X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr beta hcg
Odpowiedz

beta hcg

Oceń ten wątek:
  • Agsha Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super :-)

Widzisz, Babcia ma moc :-))))

21 stycznia też będzie super bo to moje imieniny ;-)

Agnesia lubi tę wiadomość

Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!

f2wll6d8iksjyby0.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, ze nie pisalam, usnelam! Tak sie zestresowalam.....

A wiec,To tak serduszko teraz bije mu 155 ,ma dwie raczki, dwie nozki, wszystkie paluszki, widac bylo ustka, skore na nosku i cos w stylu kosci nosowej, dwa platy mozgu. Pomiedzy nozkami cos bylo Ale zbyt male. Do pupy ma 5 cm. Na zdjeciu machal nogami i smiesznie zakryl oczy obydwoma raczkami hahahaha

IMG_20151223_181723_JPG_300x300_q85.jpg

Dziekuje wszystkim za kciuki <3

Emma1985, MiMK, bobo_frut, Gagaga, Agnesia lubią tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Mileczka Znajoma

Wysłany: 23 grudnia 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudowny widok :-)

Patutka lubi tę wiadomość

• Agsha Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awww zakochalam sie!!! Az mezowi pokazalam!

Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!

f2wll6d8iksjyby0.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agsha wrote:
    Awww zakochalam sie!!! Az mezowi pokazalam!
    Ojej dziekuje :) i Dziekuje za opieke babci, przydala sie:) szkoda tylko, ze moj wstydzioch sie nie pokazal. Tylko zaslonil swojego buziaczka.
    Tez zakochalam sie w tym zdjeciu :D

2016 🩷

2020 🩵

• Agsha Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 01:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest absolutnie rozbrajajacy i przepiekny!!!! Widzisz nastepnym razem poprosze Babcie zeby mu/jej raczki opuscila:)

f2wll6d8iksjyby0.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 01:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest boski to fakt. :) doktor go stukał i pukał Ale On nie chcial rączek oderwać. A jak zmienialiśmy pozycje na profil malego, to raczki w dol. Glowica na glowke, to od razu raczki hop!
    Cwaniak mamusi maly.
    A Poza tym przeczuwalam, ze polozony jest po prawej stronie, brzuch jest twardy tylko Tam, przy dotyku boli i dzis to zostalo potwierdzone. Teraz wiem gdzie go glaskac.

2016 🩷

2020 🩵

• NatiB Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 02:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie głaskaj bo czasem sie macica od tego stawia i twardnieje, idzie sie przerazic jak nagle twardnieje jak kamien

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głaskać nie można przy ciąży zagrożonej. Tak to nie popadać w paranoje i spokojnie sobie delikatnie głaskać jak macie ochotę. Palutka pamiętam moja wizytę 12tyg też taka podekscytowana byłam:) jak zobaczyłam te rączki, nóżki, paluszki liczyliśmy z lekarzem :) super uczucie :) gratulacje:)
    Agsha- ja również mam wizytę 21.01 tak jak MiMK a tak jak ty odchodzę tego dnia imieniny :) no i dodatkowo tego dnia moja ciąża będzie już donoszona :) tyle okazji jednego dnia! :)
    Wesołych Świąt dziewczyny!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 08:48

aaniuskaa lubi tę wiadomość

• MiMK Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych i radosnych Świąt (a to mamy zagwarantowane) mamuśki i fasolki!

bobo_frut, aaniuskaa lubią tę wiadomość

MiMK

5djy43r8q08hakby.png

Już nie możemy się doczekać !
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiscie, że nie jest zabronione ale czasem powoduje stawianie się macicy :)

Bartuś❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NatiB wrote:
    Oczywiscie, że nie jest zabronione ale czasem powoduje stawianie się macicy :)
    ja również zgodzę się z Tobą. Mi przy każdej ciąży mówiono by z daleka od głaskania brzucha, prowokuje się macicę do stawiania bez względu na to czy ciąża zagrożona czy nie. Zresztą ja sama od siebie nigdy nie lubiłam tego robić.

• NatiB Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też dwóch lekarzy odradzało, mówili, że można przyłożyć rękę ale nie głaskać czy masować, więc tu napisałam, ale przecież nic nikomu nie zabraniam xd

Bartuś❤️
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To znaczy powiem tak dzidzia jest ulozona po prawej stronie i zanim sie o tym dowiedzialam, bolal mnie z tamtej strony brzuch przy dotyku czy wlasnie to miejscw wylo twarde. Nie mowie oczywiscie o glaskaniu cala dobe Kochane :D

2016 🩷

2020 🩵

• Patutka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiMK wrote:
    Wesołych i radosnych Świąt (a to mamy zagwarantowane) mamuśki i fasolki!
    Dziekujemy i oczywiscie wzajemnie, duzo zdrowia! :* BO marznenia Juz się mam spełniły :*

aaniuskaa lubi tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane życzę Wam zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia!!!

• Agsha Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Głaskać nie można przy ciąży zagrożonej. Tak to nie popadać w paranoje i spokojnie sobie delikatnie głaskać jak macie ochotę. Palutka pamiętam moja wizytę 12tyg też taka podekscytowana byłam:) jak zobaczyłam te rączki, nóżki, paluszki liczyliśmy z lekarzem :) super uczucie :) gratulacje:)
    Agsha- ja również mam wizytę 21.01 tak jak MiMK a tak jak ty odchodzę tego dnia imieniny :) no i dodatkowo tego dnia moja ciąża będzie już donoszona :) tyle okazji jednego dnia! :)
    Wesołych Świąt dziewczyny!

O no to będziesz miała podwójne powody do Świętowania! Cudownie :) Ja juz bym chciała mieć 9 miesiąc najchętniej.....:)

f2wll6d8iksjyby0.png
  • Mileczka Znajoma

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff odebrałam drugi wynik i wygląda to następująco:

22.12. - 183
    24.12. - 307

Przyrost w normie, ale dalej nie mogę w to uwierzyć!!! Boję się cieszyć i nie wiem czy powiedzieć rodzinie jak tu teraz taka okazja. Staraliśmy się tyle lat i tu taki mały cud.

aaniuskaa, Mynia lubią tę wiadomość

• Agsha Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mileczka wrote:

22.12. - 183
    24.12. - 307

Przyrost w normie, ale dalej nie mogę w to uwierzyć!!! Boję się cieszyć i nie wiem czy powiedzieć rodzinie jak tu teraz taka okazja. Staraliśmy się tyle lat i tu taki mały cud.

A który to DC?
    O tej samej godzinie badałaś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 14:00

f2wll6d8iksjyby0.png
  • aaniuskaa Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mileczka wrote:

22.12. - 183
    24.12. - 307

My dzisiaj rodzicom powiemy, wiem, że jeszcze nie wiadomo czy wszystko będzie ok ale nie chcemy trzymać tego w tajemnicy. Jeśli coś będzie nie tak to przynajmniej będę miała wsparcie najbliższych, a tak? Dopiero wtedy bym im powiedziała? Jesteśmy zżyci i ciężko nam to utrzymać w tajemnicy :)

Luteina 100mg x 2
    16ud9jcgueagbcz9.png
‹‹ 98 99 100 101 102 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ