Temperatura
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie wiem co myśleć...
Staram się od pół roku o dzidziusia i zwykle miałam bardzo widoczne dni płodne, a teraz nie dość że temperatura spada zamiast rosnąć to jeszcze test ovu nie wykazuje moich dni...
Jestem załamana...
Przy okazji witam wszystkich, bo to mój pierwszy wpis na forum -
nick nieaktualny
-
Kochane, mam problem z moim teraźniejszym wykresem. Faza wyższych temperatur trwa już 15-sty dzień, betę zrobiłam 6 dni temu i ujemna, test domowy 3 dni temu i również negatywny. I już sama nie wiem. Okres, wg ginekologa, powinnam dostać 2 dni po odstawieniu Duphastonu. A go brak. Ciąży raczej też. Czy któraś miała podobną sytuację? Powinnam cierpliwie czekać na @ czy jeszcze łudzić się, że coś z tego będzie? Czy któraś z was była w podobnej sytuacji?
I mój bieżący wykres:
P.S. Nie wiem dlaczego na dole wyświetla się wykres sprzed dwóch miesięcy....Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 08:24
-
nick nieaktualnyAasti ja sie zgadzam z kattalinna.
Chociaz mi tez sie kiedys dlugo utrzymywala temp.
A nigdy nie wiesz jak organizm zareaguje na wszystko co po drodze Cie spotyka.
Nasz stres zwiazany checia posiadania dzieciaczka tez robi swoje.
Czekamy na info, milego dnia!aasti lubi tę wiadomość
-
Temperatura dalej podwyższona, test domowy pozytywny, a betaHCG ujemna. To samo, co tydzień temu... Nie rozumiem ;(
Wykres obecny:
https://ovufriend.pl/graph/fe32ff4f552d4b11646680a09881e953Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 14:30
-
Tak, i jedno i drugie. Właśnie wróciłam od ginekologa. Już wszystko jasne - widać wyraźnie na USG pęcherzyk, niestety najprawdopodobniej wczoraj obumarł, stąd betaHCG (-) a test z moczu jeszcze (+). No i mam czekać na obfity okres lub CUD.
Ale jak nie tym, to następnym razem -
Cześć dziewczyny jestem tu nowa i stad moje pytanie...czy np. gdy spada mi temperatura na @ dzień wcześniej to będzie tak przez następne cykle? Czy każdy cykl jest inny i raz może spaść np w dniu @, a raz dzień wcześniej? Czy warto sugerować się poprzednim wykresem? Proszę o odpowiedź
-
Cześć Potrzebuję pomocy w interpretacji temperatury. Słowem wstępu - od pewnego czasu wstaję o 6.00 , mierzę temperaturę i zapisuję. Dzisiaj miałam wolny dzień, więc postanowiłam odespać. Najpierw obudziłam się sama z siebie o tej 06.00 (jednak ); temperatura 35,48; bez wstawania z łóżka poszłam dalej spać i budzik obudził mnie o 07.00. Z ciekawości zmierzyłam temperaturę i było już 36,41 :o. Ostatnia pobudka była o 11.00 (czyli 4 godziny nieprzerwanego snu od siódmej) i wtedy temperatura wynosiła 36,6. Jak myślicie, którą temperaturę powinnam zapisać na wykresie? Dopiero zaczynam (pierwszy cykl ze śledzeniem temperatury) więc proszę o poradę