Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Izaja wrote:Hej Dziewczyny
U nas kończy się trzeci cykl starań i czuję, ze okres się zbliża, wiec już wiem, ze tym razem się nie udało. Zerknie na mój ostatni wykres? Ja to Waszym zdaniem wyglada? Wydaje mi się, ze różnice w temperaturze nie są wystarczająco duże:/ Śluzu prawie nigdy nie widzę szyjki nie badam- wydaje mi się to skomplikowane. Może jakieś rady?
Pozdrawiam serdecznie ☺️
Izaja, z tego co widać, to na razie temperatura utrzymuje Ci się w górze. Póki nie ma spadku jest nadzieja. Ale jeśli to rzeczywiście 11 dpo, to musisz uzbroić się w cierpliwość 🙂Izaja lubi tę wiadomość
-
midzia wrote:Izaja, z tego co widać, to na razie temperatura utrzymuje Ci się w górze. Póki nie ma spadku jest nadzieja. Ale jeśli to rzeczywiście 11 dpo, to musisz uzbroić się w cierpliwość 🙂
Dziś niestety trochę spadła i wszelkie znaki mówią, że tym razem się nie uda. Wyjątkowo się, na szczęście nie dołuję35 lat
Starania 09/2020
30.09.2021- histeroskopia, usunięcie polipa
Dwurożna macicy 😞 wykluczone
Niedoczynnosc tarczycy- hormony uregulowane
11.12.2021- niedrożne jajowody -
Cześć Dziewczyny
Czy jest tu jakaś dobra duszyczka która pomoże w interpretacji wykresu? Nie dokońca wiem w jaki sposób udostępnic swój wykres...
Edit. Chyba udało mi skę udostepnic wykres na tablicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2020, 19:25
-
Hej czy mogę was prosić o pomoc w interpretacji mojego wykresu? Mam totalny mętlik w głowie spróbowałam go udostępnić na tablicy, nie wiem czy jest widoczny?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2020, 11:32
Starania od grudnia 2016.
21.07.2017 Aniołek [*]
08.12.2019 Aniołek [*]
Marzenia się spełniają mocno w to wierzę -
Dziewczyny dzisiaj zrobiłam test ale wyszła bardzo słaba kreska https://zapodaj.net/2884e92c6f9f9.jpg.html
Tutaj zdjęcie co o tym myślicie? Tem zeszła z 37.1 na 36.8 test zrobiony w 9 max 10 dpoAgata :) lubi tę wiadomość
1-sza ciąża ♥️ Hashimoto
-
Cześć Dziewczyny, to mój drugi cykl z apką ale w tym cyklu tylko zapisuję temperaturę. Aplikacja do pewnego momentu pokazywała mi owulacje 18dc, ale od razu po tym dniu kreska zniknęła.
Wydaje mi się, że skok temperatury jest marny, strasznie wolno rośnie dodatkowo te 3 dniowe plamienia
Myślicie że mogło w ogóle dojść do owulacji z takim wykresem? Jeżeli jest tu jakaś bardziej doświadczona dobra dusza, która mogłaby zerknąć na mój wykres to będę wdzięczna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2020, 17:45
-
Patrycja, widać ewidentnie skok temp więc owu raczej była
Owufirend wyznacza owulacje na podstawie wielu danych których u ciebie brakuje i ten skok przed owu mógł zaburzyć pomiar aplikacji. wg mnie owu była w dniach kiedy plamilas. Często zdarzają Ci się plamienia podczas owu?patrycjaaa lubi tę wiadomość
-
Agata dziękuję Plamienia mi się zdarzają tak mniej więcej w co drugim/trzecim cyklu. W tym miesiącu wydaje mi się że były jakieś mocniejsze, ale może to dlatego że od początku cyklu zaczęłam pic olej z wiesiołka i generalnie miałam dużo więcej śluzu i plamienia bardziej mi się rzuciły w oczy.
-
Hej wszystkim 😊 przychodzę do Was z pytaniem.
Szukam, szukam i znaleźć nie mogę. Czy da się określic na podstawie czegokolwiek, ze zagnieżdżenie się skończyło i za dwa dni wynik bety będzie w 1000000% wiarygodny?
Oczywiscie mam na myśli badania bety przed terminem @.Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Cześć! Dopiero raczkuję w temacie pomiaru temperatury (na razie głównie to obserwuję). Cały miesiąc biorę Bromergon oraz w tym cyklu od 19 dc Duphaston. Teraz mam 21 dc. Czy może któraś zerknąć na mój wykres czy źle oceniłam owulację i była dopiero wczoraj (edit: przedtem widziałam zacienienie na wczorajszym dniu, na tablicy tego nie widzę)? We Flo system wyznaczył owulację na 14 dc...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 12:28
-
Limosa wrote:Cześć! Dopiero raczkuję w temacie pomiaru temperatury (na razie głównie to obserwuję). Cały miesiąc biorę Bromergon oraz w tym cyklu od 19 dc Duphaston. Teraz mam 21 dc. Czy może któraś zerknąć na mój wykres czy źle oceniłam owulację i była dopiero wczoraj (edit: przedtem widziałam zacienienie na wczorajszym dniu, na tablicy tego nie widzę)? We Flo system wyznaczył owulację na 14 dc...
Wg mnie owulacje miałaś w okolicach 14-15dc, widać wyraźny skok temp