Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny , po owulacji moja temperatura jest cały czas podwyższona w dniu 11 i 12 spadła co widać na wykresie ale nie spadła bardzo niksko w tym czasie czułam się jak bym była chora , w 13 i 14 dniu po owulacji temperatura znowu wzrosła jest to czas w którym powinnam dostać okres a w zamian tego kuło mnie w podbrzuszu , dziś 30dc i okresu brak , czy możliwa było zagnieżdżenie zarodka właśnie 11 i 12 dni po owulacji gdzie tem. spadła a w dniu okresu takie kłucie w podbrzuszu i ból ???? Jestem po terminie @ i nie czuję tego żeby miała przyjść ( pełna nadziei )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A test robilas? Skoro temp sie dalej utrzymuje to jest duzo prawdopodobienstwo, ze jestes w ciazy rob test i biegnij na bete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 14:38
słońca łan, BabyBoom25, akacjowa lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Cześć! Wydaje mi się, że przeddzień owulacji śluz powinien być rozciągliwy. Jeśli takiego nie było to może to być cykl bezowulacyjny... Ale oczywiście pewności nie mam.Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki, żeby się udało
panan12 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Paula. wrote:Tak już jest, że czasami cykle się wydłużają i albo są z późną owulacją albo owulacji wcale nie ma. Jeśli to Twój pierwszy cykl obserwacji to musisz uzbroić się w cierpliwość i może następny będzie spokojniejszy. Ja raz miałam owulkę w 54dc to był szok. Ale miejmy nadzieję, że nawet jeśli owulka była wtedy co obecnie program wyznaczył i serduszka były to może jest cień szansy na ciążę?
A co do testów owulacyjnych to odradzam. Nie sprawdzają się i w 100% nie pokazują owulacjiPaula. lubi tę wiadomość
-
Hej,
będę wdzięczna za pomoc. Czy na bazie mojego wykresu można przypuszczać, że do owulacji jeszcze nie doszło? Śluz rozciągliwy już był (trwało to 2 dni), miałam poczucie, że lekko mnie kłuje jajnik. Będę wdzięczna za pomoc w interpretacji bardziej doświadczone kobitkiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 13:19
staraniowa wrote:Hej,
będę wdzięczna za pomoc. Czy na bazie mojego wykresu można przypuszczać, że do owulacji jeszcze nie doszło? Śluz rozciągliwy już był (trwało to 2 dni), miałam poczucie, że lekko mnie kłuje jajnik. Będę wdzięczna za pomoc w interpretacji bardziej doświadczone kobitki -
Hopeless, dziękuję za odpowiedź. Napawasz mnie nadzieją - może jeszcze nie wszystko stracone?...
Staramy się od prawie roku, udało się nam za pierwszym razem dosyć szybko, bo po 2 cyklach pomimo moich schorzeń hormonalnych, ale nikt się nie spodziewał, że to będzie pozamaciczna... No i dopiero od sierpnia mogliśmy kontynuować starania. Czasami wmawiam sobie, że może tak ma być, że może nie jest mi dane to szczęście, innym razem walczę z takim myśleniem... Normalnie rollercoaster. O niczym nie marzę na Boże Narodzenie jak o tej fasolce, która znalazłaby się w odpowiednim miejscu...Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
staraniowa wrote:Hopeless, dziękuję za odpowiedź. Napawasz mnie nadzieją - może jeszcze nie wszystko stracone?...
Staramy się od prawie roku, udało się nam za pierwszym razem dosyć szybko, bo po 2 cyklach pomimo moich schorzeń hormonalnych, ale nikt się nie spodziewał, że to będzie pozamaciczna... No i dopiero od sierpnia mogliśmy kontynuować starania. Czasami wmawiam sobie, że może tak ma być, że może nie jest mi dane to szczęście, innym razem walczę z takim myśleniem... Normalnie rollercoaster. O niczym nie marzę na Boże Narodzenie jak o tej fasolce, która znalazłaby się w odpowiednim miejscu...
I ostatecznie myślę że gowno a nie tak ma być. Każda kobieta która pragnie dziecka ma je mieć! I tyle. Czasem trzeba dłużej zaczekać. Czasem trzeba się wspomóc lekami. Trudno. Każda kobieta zasługuje na bycie matką bo nie ma w życiu nic lepszego. -
Ech... przykro mi Ale... nie ma co się smucić. Tak jak mówisz, trzeba walczyć o swoje. Bo czemu nie? I tego nam życzę - żeby się udało
Kurczę, cieszę się, że się tu zarejestrowałamStarania o pierwsze dziecko od 12.2015
Bo to bardzo fajne miejsce
-
nick nieaktualnySłuchajcie dziewczyny ! Dziwna sprawa dzisiaj mi się przydarzyła !!!! Otóż ostatnio temperatura mi spadała i byłam pewna że dostałam dzisiaj okres to znaczy że po porannym przytulaniu z mężem , mąż zauważył krew , po ptarciu się wyglądało to jak różowe plamienie, nie była to świeża krew mocno czerwona tylko jak upławy podbarwione krwią więc myślałam juże mam okres, a od porannej sytuacji ani śladu okresu !!!!!! Co się dzieje ???? Nie wiem co mam już myśleć
-
Może to plamienie implantacyjne? Skoro to świeża krew i było jej niewiele, a okresu jak nie ma tak nie ma? Albo po prostu drobne podrażnienie?
Jaką miałaś ostatnio zanotowaną temperaturę?
Czasem trzeba trochę dłużej poczekać na @ robiłaś test? Juz powinien wyjść. Ciekawe dlaczego Ci temp spada poniżej linii podstawowej.
Szkoda ze tak późno zaczelas mierzyć tempWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 19:07