Zioła przy staraniach
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mialam w 31dc przed miesiaczka.. zastanawiam sie czy te ziola sa dobre. Zamawialysmy je z allegro nie mamy pewnosci co jest tak na prawde w srodku i jak swieze sa 😕24 cs...
PCO.
16.07.19 - laparoskopia z histeroskopią. -jajowody drożne,wszystko OK. -
nick nieaktualnyluksierre0131 wrote:Ja mialam w 31dc przed miesiaczka.. zastanawiam sie czy te ziola sa dobre. Zamawialysmy je z allegro nie mamy pewnosci co jest tak na prawde w srodku i jak swieze sa 😕
W sumie racja może nie wiadomo. -
Dziewczyny, jeśli było już takie pytanie, to przepraszam, macie jakiś sposób na cienkie endometrium? Wypróbowałam już migdały i suszone morele, czerwone wino, acard i wiesiołek, ostatni cykl brałam Viagre dopochwowo i nic to nie dało. Tok temu miałam łyżeczkowanie i chyba za bardzo mnie wyskrobali. Macie jakiś ratunek na to?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKotek90 wrote:Dziewczyny, jeśli było już takie pytanie, to przepraszam, macie jakiś sposób na cienkie endometrium? Wypróbowałam już migdały i suszone morele, czerwone wino, acard i wiesiołek, ostatni cykl brałam Viagre dopochwowo i nic to nie dało. Tok temu miałam łyżeczkowanie i chyba za bardzo mnie wyskrobali. Macie jakiś ratunek na to?
-
Kotek90 wrote:Ostatnio 5,5 mm przed owulacją.
To chyba nie jest zle. U mnie zazwyczaj jak miałam monitoringi 7,8 przed owu. I gin mowil ze to jest dobre endo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 21:14
24 cs...
PCO.
16.07.19 - laparoskopia z histeroskopią. -jajowody drożne,wszystko OK. -
luksierre0131 wrote:Aaa sorki zle zrozumialam. A co na to twoj gin ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wyzej napisalam 😊 a jak ma sie cykle bezowulacyjne to one nie wychodza wtedy ? Czy to nie ma reguly. Bo czasem jajeczko nie peknie,ale organizm sie do owu przygotowuje. Ja np mam czasem tak pozniej mam torbiel.24 cs...
PCO.
16.07.19 - laparoskopia z histeroskopią. -jajowody drożne,wszystko OK.