia ;/ ale w pon chyba przejdę się do mojej poradni kobiecej, tylko to mąż musi być w domu, bo tam z dziećmi to nie bardzo można wchodzić, no bo z resztą jak? To się nie da przy nadpobudliwej 6 latce latającej po całym gabinecie :P

Ala82 lubi tę wiadomość

Bedzie dziewczynka

0d1ygzu3u94eltsn.png
  • MiaDina Koleżanka

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala cieszyłabym się z ciązy tylko już też tyle testów, że boję się kolejne właśnie robić, żeby się nie zawieść. Ale jeśli do pon @ nie będzie to idę do poradni nie ma bata.

Bedzie dziewczynka

0d1ygzu3u94eltsn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiaDina wrote:
    Ala cieszyłabym się z ciązy tylko już też tyle testów, że boję się kolejne właśnie robić, żeby się nie zawieść. Ale jeśli do pon @ nie będzie to idę do poradni nie ma bata.

heh no rozumie w 100%!
    no jak do poniedzialku nie dostaniesz okresu to idz do GP I oni zrobia badanie krwii

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 14:35

• Kofeina Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nadal.nie wiem.czy owulacja była. Niby płody śluz był. Szyjka też płodna ale ta temperatura słaba:(

8p3odqk3vkpa5ho3.png
    iv09krhm842d4967.png
    uiklje9g90mcnvau.png
  • MiaDina Koleżanka

Wysłany: 20 lipca 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala widze, ze Ty tez z UK czy po prostu obeznana? Bo ja właśnie nie wiedziałam czy do gp czy na emergency poprosić. Haha tylko u nasza zwykła morfologię na wyniki prawie 3 tyg czekałam :p

Ala82 lubi tę wiadomość

Bedzie dziewczynka

0d1ygzu3u94eltsn.png
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofeina - wygląda na to, że jesteś właśnie w trakcie owulacji :)

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • Najmłodsza_staraczka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co sądzicie ..? :)

https://zapodaj.net/157075b3134a7.png.html

02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.

5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!

1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
    17.12 - Transfer 3.2.2 :(
    14.01.2020 - Transfer 8.3 :(

10.2019 - Histeroskopia ok

Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.

3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
    19.07.2019 - Transfer 12.1 :(

2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.

Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.

relgwn156k56cgiw.png
  • Kofeina Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maciejowa wrote:
    Kofeina - wygląda na to, że jesteś właśnie w trakcie owulacji :)
    Dziwne to . Jak zaszłam z synkiem w ciążę to wręcz czułam że mam owulacje. A teraz jakoś tak inaczej bóle lekkie owulacyjne już od dawna . A wczoraj aż mnie wszystko rozrywalo od środka. Parcie na odbyt , uczucie ucisku w kroczu. Jajniki szalały i brzuch jak baniak a dziś bum ... nic. Zero boli nic a nic. Szyjka dziś trwardsza niż wczoraj . Sądzicie że owulacja mogła być wczoraj czy raczej dziś? Bo przytulanko było wczoraj o 15 a ból ustąpił około 20 . A do konca tygodnia niestety nie mam jak przytulanka powtorzyc bo mojego pana Dawcy w domu nie bedzie . Dziwny mam ten cykl . Kurcze 2 dzieci urodzilam i jeszcze tak nie miałam.

8p3odqk3vkpa5ho3.png
    iv09krhm842d4967.png
    uiklje9g90mcnvau.png
‹‹ 688 689 690 691 692 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ