Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
A ile już się staracie? My dopiero drugi cykl ale słabo to znoszę. Do samego okresu jest zawsze łudzenie się.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:A ile już się staracie? My dopiero drugi cykl ale słabo to znoszę. Do samego okresu jest zawsze łudzenie się.
-
Babulka wrote:A ile już się staracie? My dopiero drugi cykl ale słabo to znoszę. Do samego okresu jest zawsze łudzenie się.
Babulka lubi tę wiadomość
-
Julka2210 wrote:Tez tak miałam jak ty na początku najważniejsze to się nie poddawać i szukać gdzie tkwi problem i do przodu2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Julka2210 wrote:Moze w Twoim przypadku nie będziesz musiała i sie odrazu uda . Tego Ci życzę
Tobie też życzę, żeby jednak ten wykres był ciążowy 🙂Julka2210 lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Tysia :) wrote:Dziewczyny możecie zerknąć na mój wykres ? Zazwyczaj faza lutealna trwa u mnie 12 dni , robiłam test 2 dni temu , wyszedł negatywny , możliwe ze jeszcze było za szybko ?2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Hej. Nie umiem dodac zdjecia wiec napisze i prosze o opinie kiedy mogla byc owu
obserwuje 1 cykl po porodzie (5msc temu) mamy 3 synow wirc probuje okreslic owu zeby sprobowac strzelic ns dziewczynke...a pierwszy raz mam taka syt...ogolnie mam teraz duzo sluzu cykle nieregularne raz 28 raz 39dni i do sedna...w 13dc okolo 11 mialam negatywny test owulacyjny ale kreska testowa dosc mocna dlatego po poludniu zrobilam 2 test i byl mega silny pozytyw ale nastepny test nastepnego dnia rano negatyw z czystej ciekawosci robilam testy dalej bo myslalam ze moze do owu nie dochodz dlatego czasami takie dlugie cykle ale byly juz same negatywne... po tym pozytywie spadek temp z srednio 36.6 na 36.2 duzoo sluzu szyjka otwarta myslalam ze owu tym bardziej ze nasteonego Dnia skok do 36.9...ale nastepnego dnia znow bardzo silny pozytyw duzo silnejsza kreska od kontrolnej temp spadla do 36.58 sluz juz mieszany duzo kleistego i pozniej temp skok na 37.0.. i juz nic z tego nie wiem...kiedy mogla byc owu??
Od 7 do 14dc temp srednio 36.6 (13dc pozytwynh test
14dc 36.2
15dc 36.9
16dc 36.58 (pozytywny test)
17dc 36.98
18dc. 37.00
19dc 37.00
Temp nie zaburzone
Od 3 dni bol piersi wczoraj i przed wczoraj bol podbrzusza i wzdety brzuch moze to hormony nie uregulowane -
GRABCIA wrote:Hej. Nie umiem dodac zdjecia wiec napisze i prosze o opinie kiedy mogla byc owu
obserwuje 1 cykl po porodzie (5msc temu) mamy 3 synow wirc probuje okreslic owu zeby sprobowac strzelic ns dziewczynke...a pierwszy raz mam taka syt...ogolnie mam teraz duzo sluzu cykle nieregularne raz 28 raz 39dni i do sedna...w 13dc okolo 11 mialam negatywny test owulacyjny ale kreska testowa dosc mocna dlatego po poludniu zrobilam 2 test i byl mega silny pozytyw ale nastepny test nastepnego dnia rano negatyw z czystej ciekawosci robilam testy dalej bo myslalam ze moze do owu nie dochodz dlatego czasami takie dlugie cykle ale byly juz same negatywne... po tym pozytywie spadek temp z srednio 36.6 na 36.2 duzoo sluzu szyjka otwarta myslalam ze owu tym bardziej ze nasteonego Dnia skok do 36.9...ale nastepnego dnia znow bardzo silny pozytyw duzo silnejsza kreska od kontrolnej temp spadla do 36.58 sluz juz mieszany duzo kleistego i pozniej temp skok na 37.0.. i juz nic z tego nie wiem...kiedy mogla byc owu??
Od 7 do 14dc temp srednio 36.6 (13dc pozytwynh test
14dc 36.2
15dc 36.9
16dc 36.58 (pozytywny test)
17dc 36.98
18dc. 37.00
19dc 37.00
Temp nie zaburzone
Od 3 dni bol piersi wczoraj i przed wczoraj bol podbrzusza i wzdety brzuch moze to hormony nie uregulowaneGRABCIA lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny. Proszę o pomoc w interpretacji mojego wykresu. Nie mogę się zorientować zorientować owulacja była, będzie czy w tym cyklu nie ma zamiaru się zjawić.
Testy były bladziochy w maksa, w tym cyklu zaczęłam brac femibion 0 i olej z wiesiołka. Śluz jest kremowy i jest go dużo.
Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.
Ewentualnie czy powinnam zbadać progesteron jutro i czy on rozwieje moje wątpliwości jednoznacznie? -
Hej, mam pytanie o zmianę zanotowaną przez aplikację. Aplikacja pokazywała, że wg moich objawów miałam owulację w 9dc i okres powinien być w 23dc (czyli dziś). Wpisałam dziś moje objawy i nagle dzień okresu został przesunięty na 29dc, nie pokazuje się kiedy była owulacja. Czy to oznacza, że to był cykl bezowulacyjny? Nic już nie rozumiem...