Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
kokoszka31 wrote:Mierzysz w pochwie lub ustach o stałej porze?Ona: AMH 0,13 po suplementacji i HW 0,36 IO
stan przedcukrzycowy
On: Problem męski - słaba morfologia
I klasa 2022r. 1% (wcześniej 0%) 2023r. 0%
II klasa 2022r. 5% 2023r. 15%
Koncentracja plemników 42,6 mln/ml
Ruch postępowy 2022r. 55% 2023 66%
Ruch całkowity 2022r. 60% 2023 70%
Brak ruchu 2022r. 40% 2023r. 30%
DFI: 2021r. 41% 2022r. 26% 2023r. 30%
Stymulacja XI.22 - 4 komórki - 3 dojrzałe
1 zapłodniona zatrzymana w 4 dobie.
Stymulacja III 23 - 1 ładna komórka , niestety za szybki przyrost i pękła
Suplementacja: q10, DHEA, Miovelia Pro, Miovelia NAC, L-carnityna
leki Glucophage 3x500
XII starania naturalne
X 23 histeroskopia - antybiotykoterapia
Bakterie w nasieniu - antybiotykoterapia.
Przerwa, w międzyczasie starania bez nadziei.
-
Madżi88 wrote:
Trochę płaski, ale to pewnie wina termometru. Polecam kupić termometr owulacyjny elektroniczny z dokładnością do 2 mc po przecinku np. Microlife na allegro za około 15zl. Mierz od następnego cyklu od początku i dopiero wtedy będzie można wysnuć jakieś wnioski. -
Jak dodać wykres to postu? Szukam i nie widzę. U mnie program wykrył prooblem z prolaktyną i endometriozą. Czy wam się sprawdziło?Ona: AMH 0,13 po suplementacji i HW 0,36 IO
stan przedcukrzycowy
On: Problem męski - słaba morfologia
I klasa 2022r. 1% (wcześniej 0%) 2023r. 0%
II klasa 2022r. 5% 2023r. 15%
Koncentracja plemników 42,6 mln/ml
Ruch postępowy 2022r. 55% 2023 66%
Ruch całkowity 2022r. 60% 2023 70%
Brak ruchu 2022r. 40% 2023r. 30%
DFI: 2021r. 41% 2022r. 26% 2023r. 30%
Stymulacja XI.22 - 4 komórki - 3 dojrzałe
1 zapłodniona zatrzymana w 4 dobie.
Stymulacja III 23 - 1 ładna komórka , niestety za szybki przyrost i pękła
Suplementacja: q10, DHEA, Miovelia Pro, Miovelia NAC, L-carnityna
leki Glucophage 3x500
XII starania naturalne
X 23 histeroskopia - antybiotykoterapia
Bakterie w nasieniu - antybiotykoterapia.
Przerwa, w międzyczasie starania bez nadziei.
-
kokoszka31 wrote:Trochę płaski, ale to pewnie wina termometru. Polecam kupić termometr owulacyjny elektroniczny z dokładnością do 2 mc po przecinku np. Microlife na allegro za około 15zl. Mierz od następnego cyklu od początku i dopiero wtedy będzie można wysnuć jakieś wnioski.
-
Hej .
Po krótce mam już jedno dziecko, o drugie staraliśmy się półtora roku i było poronienie dwa lata temu. Teraz od 3 miesięcy znowu zaczęliśmy się starać. Chodziłam prędzej na monitoring i okazywało się, ze nie mam owulacji, a pęcherzyki nie rosną. W tym cyklu byłam w 15dc i jeden pęcherzyk miał 15mm a drugi 12mm, endo 9. Brałam clo po 1 tabletce, estrofen tez 1 tabl. W 19 dc byłam na usg i lekarz nie widział tego większego pęcherzyka, nie widział tez czy była owulacja, a drugi pęcherzyk został taki jaki był. Od 19dc biorę duphaston. Robiłam test owulacyjny w 13 dc i wyszedł pozytywny. Czy jest jakaś szansa w tym cyklu patrząc na wykres ?
-
Hej dziewczyny 🙂
Na OF jestem nowa, to mój 2 cykl z OF.
Staramy się już ponad 3 lata. JEstem po ciężkim uszkodzeniu wątroby, po którym długo miałam cykle bez owu.
Proszę o sugestiem/interpretację cyklu.
Z góry dziękuję za pomoc🙂
Panie jak tutaj wkleić mój cykl, czy wystarczy jak wejdziecie w mój profil? Kompletnie nie ogarniam appki, ale staram się jak mogę🙊🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2020, 12:49
-
nick nieaktualnyHej, jestem tu nowa. Od tego cyklu mierze temperaturę. Jednak dzisiaj podziały się dziwne rzeczy. Dziś 17dc i pokazywalo owulacje 15dc. Po wpisaniu dzisiejszej temperatury usunęła mi się linia przerywana z wykresu, znikły zielone kółeczka i pokazało dzień niepłodny. Czy któraś z Was miała podobnie? Co może być przyczyną? 😕
-
Nati96 ja miałam w druga stronę, najpierw pokazało mi przewidywana owulacje i dni płodne, później zniknęło, ze niby nie było owulacji, az w 18 dc pokazało, ze jednak 13 dc była owulacja.. testy owu były negatywne (pierwszy raz mierzyłam temp i robiłam testy). Temperatury takie sobie jak na cykl owulacyjny, jedynie co czułam kłucie w jajniku jak zawsze _ i zawsze myślałam ze to owu, a teraz nie wiem co myśleć.. 🤦🏽♀️
-
nick nieaktualnyEdkaa wrote:Nati96 ja miałam w druga stronę, najpierw pokazało mi przewidywana owulacje i dni płodne, później zniknęło, ze niby nie było owulacji, az w 18 dc pokazało, ze jednak 13 dc była owulacja.. testy owu były negatywne (pierwszy raz mierzyłam temp i robiłam testy). Temperatury takie sobie jak na cykl owulacyjny, jedynie co czułam kłucie w jajniku jak zawsze _ i zawsze myślałam ze to owu, a teraz nie wiem co myśleć.. 🤦🏽♀️
Kurczę, dziwne rzeczy się dzieją ja np nie dodałam temperarury z dwóch dni, dzisiaj dodałam i wszystko gra.
Żaden test owulacyjny nie wyszedł Ci pozytywny? Robiłaś każdego dnia? -
Dziewczyny pomóżcie proszę. Ja już nic nie wiem.
Czy w ogóle była owulacja? Wątpię.
W linku testy owulacyjne z których nic nie rozumiem. Dlaczego przez 4 dni wychodzą pozytywne?
https://zapodaj.net/d75629837ceab.jpg.htmlZielone.Slonce lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny