Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr beta hcg
Odpowiedz

beta hcg

Oceń ten wątek:
  • Agsha Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super :-)

Widzisz, Babcia ma moc :-))))

21 stycznia też będzie super bo to moje imieniny ;-)

Agnesia lubi tę wiadomość

Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!

f2wll6d8iksjyby0.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, ze nie pisalam, usnelam! Tak sie zestresowalam.....

A wiec,To tak serduszko teraz bije mu 155 ,ma dwie raczki, dwie nozki, wszystkie paluszki, widac bylo ustka, skore na nosku i cos w stylu kosci nosowej, dwa platy mozgu. Pomiedzy nozkami cos bylo Ale zbyt male. Do pupy ma 5 cm. Na zdjeciu machal nogami i smiesznie zakryl oczy obydwoma raczkami hahahaha

IMG_20151223_181723_JPG_300x300_q85.jpg

Dziekuje wszystkim za kciuki <3

Emma1985, MiMK, bobo_frut, Gagaga, Agnesia lubią tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Mileczka Znajoma

Wysłany: 23 grudnia 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudowny widok :-)

Patutka lubi tę wiadomość

• Agsha Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awww zakochalam sie!!! Az mezowi pokazalam!

Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!

f2wll6d8iksjyby0.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agsha wrote:
    Awww zakochalam sie!!! Az mezowi pokazalam!
    Ojej dziekuje :) i Dziekuje za opieke babci, przydala sie:) szkoda tylko, ze moj wstydzioch sie nie pokazal. Tylko zaslonil swojego buziaczka.
    Tez zakochalam sie w tym zdjeciu :D

2016 🩷

2020 🩵

• Agsha Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 01:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest absolutnie rozbrajajacy i przepiekny!!!! Widzisz nastepnym razem poprosze Babcie zeby mu/jej raczki opuscila:)

f2wll6d8iksjyby0.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 01:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest boski to fakt. :) doktor go stukał i pukał Ale On nie chcial rączek oderwać. A jak zmienialiśmy pozycje na profil malego, to raczki w dol. Glowica na glowke, to od razu raczki hop!
    Cwaniak mamusi maly.
    A Poza tym przeczuwalam, ze polozony jest po prawej stronie, brzuch jest twardy tylko Tam, przy dotyku boli i dzis to zostalo potwierdzone. Teraz wiem gdzie go glaskac.

2016 🩷

2020 🩵

• NatiB Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 02:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie głaskaj bo czasem sie macica od tego stawia i twardnieje, idzie sie przerazic jak nagle twardnieje jak kamien

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głaskać nie można przy ciąży zagrożonej. Tak to nie popadać w paranoje i spokojnie sobie delikatnie głaskać jak macie ochotę. Palutka pamiętam moja wizytę 12tyg też taka podekscytowana byłam:) jak zobaczyłam te rączki, nóżki, paluszki liczyliśmy z lekarzem :) super uczucie :) gratulacje:)
    Agsha- ja również mam wizytę 21.01 tak jak MiMK a tak jak ty odchodzę tego dnia imieniny :) no i dodatkowo tego dnia moja ciąża będzie już donoszona :) tyle okazji jednego dnia! :)
    Wesołych Świąt dziewczyny!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 08:48

aaniuskaa lubi tę wiadomość

• MiMK Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych i radosnych Świąt (a to mamy zagwarantowane) mamuśki i fasolki!

bobo_frut, aaniuskaa lubią tę wiadomość

MiMK

5djy43r8q08hakby.png

Już nie możemy się doczekać !
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiscie, że nie jest zabronione ale czasem powoduje stawianie się macicy :)

Bartuś❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NatiB wrote:
    Oczywiscie, że nie jest zabronione ale czasem powoduje stawianie się macicy :)
    ja również zgodzę się z Tobą. Mi przy każdej ciąży mówiono by z daleka od głaskania brzucha, prowokuje się macicę do stawiania bez względu na to czy ciąża zagrożona czy nie. Zresztą ja sama od siebie nigdy nie lubiłam tego robić.

• NatiB Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też dwóch lekarzy odradzało, mówili, że można przyłożyć rękę ale nie głaskać czy masować, więc tu napisałam, ale przecież nic nikomu nie zabraniam xd

Bartuś❤️
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To znaczy powiem tak dzidzia jest ulozona po prawej stronie i zanim sie o tym dowiedzialam, bolal mnie z tamtej strony brzuch przy dotyku czy wlasnie to miejscw wylo twarde. Nie mowie oczywiscie o glaskaniu cala dobe Kochane :D

2016 🩷

2020 🩵

• Patutka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiMK wrote:
    Wesołych i radosnych Świąt (a to mamy zagwarantowane) mamuśki i fasolki!
    Dziekujemy i oczywiscie wzajemnie, duzo zdrowia! :* BO marznenia Juz się mam spełniły :*

aaniuskaa lubi tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane życzę Wam zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia!!!

• Agsha Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Głaskać nie można przy ciąży zagrożonej. Tak to nie popadać w paranoje i spokojnie sobie delikatnie głaskać jak macie ochotę. Palutka pamiętam moja wizytę 12tyg też taka podekscytowana byłam:) jak zobaczyłam te rączki, nóżki, paluszki liczyliśmy z lekarzem :) super uczucie :) gratulacje:)
    Agsha- ja również mam wizytę 21.01 tak jak MiMK a tak jak ty odchodzę tego dnia imieniny :) no i dodatkowo tego dnia moja ciąża będzie już donoszona :) tyle okazji jednego dnia! :)
    Wesołych Świąt dziewczyny!

O no to będziesz miała podwójne powody do Świętowania! Cudownie :) Ja juz bym chciała mieć 9 miesiąc najchętniej.....:)

f2wll6d8iksjyby0.png
  • Mileczka Znajoma

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff odebrałam drugi wynik i wygląda to następująco:

22.12. - 183
    24.12. - 307

Przyrost w normie, ale dalej nie mogę w to uwierzyć!!! Boję się cieszyć i nie wiem czy powiedzieć rodzinie jak tu teraz taka okazja. Staraliśmy się tyle lat i tu taki mały cud.

aaniuskaa, Mynia lubią tę wiadomość

• Agsha Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mileczka wrote:

22.12. - 183
    24.12. - 307

Przyrost w normie, ale dalej nie mogę w to uwierzyć!!! Boję się cieszyć i nie wiem czy powiedzieć rodzinie jak tu teraz taka okazja. Staraliśmy się tyle lat i tu taki mały cud.

A który to DC?
    O tej samej godzinie badałaś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 14:00

f2wll6d8iksjyby0.png
  • aaniuskaa Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mileczka wrote:

22.12. - 183
    24.12. - 307

My dzisiaj rodzicom powiemy, wiem, że jeszcze nie wiadomo czy wszystko będzie ok ale nie chcemy trzymać tego w tajemnicy. Jeśli coś będzie nie tak to przynajmniej będę miała wsparcie najbliższych, a tak? Dopiero wtedy bym im powiedziała? Jesteśmy zżyci i ciężko nam to utrzymać w tajemnicy :)

Luteina 100mg x 2
    16ud9jcgueagbcz9.png
‹‹ 98 99 100 101 102 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ