Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie to mój pierwszy raz z beta .
Więc trzeba poczekać co zrobić .. Mam wrażenie że sama się nakręcam.. Ale kurde piersi bolą mnie bardziej niż zwykle przy okresie. Dziś cały dzień miałam mdlosci i czułam się fatalnie . Sama już nie wiem . Trzeba czekać i tyle -
Hej Dziewczyny, zerkniecie na mój wykres i pomożecie zinterpretować?
Myslę, że owu była wczoraj, a nie jak pokazuje ovufriend kilka dni temu... To dzisiaj już nie ma co działać? Jak myślicie?
Myslałam, że to bezowulacyjny cykl... przegapiłam TEN moment
"Jeszcze będzie pięknie - mimo wszystko! Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie!" - Jan Paweł II
Aniołek (*) 30.03.2017 9tc / Ciąża biochemiczna - Październik 2017
-
malwka08 wrote:Hej dziewczyny podbijam temat, wstawiłam swój wykres pod waszą ocenę, ale żadna się nie odezwała
Gdzie ten Twój wykres? Nie widzę, żebyś Go udostępniała"Jeszcze będzie pięknie - mimo wszystko! Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie!" - Jan Paweł II
-
nick nieaktualny
-
Hej, 23 lipca, wkleilam zdjęcie wykresu, ale może faktycznie nie był widoczny. Może teraz pokaże się miniatura. Ciekawa jestem czy możecie chociaż po temperaturze ocenić kiedy miała miejsce owulacja? Serdecznie pozdrawiam ][/url]
https://ovufriend.pl/graph/121c625f4ffc1703ed22f73f97518aaaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 10:45
-
nick nieaktualnymalwka08 wrote:Hej, 23 lipca, wkleilam zdjęcie wykresu, ale może faktycznie nie był widoczny. Może teraz pokaże się miniatura. Ciekawa jestem czy możecie chociaż po temperaturze ocenić kiedy miała miejsce owulacja? Serdecznie pozdrawiam ][/url]
Mi dalej nie wyskakuje miniatura.
Masz pod wykresem po lewej stronie- Udostępnij wykres. I tam jest opcja udostępnienia na tablicy dla wszystkich, koleżanek i wcale.
Z miniatury ja nie widzę dc. Nie otwiera się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 10:44
-
malwka08 wrote:Hej, 23 lipca, wkleilam zdjęcie wykresu, ale może faktycznie nie był widoczny. Może teraz pokaże się miniatura. Ciekawa jestem czy możecie chociaż po temperaturze ocenić kiedy miała miejsce owulacja? Serdecznie pozdrawiam ][/url]
https://ovufriend.pl/graph/121c625f4ffc1703ed22f73f97518aaa
Według mnie 17 lipca była owulacja.
"Jeszcze będzie pięknie - mimo wszystko! Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie!" - Jan Paweł II
-
nick nieaktualnyFasola1234 wrote:Nie to mój pierwszy raz z beta .
Więc trzeba poczekać co zrobić .. Mam wrażenie że sama się nakręcam.. Ale kurde piersi bolą mnie bardziej niż zwykle przy okresie. Dziś cały dzień miałam mdlosci i czułam się fatalnie . Sama już nie wiem . Trzeba czekać i tyle
Fasola jak tam? Wyłączyłaś wykres a jestem ciekawa co tam wyszło? -
Witajcie. Czy ja też mogłabym prosić o pomoc w interpretacji? Co mogło być nie tak?
https://ovufriend.pl/graph/bced6cf1fddc9169b487fa62f032ea0b
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 10:19
Aniołek 6/7tc 21.01.2019 [*]
[/url] -
nick nieaktualnymorowa wrote:Witajcie. Czy ja też mogłabym prosić o pomoc w interpretacji? Co mogło być nie tak?
https://ovufriend.pl/graph/bced6cf1fddc9169b487fa62f032ea0b
1. Czy owulacja była potwierdzona u gina? To zasadnicze pytanie i nawet wyniki nie dadzą 100% pewności czy jednak pęcherzyk pękł. Usg!
2. Czy robiłaś wyniki? Szczególnie 7dpo aby potwierdzić owulację?
3. Gdzie mierzysz tempkę? -
Ania1003 wrote:1. Czy owulacja była potwierdzona u gina? To zasadnicze pytanie i nawet wyniki nie dadzą 100% pewności czy jednak pęcherzyk pękł. Usg!
2. Czy robiłaś wyniki? Szczególnie 7dpo aby potwierdzić owulację?
3. Gdzie mierzysz tempkę?
1. Nie
2. Wynik, tzn?
3. Dopochwowo
Aniołek 6/7tc 21.01.2019 [*]
[/url] -
Pewnie właśnie trwa, albo za chwilę będzie owulacja.Starania o drugie dziecko
HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
LH:FSH poniżej 0,6 (?)
AMH w normie (2,39 ng/ml)
TSH w normie
Diagnoza:
Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
Zamrożony 3AB -
nick nieaktualny