TEMPERATURA A CIAZA?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie temp. wczoraj i dzisiaj powyżej 37.. najwyższa jaką miałam ale wykres przekręcił mi owulację na 17 sty a miałam 15 stego.. chyba 26-stego zrobię test..
Aktualnie wyłączyłam wyznaczanie owulacji, zmieniłam na 15 sty.. w następnym cyklu zmienię ponownie na ustalanie przez wykres.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 18:13
-
nick nieaktualnyNie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test, dopiero 7 dpo i wyszedł negatywny, tego się spodziewałam ah ta niecierpliwość. Temp dalej w okolicy 37 st, zobaczymy co będzie dalej.
Teraz biorę duphaston kończę 26.04 i wtedy mam przyjąć dostinex więc 26.04 drugi test zrobię i zobaczymy. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Ja miałam owulację w pon. lub wt. powierdzoną monitoringiem. Owu friend ładnie zaznaczył owulkę na poniedziałek, natomiast dziś temp spadła na 36,77 i owulacja z wykresu zniknęła Czy ten spadek może oznaczać, że się nie udało ? Czy to mógłby być spadek na zagnieżdżenie ? Nie nastawiałam się ale to pierwszy cykl z CLO i była owulacja i serduszka .. więc gdzieś w środku nadzieja była -
nick nieaktualnyFasia wrote:Cześć dziewczyny
Ja miałam owulację w pon. lub wt. powierdzoną monitoringiem. Owu friend ładnie zaznaczył owulkę na poniedziałek, natomiast dziś temp spadła na 36,77 i owulacja z wykresu zniknęła Czy ten spadek może oznaczać, że się nie udało ? Czy to mógłby być spadek na zagnieżdżenie ? Nie nastawiałam się ale to pierwszy cykl z CLO i była owulacja i serduszka .. więc gdzieś w środku nadzieja byłaFasia lubi tę wiadomość
-
No właśnie ja też zmieniłam sama, bo wiem, że wtedy była. No nic, zobaczymy w przyszłym tyg jak będę testować czy się udało czy jednak nie. Coś czuję, że nie tym razem ale jak to mówią - nadzieja umiera ostatnia
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Trzymam kciuki ja testuję ponownie w sobotę i jakoś w tym mies. mam sporą nadzieję i ta rosnąca temp.
No to trzymam mocno kciuki! Ja się wolę nie nastawiać, bo rozczarowania są przykre aczkolwiek niespodzianki bardzo lubię -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny