Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
No i dziewczyny chyba znowu nic z tego. Dziś rano lekko podplamilam, trafiłam na oddział usg pokazało pęcherzyk w macicy i jakieś 30 min po badaniu zaczęłam mocno krwawić. Teraz czekam na lekarza co powie, ale coś czuję, że dobrych wieści nie będzie. Mam nadzieję, że tym razem obejdzie się bez zabiegu.
-
Girl25 wrote:Daj znać koniecznie. A bierzesz duphaston albo luteine? Dalej nie wiedzą w czym problem? Przecież tak ładnie przyrasta beta....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 18:59
-
Kotek90 wrote:Nie wiedzą bo od badania, które miałam koło godziny 14.00 dostałam 4 dupki i luteinę i na razie nikogo u mnie nie było. Lekarz miał ocenić wkładkę, ale jeszcze do mnie nie dotarł. Pewnie olał sprawę bo wie, że nic z tego i czeka aż samo się rozkręci. O 19 powinna być wizyta, to może wtedy coś powie, chociaż każą mi leżeć, to bardziej plamię niż krwawię, dopiero przy okazji wizyty w toalecie widać jak mocne jest krwawienie. A lekarka jak przyszłam na oddział mnie opierdzieliła po co ja tutaj się z plamieniem pokazałam, normalnie aż się poryczałam, a tutaj się okazuje, że jednak słusznie.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 wrote:I jak sytuacja? Jakaś dziewczyna pisała że ona krwawila ze skrzepami ale okazało się że to krwiak pod kosmowkowy
-
Edka134 wrote:Dzięki 😊 a czy jest tu Mama która mimo torbiela na jajniku zaszła w ciążę ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2019, 12:08
-
Edka134 wrote:U mnie właśnie raz była raz nie i ostatnio miałam w maju 3 cm i lekarz mówił że mamy się starać i jak coś przyjść w październiku 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2019, 12:32
-
despicableme2 wrote:Dziewczyny Czy jest możliwość na wystąpienie owulacji kiedy testy owulacyjne wychodzą negatywne?
-
Kotek90 wrote:A jakiej firmy robiłaś? Powiem Ci szczerze, że mi tylko wychodzą Facelle te z Rossmana, żadne inne, a owulacje miałam potwierdzone usg, więc to też zależy. A o której godzinie robisz?
Robiłam codziennie po 22. Mam jakieś tanie z allegro, w poprzednim cyklu były ok a ten cały cykl negatywne. -
nick nieaktualny