beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:24.12 beta 94,5
28.12 beta 545,3
Czy ktoś pomoże mi zinterpretować te wyniki?
Czy przyrost nie jest aby za duży?Ksosia lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
agatia wrote:Hej dziewczyny po ilu godzinach 48 czy 72 powtarza się betę? Wiem, że liczy się przyrost i po jednym wyniku ciężko coś stwierdzić, ale czy beta 1363, 3 mlU/ml nie jest za niska na 4t5d (33 dc)? Owu była wcześnie bo przed 15 dc bo w 15 lekarka stwierdziła cykl bez owulacji
Betę najlepiej powtarzać po 48 godzinach i powinna być o 66 procent większa Twój wynik jest bardzo dobry moim zdaniem i na pewno nie za mały. -
Cześć dziewczyny, przedtem już byłam na ovu ale ostatnio sobie odpuściłam Ja mam problem z prl poziom ok 75, ale @ regularne, ostatnio czułam się rozbita, 2 dni temu bolał mnie brzuch i do dość@ a @ mam bardzo bolesne. Ale wczoraj było ok, mam dziś 25 dc i postanowiłam zrobić test w sumie się nie spodziewałam bo tyle już i zrobiłam, nawet nie miałam w domu tylko miałam pojemnik a później z męzem dopiero kupiliśmy test. Noi spotkała mnie niespodzianka, w którą nie moge uwierzyć do tej pory, bo była 2 kreska, mąż mnie wkręcał, że nie widzi, ale zrobiła się na tyle widoczna, że i ona ujrzał, potem zrobiliśmy 2gi i też były 2 kreski, cykle mam 26 dniowe. Pojechałam na bete, i wynik 59,04 nie chce głośno myśleć, ale wg norm 3-4 tydzień co by się zgadzało. Ogólnie bolą mnie piersi, ale to prl bo w 20 dc miałam 75, ale sutki bardzo boląca są i generalnie jestem rozbita. Z tego co wycztałam to chyba musze beta po 48 h powtórzyć? pisałam sms do mojej lekarki, ale bez echa..co sądziecie?
-
ja miałam najpierw 1 tabletką na noc, zaczełam parę dni od ćwiartki i zwiększałam, niby ok było, nie biorę pod uwage zatkanego nosa, ale ze 3 razy miałam jakąś lekką artmię i skonczyło się na sorze, potem miałam drugie podejscie ale nie byłam w stanie brac ze względu na duszności. Lakarka stwierdziła,że skoro okres mam reguralnie to nie może blokować. Skończyłam brac 1,5 cyklu temu ( brałam 1,5 cyklu). Dziś powtórzyłam bete i jest 176,60 więc ładnie przyrosła teraz czekam dalej:)
Paula1991 lubi tę wiadomość