temperaturka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem świeżaczkiem dziś założyłam konto i zaczęłam mierzyć temperaturkę.... z racji tego że mam dwa miesiące urlopu postanowiłam że mają godziną na mierzenie będzie 9.00 i tu pojawia się moje pytanie do Was moje drogie: Jutro o 2 w nocy wyjeżdżam z mężem więc kiedy powinnam zmierzyć temperaturke??? będę wdzięczna za pomochttps://www.maluchy.pl/li-68994.png
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny! jestem tu nowa, dopiero zaczynam przygode z tym portalem, jednak ze o dzidzie staramy sie juz z męzem ok 5 lat tzn, nie zabezpieczamy sie, zawsze było na luzie bedzie to bedzie, jednak teraz kurcze chyba budzi mi sie instynkt macierzynski i zaczełam obserwacje z wykresem, od 13 czerwca miałam przewidywana owulke, 14 maiłam chwilowe plamienie dosłownie pare kropli, 4 lipca miała nadejsc @ jednak jej nie ma pobolewa mnie pod paru dni podbrzusze, tempka utrzymuje sie na poziomie 37.5-.37.9. nie wiem sama co o tym sadzic, nie chce sie nastwaiac, a pozniej rozczarowac:(
swego czasu miała problemy z nadczynnością tarczycy.
jesli @nie pojawi sie do 10 lipca bede testowac, a nóz widelec;)respondeca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaneczka2076 wrote:hej dziewczyny! jestem tu nowa, dopiero zaczynam przygode z tym portalem, jednak ze o dzidzie staramy sie juz z męzem ok 5 lat tzn, nie zabezpieczamy sie, zawsze było na luzie bedzie to bedzie, jednak teraz kurcze chyba budzi mi sie instynkt macierzynski i zaczełam obserwacje z wykresem, od 13 czerwca miałam przewidywana owulke, 14 maiłam chwilowe plamienie dosłownie pare kropli, 4 lipca miała nadejsc @ jednak jej nie ma pobolewa mnie pod paru dni podbrzusze, tempka utrzymuje sie na poziomie 37.5-.37.9. nie wiem sama co o tym sadzic, nie chce sie nastwaiac, a pozniej rozczarowac:(
swego czasu miała problemy z nadczynnością tarczycy.
jesli @nie pojawi sie do 10 lipca bede testowac, a nóz widelec;)
Kochana temperaturę mierzy się zaraz po obudzeniu się, najlepiej jeszcze zanim wstanie się z lóżka, wtedy jest najbardziej wiarygodna.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki mam takie pytanko gdyz na ovu nie podali akurat tej mozliwosci pomiaru temperatury jaka mnie najbardziej interesuje mianowicie pod pachą , czy któraś z was tak mierzy ? W ustach mi wychodzi dziwnie wysoko 37 pod pacha 36,4 a waginalnie to nie ukrywam ze troche uciazliwe ja to taki leniuszek jestem
Prosze o pomoc dowiadczone forumowiczki -
nick nieaktualnyJustyśka wrote:Temperaturkę mierzy się minimalnie po 3 godzinach snu. Więc jeśli prześpisz conajmniej 3 h to już możesz zmierzyć. Najlepiej jak sie obudzisz gdyż np wieczorna może się różnić.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jak sobie radzić z właściwym pomiarem temperatury kiedy w nocy wstaję 3-4 razy na siku? Ustaliłam godz. pomiaru na 6:30 ale zdarza mi się wstać i pójść do łazienki godzinę przed. Trwa to moment, jestem na wpół śpiąca...ale jednak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2013, 20:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny