Temperatura
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, spóźniał mi się @ 8 dni w końcu dostałam jako taki niby był, ale moje pytanie brzmi co do temp. bo od ok.3 tyg mam caly czas taka sama 36,6 ani kreski w doł ani w góre...Czy to moze znaczyc,ze jednak moge byc w ciazy?Pytam, bo jak dostaje okres to ból piersi mija, a tym razem mam go cały czas nawet już po "@" i mam takie piersi bańki...
-
Patrycja3791 wrote:Hej, spóźniał mi się @ 8 dni w końcu dostałam jako taki niby był, ale moje pytanie brzmi co do temp. bo od ok.3 tyg mam caly czas taka sama 36,6 ani kreski w doł ani w góre...Czy to moze znaczyc,ze jednak moge byc w ciazy?Pytam, bo jak dostaje okres to ból piersi mija, a tym razem mam go cały czas nawet już po "@" i mam takie piersi bańki...
A jaką temp maiłaś wcześniej? Bo jeśli niższą o minimum 0,2 stopnia, to jest szansa. Ajeśli nie to, być może masz cykle bezowulacyjne"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
Dziewczynki moje drogie, powiedzcie mi czy lepiej mierzyć temp oralnie czy waginalnie? czy ma to jakieś znaczenie? ja mierzyłam dotąd oralnie ale od nowego cyklu chyba to zmienię... Czy któraś z Was to porównywała? co jest bardziej miarodajne?[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
dzięki za odp. Stałość zachowuję, ale dzisiaj z ciekawości zmierzyłam tu i tu i różnica wynosiła 0.5. Niby mało a jednak tak wiele[/url]
-
Dzięki, czyli robię wszystko ok mam nadzieję, że przez najbliższe dni nie spadnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 07:22
[/url]
-
nick nieaktualnyHej. Czy żeby ovufriend pokazalo owulacje musi minąć trzy dni wyższych temperatur? Miałam spadek 15dc skok 16dc a dzisiaj 17dc trzyma sie przy skoku a owulacji niw pokazalo? Bolało mnie podbrzusze i jajnik lewy wczoraj byla na maxa otwarta śluz rozciagliwy to owulacja tak?
-
Cześć dziewczyny, czy w czasie ciąży po 10 dpo zawsze następuje skok temperatury na wyższą, czy jednak jest możliwe żeby ta podwyższona temperatura była ciągle na stałym poziomie? Z tego co oglądam wykresy, to zazwyczaj tempka skacze jeszcze wyżej...
-
Witam dziewczyny, jeśli któraś z was coś z tego pojmuje to oświećcie mnie o co chodzi...dziś czyli 15dc temperatura podniosła się na 36,00..wcześniej zaczynałam od 35,5, 35, 6, 36, 8...i co się w związku z tym okazało??? ovu pokazuje, że dziś 15dc nie jest już dniem płodnym, że niby owulacja wystąpiła 10 dc w czwartek, kiedy zupełnie nic nie czułam, jajnik bolał mnie w piątek, przez cały dzień, wtedy też pojawił się śluz... i serduszkowaliśmy Czyżby wynikało z tego, że spóźniłam się z serduszkowaniem o jeden dzień?co to do cholery się dzieje?i ovu pokazał, że niby następną miesiączkę mam mieć 17 grudnia czyli 24dc...przecież ja nie mam aż tak krótkich cykli, mam od 28 do 30, to skąd on niby to wziął? a i jak to ma być teraz z tą temperaturą? będzie rosła do okresu? a co by się z nią działo gdyby doszło jednak do zapłodnienia?nika77
-
Hej dziewczyny mam pytanie - czy skok temperatury jest 100% wyznacznikiem, że doszło do owulacji? I czy w ogóle w moim przypadku można mówić o skoku... W dniu, w którym OF wyznaczył mi owulację miałam pęcherzyk 20mm, nie wiem czy pękł.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Cześć dziewczyny!
Mam dylemat...
Mierzyłam temp jak zawsze zaraz po przebudzeniu i wyszło mi 36,7... Coś mi się nie chciało wierzyć, ale wstałam. Mam wrażenie, że za płytko wsadziłam termometr. Po porannej toalecie zmierzyłam jeszcze raz i wyszło mi 37,1
Nie wiem który wynik jest bardziej miarodajny