Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ból podbrzusza może być objawem ciąży ale też nie musi, niestety większość objawów @ i ciąży się pokrywa. Według mnie, patrząc na Twój wykres, może to również być na tle nerwowym ale wiadomo nie jestem lekarzem:)
Najlepiej skonsultuj to z lekarzem na następnej wizycie, powodzenia:)AgataJ lubi tę wiadomość
-
Miamonia wrote:Ból podbrzusza może być objawem ciąży ale też nie musi, niestety większość objawów @ i ciąży się pokrywa. Według mnie, patrząc na Twój wykres, może to również być na tle nerwowym ale wiadomo nie jestem lekarzem:)
Najlepiej skonsultuj to z lekarzem na następnej wizycie, powodzenia:)25.08 - II
25.08 - beta 50,4
27.08 - beta 162 -
Hej
Czy mogłabym prosić o pomoc w interpretacji mojego wykresu?
ZAWSZE miałam identyczne prawie wykresy: przed owulką 36,5-36,6, przed skokiem 36,4, owulacja: 36,9, a następnie temperatury utrzymujące się przez cały cykl 37,1-37,3. Teraz dzieją się mega dziwne rzeczy... Takich zębów to w życiu nie miałam. Do tej pory wszystkie hormony miałam idealne. Czy to oznacza że coś się zaczyna psuć? Naczytałam się już o tym, że przy takich "niskich" temperaturach może być problem z wykształceniem ciałka żółtego po owulce... 🙈 -
Cześć! Jakieś 5 lat temu korzystałam w OvuFriend i podczas dwuletnich starań o pierwsze dziecko miałam te wykresy obcykane, ale teraz chyba wszystko pozapominałam Ogólnie staramy się ponad pół roku, lekarz zlecił Duphaston po owulacji, zaczęłam go brać trochę 'na czuja', bo nie miałam w tym miesiącu testów. Zasadniczo moje pytanie brzmi, czemu zniknęła mi ta pionowa kreska z prognozowaną owulacją, czemu w ogóle jej nie wykrywa?
Szmaragdowaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, mogłybyście zerknąć na mój wykres i powiedzieć mi kiedy bardziej na podstawie temperatury oceniacie, ze była owulacja? Bardziej tego 18 czy 20? Od 17 ciagle odczuwałam bóle podbrzusza i jajników, raz jeden, a raz drugi 🤪 a wątpię, żeby akurat w dniu pierwszego pozytywnego testu była owulacja, tak jak to zaznaczyła aplikacja 🥴
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2021, 16:18
-
Moim zdaniem 12.06, ale.. Widzę, że używasz termometr z jednym miejscem po przecinku, to może mieć duże znaczenie w tej kwestii.
Soonka lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Księgowa wrote:Moim zdaniem 12.06, ale.. Widzę, że używasz termometr z jednym miejscem po przecinku, to może mieć duże znaczenie w tej kwestii.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2021, 11:18
-
Cześć 😊moje drogie pomóżcie ,czy myślicie,że mogła byc owulacja jeśli nie zaobserwowałam śluzu w tym cyklu,skok temperatury jest książkowy ,ale do tej pory zawsze miałam w każdym cyklu idealny śluz ,a teraz coś tam było,ale nawet ciężko określić,w ogóle wykres pokazał mi owu dużo wcześniej niż miałam przeważnie, no zgłupiałam w tym miesiącu całkowicie
-
nick nieaktualnyHej od niedawna korzystam z apki nie wiem jak interpretować wykresy. Może są tutaj dziewczyny bardziej doświadczone i coś mi powiedzą staram się już od lutego i ciągle nic. Z pierwsza ciąża 8 lat temu nie miałam żadnych problemów. Niestety nie wiem jak udostępnić swój wykres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2021, 08:15
-
nick nieaktualny
-
Proszę o pomoc w interpretacji wykresu, od 3 dnia cyklu brałam pierwszy raz letrozole, byłam na kontroli 12 dc, wszystko było małe, pęcherzyki 12 i 14 mm, potem 16dc, ginekolog stwierdziła, że nic nie urosło i przekreśliła sprawę, kazała próbować od następnego cyklu jeszcze raz, po czym w 21dc obserwuję skok temperatury, zgłupiałam. Czy któraś z Was tak miała? Mam cykle ok 30 dniowe, choć zdarzy się raz dwa razy w roku i 34. Proszę o pomoc
Nie umiem wrzucić wykresu ale jest na tablicy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2021, 16:58
-
Ten skok nie jest taki duży, jak być powinien. Chociaz istotnie temperatura Ci wzrosła już potem.
Ja mialam duży skok (jak zawsze), a cykl był bezowulacyjny niestety. Poczekaj jak się rozwinie sytuacja.Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Hej dziewczyny , możecie zobaczyć na mój wykres ? Jak myślicie kiedy mogę zrobić test ciążowy ? Nie wiem kiedy powinien mi wypaść okres dlatego ze to mój pierwszy cykl z letrozolem , zazwyczaj owulacje o ile była, miałam około 20-22 dc , a okres 34-35 dc , w tym cyklu wszystko jest szybciej .
Link do wykresu :
Tysia -
Hej! Trochę się pogubiłam…. W zeszłym cyklu zaobserwowałam wzrost temperatury podczas dni płodnych. Temperatura zaczęła spadać 2 dni przed okresem. Aplikacja natomiast nie zaznaczyła mi kiedy dokładnie była owulacja… czy wiecie jaki może być tego powod? Czy była ta owulacja czy nie?