Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nataliano wrote:Czy zrobic Test czy czekac dalej na @???
Czarnula204 wrote:Hej a moj dzisiejszy test wiarygodny? jak mowicie?
W 17dpo powinien być wiarygodny, ale różnie bywa. Owulacja w 9dc, zawsze masz tak wcześnie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEve_88, czy dzisiejsza temperatura nie była w jakiś sposób zaburzona? Możliwe też, że te 2 wyższe temp były podwyższone z jakiegoś innego powodu (infekcja?). Trzeba poczekać na kolejne pomiary, ciężko coś w tym momencie powiedzieć.
gosik79, wg mnie jest szansa na ciążę, współżycie było w dniach okołoowulacyjnych, a plemniki potrafią trochę pożyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 16:12
-
malami91 wrote:Eve_88, czy dzisiejsza temperatura nie była w jakiś sposób zaburzona? Możliwe też, że te 2 wyższe temp były podwyższone z jakiegoś innego powodu (infekcja?). Trzeba poczekać na kolejne pomiary, ciężko coś w tym momencie powiedzieć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane,zerknijcie proszę na mój wykres. Ten dzisiejszy spadek mnie załamał Myślicie, że mogę to wciąż traktować jako wyższą temperaturę,czy raczej nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 10:17
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
Trochę się już pogubiłam. W styczniu dowiedziałam się w 10 tygodniu ciąży, że dzidziuś od ponad 2 nie żyję. Wznowiliśmy starania w kwietniu (nie udało się), w tym cyklu temperatura skoczyła mi już w 12 dc, choć cykle zawsze mam 27-28 dniowe. Nie miałam żadnych objawów owulacji, testy owulacyjne wychodziły negatywnie. Za to teraz jest 14 dc (wtedy mam owulacje zawsze) i testy są mocno pozytywne, odczuwam bóle owulacyjne, śluz mam płodny i szyjkę wysoko, miękką i otwartą. Moje pytanie, kiedy ta owulacja miała miejsce?
Początek cyklu temp. mniej więcej 36.3
11 dzień cyklu 36.3
12 dzień cyklu 36,4
13 dzień cyklu 36,8
14 dzień cyklu 36,5Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 11:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny