beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Przepraszam, ze nie pisalam, usnelam! Tak sie zestresowalam.....
A wiec,To tak serduszko teraz bije mu 155 ,ma dwie raczki, dwie nozki, wszystkie paluszki, widac bylo ustka, skore na nosku i cos w stylu kosci nosowej, dwa platy mozgu. Pomiedzy nozkami cos bylo Ale zbyt male. Do pupy ma 5 cm. Na zdjeciu machal nogami i smiesznie zakryl oczy obydwoma raczkami hahahaha
Dziekuje wszystkim za kciukiEmma1985, MiMK, bobo_frut, Gagaga, Agnesia lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Agsha wrote:Awww zakochalam sie!!! Az mezowi pokazalam!
Tez zakochalam sie w tym zdjeciu2016 🩷
2020 🩵
Jest boski to fakt. doktor go stukał i pukał Ale On nie chcial rączek oderwać. A jak zmienialiśmy pozycje na profil malego, to raczki w dol. Glowica na glowke, to od razu raczki hop!
Cwaniak mamusi maly.
A Poza tym przeczuwalam, ze polozony jest po prawej stronie, brzuch jest twardy tylko Tam, przy dotyku boli i dzis to zostalo potwierdzone. Teraz wiem gdzie go glaskac.
2016 🩷
2020 🩵
nick nieaktualnyGłaskać nie można przy ciąży zagrożonej. Tak to nie popadać w paranoje i spokojnie sobie delikatnie głaskać jak macie ochotę. Palutka pamiętam moja wizytę 12tyg też taka podekscytowana byłam:) jak zobaczyłam te rączki, nóżki, paluszki liczyliśmy z lekarzem super uczucie gratulacje:)
Agsha- ja również mam wizytę 21.01 tak jak MiMK a tak jak ty odchodzę tego dnia imieniny no i dodatkowo tego dnia moja ciąża będzie już donoszona tyle okazji jednego dnia!
Wesołych Świąt dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 08:48
aaniuskaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatiB wrote:Oczywiscie, że nie jest zabronione ale czasem powoduje stawianie się macicy
-
To znaczy powiem tak dzidzia jest ulozona po prawej stronie i zanim sie o tym dowiedzialam, bolal mnie z tamtej strony brzuch przy dotyku czy wlasnie to miejscw wylo twarde. Nie mowie oczywiscie o glaskaniu cala dobe Kochane2016 🩷
2020 🩵
MiMK wrote:Wesołych i radosnych Świąt (a to mamy zagwarantowane) mamuśki i fasolki!
aaniuskaa lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:Głaskać nie można przy ciąży zagrożonej. Tak to nie popadać w paranoje i spokojnie sobie delikatnie głaskać jak macie ochotę. Palutka pamiętam moja wizytę 12tyg też taka podekscytowana byłam:) jak zobaczyłam te rączki, nóżki, paluszki liczyliśmy z lekarzem super uczucie gratulacje:)
Agsha- ja również mam wizytę 21.01 tak jak MiMK a tak jak ty odchodzę tego dnia imieniny no i dodatkowo tego dnia moja ciąża będzie już donoszona tyle okazji jednego dnia!
Wesołych Świąt dziewczyny!
O no to będziesz miała podwójne powody do Świętowania! Cudownie Ja juz bym chciała mieć 9 miesiąc najchętniej.....Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Ufff odebrałam drugi wynik i wygląda to następująco:
22.12. - 183
24.12. - 307
Przyrost w normie, ale dalej nie mogę w to uwierzyć!!! Boję się cieszyć i nie wiem czy powiedzieć rodzinie jak tu teraz taka okazja. Staraliśmy się tyle lat i tu taki mały cud.aaniuskaa, Mynia lubią tę wiadomość
-
Mileczka wrote:Ufff odebrałam drugi wynik i wygląda to następująco:
22.12. - 183
24.12. - 307
Przyrost w normie, ale dalej nie mogę w to uwierzyć!!! Boję się cieszyć i nie wiem czy powiedzieć rodzinie jak tu teraz taka okazja. Staraliśmy się tyle lat i tu taki mały cud.
A który to DC?
O tej samej godzinie badałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 14:00
Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Mileczka wrote:Ufff odebrałam drugi wynik i wygląda to następująco:
22.12. - 183
24.12. - 307
Przyrost w normie, ale dalej nie mogę w to uwierzyć!!! Boję się cieszyć i nie wiem czy powiedzieć rodzinie jak tu teraz taka okazja. Staraliśmy się tyle lat i tu taki mały cud.
My dzisiaj rodzicom powiemy, wiem, że jeszcze nie wiadomo czy wszystko będzie ok ale nie chcemy trzymać tego w tajemnicy. Jeśli coś będzie nie tak to przynajmniej będę miała wsparcie najbliższych, a tak? Dopiero wtedy bym im powiedziała? Jesteśmy zżyci i ciężko nam to utrzymać w tajemnicyLuteina 100mg x 2