Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
cucciola wrote:
To może oznaczać ciążę a na testach jeszcze nic nie wychodzi. Jednak moż eteż oznaczać @. Opcje są dwie i tylko czas pokaże, co z tego wyszło. Robiłaś test z krwi, wiec prawdopodobnie ciąży nie ma, ale możesz zrobić drugi raz. Jeśli znów wyjdzie negatywna to będziesz miała pewność. Chociaż beta w 12dpo powinna już coś wykazać jeśli byłabyś w ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 09:32
-
marianetka wrote:
Z reguły taki spadek obserwowały dziewczyny, które były w ciąży. Jest to tak zwany spadek implantacyjny, ale występuje raczej ok. 8dpo, czyli trochę później. U Ciebie sytuacja się powtarza. Może tak już po prostu reaguje Twój organizm na niezapłodnione jajeczko? Nie mam pojęcia, wiec zgaduję.Maxima lubi tę wiadomość
-
littleladybird wrote:To może oznaczać ciążę a na testach jeszcze nic nie wychodzi. Jednak moż eteż oznaczać @. Opcje są dwie i tylko czas pokaże, co z tego wyszło. Robiłaś test z krwi, wiec prawdopodobnie ciąży nie ma, ale możesz zrobić drugi raz. Jeśli znów wyjdzie negatywna to będziesz miała pewność. Chociaż beta w 12dpo powinna już coś wykazać jeśli byłabyś w ciąży.
-
Program może się mylić. Jednak na podstawie Twojego bardzo ładnego wykresu ja wyznaczyłabym owulkę na 24dc, czyli nawet dzień wcześniej niż program. Od 25dc Twoja temperatura wzrosła. Widoczne są dwie fazy: niskich i wysokich temperatur.
Maxima lubi tę wiadomość
-
littleladybird wrote:Program może się mylić. Jednak na podstawie Twojego bardzo ładnego wykresu ja wyznaczyłabym owulkę na 24dc, czyli nawet dzień wcześniej niż program. Od 25dc Twoja temperatura wzrosła. Widoczne są dwie fazy: niskich i wysokich temperatur.
tak pomyślałam że może ja coś źle pomierzyłam na początku bo dopiero w tym cyklu mierzę i sprawdzam na początku mierzyłam pod językiem . W każdym razie wprowadziłam zmiany w wykresie zakładając że pomyliłam się i teraz wygląda tak może jest teraz bardziej racjonalny co pani myśli? bo nie wiem jak inaczej, najgorsze jest to że myślę o tym 24h non stop. dziękuję za pomoc
-
Hej jaka pani? Ewelina jestem
Musisz mierzyć cały cykl w jednym miejscu, inaczej wykres nie będzie wiarygodny. Od przyszłego cyklu zacznij albo w ustach albo waginalnie, ponoć w pochwie temperatury są stabilniejsze. Ja jednak mierzę w ustach, jest dużo wygodniej
Mam nadzieję, że nie doczekasz się @ a na wykresie pojawią się zielone kropy -
littleladybird wrote:Hej jaka pani? Ewelina jestem
Musisz mierzyć cały cykl w jednym miejscu, inaczej wykres nie będzie wiarygodny. Od przyszłego cyklu zacznij albo w ustach albo waginalnie, ponoć w pochwie temperatury są stabilniejsze. Ja jednak mierzę w ustach, jest dużo wygodniej
Mam nadzieję, że nie doczekasz się @ a na wykresie pojawią się zielone kropylittleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wykres może potwierdzić owulację dopiero po jej zaistnieniu. Niestety wcześniej nie da się tego przewidzieć. Dopiero gdy temp wzrośnie to będzie widać czy owulacja była czy nie. A nawet to nie daje 100% pewnosci.
Izabela23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
littleladybird sobie niezle radzisz z tymi temp. Ja powoli zaczynam kumac jak czytam Twoje posty. Co oznacza wachania temp. jak u mnie ? Czy to hormony nie sa spokojne ? Bo jak juz widze jak mi spada tak duzo to juz mysle, ze w tym cyklu znowu nic. Czy nie powinna byc bardiej stabilna temp.w ciaglu cyklu ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny