z nadwaga...
-
WIADOMOŚĆ
-
no widzisz Guru nasz...kilka wskazowek dalas, kopa w zadek dalas...do myslenia dalas...i od jutra bede starala sie stosowac do Twoich wskazowek :*
a odnosnie moich tempek...owufriend wyznaczyla owulacje tak jak myslalam.. 15 dc:)
rany...kto by pomyslal ze w tych czasach starania o dzidzi to istna bitwa... myslalam ze trzeba tylko rozlozyc kolanka...rachu-ciachu i dzidzi no nic staramy sie do bolu moje kobietki -
yoosta33 wrote:no widzisz Guru nasz...kilka wskazowek dalas, kopa w zadek dalas...do myslenia dalas...i od jutra bede starala sie stosowac do Twoich wskazowek :*
a odnosnie moich tempek...owufriend wyznaczyla owulacje tak jak myslalam.. 15 dc:)
rany...kto by pomyslal ze w tych czasach starania o dzidzi to istna bitwa... myslalam ze trzeba tylko rozlozyc kolanka...rachu-ciachu i dzidzi no nic staramy sie do bolu moje kobietkiyoosta33 lubi tę wiadomość
-
To może i ja się tutaj przyłączę, przy wzroście niespełna 160 cm ważę 82 kg kilka lat temu przytyłam ponad 20 kg i zrzucić nie mogę może tutaj się zmotywuję
o dzidziusia staramy się od prawie pół roku i nic -
Aska87 wrote:To może i ja się tutaj przyłączę, przy wzroście niespełna 160 cm ważę 82 kg kilka lat temu przytyłam ponad 20 kg i zrzucić nie mogę może tutaj się zmotywuję
o dzidziusia staramy się od prawie pół roku i nic -
no dla mnie pół roku to kupa czasu ehhh ale dla męża to nie przyswojenia bo myślał, że wystarczy raz i już
a badania robiłam w marcu i wszystkie hormony miałam idealne ... nie wiem jak jest teraz... jedyne co to na usg tarczycy wyszły mi małe guzki, ale powiedzieli, że to normalne dla naszej okolicy i tyle
hmm tak patrze teraz na wyniki w październiku 2013 TSH miałam 2,4 w marcu 2014 było 1,78 myślicie, że trzeba powtórzyć teraz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 22:34
-
nick nieaktualnyWitajcie. Mogę i ja dołączyć ? u mnie też jest nadwaga teraz waże 68 kg,jakieś dwa lata temu to byłąm otyła już bo ważyłam prawie 80 kg,ale schudłam został mi brzuch troszke większy i nie moge sie pozbyć tego sadła :(może dlatego nie udaje mi się zajsć w ciąże dziewczyny jestesćie doświadczone poradzcie coś .Ja ogólnie wszystk omam chude prócz tego brzucha ehh .
-
nick nieaktualny
-
;( smutno mi moje dziewczynki dzis;( tak ladnie wykres szedl ku gorze a dzis tempka spada...objawy jak na okres...;( noe rozumiem! Tyle kobiet pragnie potomstwa...a niektore rodza i zostawiaja na smietniku...zabijaja! Szlak mnie trafia! Gdzie sprawiedliwosc?! ;(
Zamulam..przepraszam!Evell lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evell wrote:No właśnie z tym jest problem,bo cykle mam długie 35-38 ale lecze sie hormonami a dlaczego pytasz to ma z tym coś wspólnego ?
Ja mialam cykle jeszcze dluzsze: od 60 do 40 dni..Skracaly mi sie wraz z traceniem kilogramow... w ciaze zaszlam w pierwszym cyklu staran, wiec sie nie martw, bo jesli nie masz innych problemow zdrowotnych,to dlugie cykle nie musza byc przezkoda w zajsciu w ciaze! -
nick nieaktualny
-
A ja stosuje jedynie dietę "MJ" czyli Mniej Jeść zmniejszyłam ilość jedzenia o połowę jem częściej jabłka. No i ćwiczę 5 razy tygodniowo coraz dłużej wytrzymuje ćwiczenia z Chodakowską (z Shape mam płytę) i tracę powoli kilogramy dostałam też od lekarza Metformax ma mi pomagać chudnąć, a jestem przez nadwagę zagrożona cukrzycą która u mnie w rodzinie występuje. Lekarz kazał mi się ważyć raz w miesiącu nie częściej.Może w ten sposób waga będzie spadać szybciej bo na razie trace jakieś 2-3 kg miesięcznie a to bardzo mało!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizaboo.... 2-3 kg miesięcznie to moim zdaniem i tak sukces. Jakbyś w takim tempie tyła, to była by masakra... jak w takim tempie chudniesz to też jest masakra, ale pozytywna. GRATULUJĘ... za miesiąc 2-3, za dwa 4-6, a za pół roku 12-18 kg... a to już robi wrażenie. Trzymam kciuki za wytrwałość.
Redhotka, yoosta33 lubią tę wiadomość
-
Kochane...a ja z nadwaga ok 35kg zaszlam w druga ciaze, i po raz drugi w pierwszym cyklu staran...
Oczywiscie, nie probuje Wam wmowic, ze nadwaga jest OK, ale moj przypadek jest raczej ku pokrzepieniu sercRedhotka, yoosta33, Aska87 lubią tę wiadomość