Zioła przy staraniach
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No to może ci ziola wyreguluja i skrócą przy tym 😊 dokładnie, bo może to tylko jednorazowy spadek z przemęczenia lub coś.
Ja wlaśnie tez nie wiem jak liczyc swoja srednia dlugosc cyklu przy nieregularnych miesiaczkach bo tez mam nieregularne. Jesli dodaje 4 miesiace i dziele przez 4 bo tak gdzies przeczytalam w necie to wychodzi mi 25 wiec wychodzi na to ze moj okres spoznia sie juz jakis tydzien ...24 cs...
PCO.
16.07.19 - laparoskopia z histeroskopią. -jajowody drożne,wszystko OK. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyluksierre0131 wrote:Nie wlasnie w ogole sie nie czuje jak na miesiaczke. Co z tym endometrium jesli nie przyjdzie mi @ w tym cyklu ? Zostanie takie jakie jest?
-
Własnie przyszla mi @. Dziwne,nic sie nie zapowiadało na nia a dopiero teraz dosyc mocno brzuch boli. Ja nie wiem w takim razie ziola nic mi nie pomagaja bo wciaz mam nieregularne 😕24 cs...
PCO.
nick nieaktualnyluksierre0131 wrote:Własnie przyszla mi @. Dziwne,nic sie nie zapowiadało na nia a dopiero teraz dosyc mocno brzuch boli. Ja nie wiem w takim razie ziola nic mi nie pomagaja bo wciaz mam nieregularne 😕
-
No tak dokladnie to tyle dobrze ze moge juz zaczac nowy cykl. Tak .Ogólnie ziola te sa na problemy kobiece nieregularne miesiączki, brak owulacji - a przy tym problemy z zajściem w ciążę. Dla kobiet z PCOS tak jak np ja i problemami z hormonami.
Ja pije ziola nr.3 a ty?24 cs...
PCO.
nick nieaktualny
-
Tak. Pije caly czas nie przerwałam.
Bede pic od dzisiaj znow siemie lniane i dopiero od jutra ovarin w ciagu dalszym bo zamowilam i nie doszedl jeszcze ale jutro ma byc. Chce sobie zrobic jeszcze diete jakos bardziej zdrowiej sie odzywiac. I zastanawiam sie nad castagnusem. Tylko nie wiem czy mozna go laczyc z ziolami ojca sroki ? A jak zaparzasz ziola czy nakrywasz je np talerzykiem by sie parzyly pod przykryciem czy po prostu tak o zostawiasz ?24 cs...
PCO.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny