Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrząc na wykres myśle, ze jest duża szansa. Temperatura wzrosła wiec owulacja była a to już połowa sukcesu, teraz pozostaje jeszcze chwile poczekać i wszystko będzie jasne 🙂
Trzymam kciuki żeby się udało ✊🍀Anna-mama3 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, proszę o pomoc w interpretacji wykresu. Staramy się z mężem o dziecko. Czy jest jakaś szansa? Martwi mnie słaby przyrost temperatury.
Test owylacyjny wychodził pozytywny od 17 do 19dc.
Od trzech dni zaobserwowałam biała wydzieline, momentami z grudkami. Nic mnie nie swędzi, nie piecze. Brzuch ciagnie. Poza tym bez zmian.
Wykonałam dziś test ciazowy-negatywny.
Miał ktoś podobnie? Jak to się skończyło?
https://zapodaj.net/0048e5396fe36.png.html
Niestety nie wiem jak inaczej wstawić zdjęcie. -
nick nieaktualnyCześć🍀 dziewczyny może pomożecie
kiedyś miałam idelnie tak, że jak była owu to temperatura skakała do 37 i utrzymywała się na tym poziomie. Ten cykl jest mega dziwny
13 dc miałam lekkie krwawienie, temp 36,5, test owu neg
14 dc temp 36,6, test owu neg
15 dc temp 36,7 test owu pozytywny rano ( test o czułości 40), wieczorem ból jajników jak na owulacje
16 dc temp 37
Dziś 17 dc temp spadła do 36,6, test owu zrobiłam jest negatywny
Nic z tego nie rozumiem 🙈 ale To raczej znaczy że do zapłodnienia nie doszło ? Ale czy wgl była owulacja też nie wiem?
Co myślicie? Te cykle zaskakują mnie coraz bardziej 🤦♀️ -
Cześć dziewczyny, to mój pierwszy cykl z apka ovu i mierzeniem temp. Wczesniej starania tylko z testami owulacyjnymi ale bez pozytywnego wyniku. Owulacje raczej mam w każdym cyklu. Gin kilka razy potwierdzil jak akurat bylam na badaniach (albo bylo po i widział cialko żółte albo byl pęcherzyk dominujący) ale na takim typowym monitoringu jeszcze nie bylam. Teraz postanowilam do testów dodać mierzenie temp. Zastanaeia mie czy tak niewielki wzrost temp po owulacjo jest ok? Patrząc na wasze wykresy te temp po owulacji sa wyzsze i nie wiem co sądzić o mojej.
Starania o pierwsze 👶 od 01. 2021
👱♀️ 32lata
Owulacja ✅
Hormony ✅
Waga ❌
💊 Inofem, wit D, acard
👨🦱 31 lat
Badanie nasienia ❌
27.10 - >Morfologia 0%
💊 TenFertilMan, orzechy brazylijskie, wit C, wit D
06.12 ⏸️
14.12 💔 (5tc) -
Hej,
Według mnie temp masz w porządku. Niby wystarczy skok o 0.2 wiec mi się wydaje ze jak najbardziej jest okPozytywnemyslenie lubi tę wiadomość
’94
04.2021 - początek starań
Endometrioza (endoskopia torbieli 15.12.2020 oba jajniki)
❌AMH 0.34 (lipiec’21 synevo)
🏥Salve Łódź
❌AMH 0.44 (wrzesień 21dc diag)
⬇️AMH 0.16 (listopad 3dc diag)
⬇️AMH 0.078 (luty’22 14dc diag)
12.2021 ✖️Krótki protokół - dwa zdegenerowane pecherzyki, nie doszło do punkcji
🏥KrakOvi
⬆️AMH 0.59 ( luty’22 robione na miejscu)
3.2022 Długi protokół - 7 pęcherzyków ->2 komórki🥚🥚->1 zarodek🍀 -> beta 0 😥
5.2022 długi protokół - 9 pęcherzyków -> 1 komórka (reszta niedojrzałe)-> zero zarodków 😓
🏥 Eurofertil Ostrava
6.2022
1️⃣Mini stymulacja - 6 pęcherzyków->2 komórki -> 2 zarodki 🍀🍀-> ❄️
2️⃣ Mini stymulacja - 3 pecherzyki -> 3 komórki(jedna niedojrzała)-> 🍀🍀->❄️❄️
👨⚕️Paśnik -> wysokie NK, brak kilku Kir implantacyjnych (intralipid, encorton)
Transfer 7.09.2022🤞 beta 0
Transfer 12.10.2022
5dpt 19.2 🙏 7dpt 67.8🥹 9dpt 263🥰 -
Sylza dziękuję 😊 patrząc na wykresy innych dziewczyn trochę się jednak martwiłam że jednak coś jest nie tak u mnie. Ale mnie pocieszyłaś i himor już lepszy 😊Starania o pierwsze 👶 od 01. 2021
👱♀️ 32lata
Owulacja ✅
Hormony ✅
Waga ❌
💊 Inofem, wit D, acard
👨🦱 31 lat
Badanie nasienia ❌
27.10 - >Morfologia 0%
💊 TenFertilMan, orzechy brazylijskie, wit C, wit D
06.12 ⏸️
14.12 💔 (5tc) -
Julka2210 lubi tę wiadomość
-
Julka2210 wrote:Mam nadzieję jestem drugi cykl po laparoskopi mialam zrosty . W poprzednim cyklu sie nie udało, oby w tym coś się zadziało
-
Hej Jestem tu nowa To pierwszy cykl, który obserwowałam po ciąży, po kp miałam już ok 6 cykli. Cykle mi się skróciły, trwają 25-28 dni. Zaczęłam mierzyć od 5dc, bo wcześniej byłam na wakacjach a tu się okazuje, że 10 dc była już owulacja 🤔 Pokrywa się to z obserwacją śluzu. Tylko dzisiaj taki drugi wyraźniejszy skok i powyżej wszystkich temperatur, również tej pierwszej 🤔
Czy owulacja nie była jednak wczoraj? Chociaż śluzu już nie było praktycznie wcale.
Jest szansa na ciążę w tym cyklu, czy nie robić sobie nadziei?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2021, 07:48
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Hej Jestem tu nowa To pierwszy cykl, który obserwowałam po ciąży, po kp miałam już ok 6 cykli. Cykle mi się skróciły, trwają 25-28 dni. Zaczęłam mierzyć od 5dc, bo wcześniej byłam na wakacjach a tu się okazuje, że 10 dc była już owulacja 🤔 Pokrywa się to z obserwacją śluzu. Tylko dzisiaj taki drugi wyraźniejszy skok i powyżej wszystkich temperatur, również tej pierwszej 🤔
Czy owulacja nie była jednak wczoraj? Chociaż śluzu już nie było praktycznie wcale.
Jest szansa na ciążę w tym cyklu, czy nie robić sobie nadziei?
Na moje oko owulacja była 10dc . Ja tez mam taki skok temperatury a tez jestem po owulacji
Zobacz mój wykres
-
Kurcze nie wiem czemu ale nie moge wejsc w Wasze wykresy a przed chwilą obserwuję rozciągliwy ale mętny mleczny śluz i juz całkiem zgłupiałam. Może być taki śluz 4 dpo? W ciążowym cyklu miałam "płodny" śluz w fazie lutealnej ale to było już chyba po zagnieżdżeniu 😏 Przyznam, że mamy mało możliwości serduszkowania, więc chciałabym wiedzieć kiedy mniej więcej ta owulacja2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Kurcze nie wiem czemu ale nie moge wejsc w Wasze wykresy a przed chwilą obserwuję rozciągliwy ale mętny mleczny śluz i juz całkiem zgłupiałam. Może być taki śluz 4 dpo? W ciążowym cyklu miałam "płodny" śluz w fazie lutealnej ale to było już chyba po zagnieżdżeniu 😏 Przyznam, że mamy mało możliwości serduszkowania, więc chciałabym wiedzieć kiedy mniej więcej ta owulacja
Babulka lubi tę wiadomość
-
Julka2210 wrote:Kliknij na moj profil i tam masz zakładkę bieżący wykres na tablicy czy jakoś tak daj to i wyskoczy Ci moj wykres2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Babulka wrote:Dzięki, weszłam z chroma i zadziałało. U Ciebie trochę wyrazniejszy ten wykres. Zastanawia mnie jednak ten śluz płodny, może być taki śluz 4 dni po owulacji? 😳
Babulka lubi tę wiadomość
-
Julka2210 wrote:Z tego co piszesz to nie jest on typowo jak w owulacje( powinien być przezroczsty), po owulacji moze byc właśnie taki mleczny śluz . Nie jestem ekspertka może ktoś się wypowie bardziej doświadczony2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska