Zioła przy staraniach
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyluksierre0131 wrote:No chciałabym by juz przyszła by rozpocząć nowy cykl. Też zamierzam mierzyc temperature w tym cyklu. 22 cykl starań..
-
Rozumiem cie bardzo dobrze. Mozna zwariować Ja mam PCOS i niski progesteron ale nic mi na to nie chca dac zadnych tabletek ani nic. No i bede miala 16.07 jesli miesiaczka pojawi sie na dniach jakos laparoskopie i histeroskopie robiona sprawdzic czy jajowody sa drozne. Ja bralam CLO i tez nie pomoglo a pecherzyki ladnie rosly i owulacja byla za kazdym razem.24 cs...
PCO.
16.07.19 - laparoskopia z histeroskopią. -jajowody drożne,wszystko OK. -
Ja tez wczesniej mierzylam i tez zrobilam sobie kilka miesiecy odpoczynku od tego tylko ten cykl przed laparo probowalam jeszcze z ziolami i ovarinem...
A jakie sa domowe sposoby ? Znasz jakies sprawdzone ? Chyba goraca kapiel ?
No dlugo... juz czasem mysle ze to może przez to że tak bardzo się chce i co cykl czeka na to gdzieś nas blokuje ale nie myslec nie da się niestety24 cs...
PCO.
nick nieaktualnyluksierre0131 wrote:Rozumiem cie bardzo dobrze. Mozna zwariować Ja mam PCOS i niski progesteron ale nic mi na to nie chca dac zadnych tabletek ani nic. No i bede miala 16.07 jesli miesiaczka pojawi sie na dniach jakos laparoskopie i histeroskopie robiona sprawdzic czy jajowody sa drozne. Ja bralam CLO i tez nie pomoglo a pecherzyki ladnie rosly i owulacja byla za kazdym razem.
-
nick nieaktualnyluksierre0131 wrote:Ja tez wczesniej mierzylam i tez zrobilam sobie kilka miesiecy odpoczynku od tego tylko ten cykl przed laparo probowalam jeszcze z ziolami i ovarinem...
A jakie sa domowe sposoby ? Znasz jakies sprawdzone ? Chyba goraca kapiel ?
No dlugo... juz czasem mysle ze to może przez to że tak bardzo się chce i co cykl czeka na to gdzieś nas blokuje ale nie myslec nie da się niestety
Goraca kapiel, wysiłek fizyczny i czerwone wino. U mnie to się sprawdza 😊 -
A castagnus nie psuje nic w cyklu? Bo czytalam duzo negatywnych opinii a wlasnie tez go zakupilam.
Sprobóje 👍choć w tym i poprzednim tygodniu mam duzo wysilku, ale to moze i tak za mało..
24 cs...
PCO.
nick nieaktualnyluksierre0131 wrote:A castagnus nie psuje nic w cyklu? Bo czytalam duzo negatywnych opinii a wlasnie tez go zakupilam.
Sprobóje 👍choć w tym i poprzednim tygodniu mam duzo wysilku, ale to moze i tak za mało.. -
Nie szyjki nie umiem sprawdzac. A sluz tyle ile wydostanie się go na zewnątrz. I w tym cyklu mialam plodny , jeszcze pije siemie lniane wlasnie na polepszenie sluzu .24 cs...
PCO.
nick nieaktualnyluksierre0131 wrote:Nie szyjki nie umiem sprawdzac. A sluz tyle ile wydostanie się go na zewnątrz. I w tym cyklu mialam plodny , jeszcze pije siemie lniane wlasnie na polepszenie sluzu .
-
Tak mialam zwiekszona ilosc i mokro ciagle. Przez to tez ze duzo plodnego sluzu moglam uznac ze mam owulacje przede wzzystkim po ziolkach to bylam pelna energii codziennie dobry humor i przypisalam zaslugi wlasnie im. A ty pijesz ziolka od 1dc ?24 cs...
PCO.
nick nieaktualny
-
Zamawiałaś z internetu ? No z tym też miałam problem i polepszyło się a jak je pijesz ? Zalewasz czekasz 30 min i przed spaniem pijesz ? Czy już wcześniej sobie szykujesz ?24 cs...
PCO.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyluksierre0131 wrote:Rozumiem. A gdzie zamawiasz ? A ja zalewam je na cala szklanke ... to nie szkodzi ?
Hmm moze dzien spadku to o niczym nie swiadczy a moze zbliza ci sie owulacja 😊 -
O kurcze ja tez zamawiam z allegro, ale u mnie nie jest napisane albo nie zwrociłam na to jakiejś szczególnej uwagi. Podobno czasem tak jest ze przed skokiem temperatury jest spadek i w tym czasie moze byc owulacja.24 cs...
PCO.
nick nieaktualnyluksierre0131 wrote:O kurcze ja tez zamawiam z allegro, ale u mnie nie jest napisane albo nie zwrociłam na to jakiejś szczególnej uwagi. Podobno czasem tak jest ze przed skokiem temperatury jest spadek i w tym czasie moze byc owulacja.