beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wg Ovu mam na również na 26 marca 2015. Moja ginekolog nic mi jeszcze nie mówia, powiedziałam ze na nast wizycie (czyli 21.08) załozy mi kartę ciązy to może wtedy mi wyliczy termin.
Ja sie bardzo boje, że moge stracić moje maleństwo. Od 4tc biorę DUPHASTON, własnie ze względu na endometriozę, żeby nic sie tam czasem nie stało .Blanka85 lubi tę wiadomość
-
ja od 4 biorę luteinę . my staraliśmy się 2 lata i też mam takie same obawy . Już przez to wariuję i mam głupie sny, ale to myślę, że każda z nas to przechodzi. A z jakiego jesteś miasta? ja z Poznania
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
a na którym roku studiów jesteś ? dziennie czy zaocznie? jeśli dziennie to dasz radę to wszystko ogarnąć?
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
angelstw wrote:Pęcherzyk 93mm to jeszcze bardzo malutki żeby w nim było widać zarodek..Spokojnie odczekaj jeszcze. Najważniejsze że ciąża jest umiejscowiona właściwie. U mnie też mdłości i wymioty atakowały znienacka i wcale nie były tylko o poranku
Powodzenia!!
No teraz mam wizytę za 3 tygodnie, więc zobaczymy jak sprawa się rozwinie.
Dziś niestety nie mam żadnych objawów. Cały dzień miałam super samopoczucie i już się stresuję czy aby wszystko ok..Aniarek lubi tę wiadomość
Maracuja -
Ewelaa to już drugi to zleci głównie tylko praca mgr wtedy jest idealny czas to na obronę już z maleństwem pójdziesz
Ewelaa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Maracuja to ja mam podobnie od popołudnia bez objawów i też się już martwię :)ale z drugiej strony cieszę się bo odpoczywam mam nadzieję , że jutro też będzie dobrze bo trochę już mnie to męczyło
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Ja widzialam pecherzyk. W pon licze juz ze bedzie widac serduszko i ze wszystko bedzie dobrze
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Blanka85 wrote:Ja widzialam pecherzyk. W pon licze juz ze bedzie widac serduszko i ze wszystko bedzie dobrze
no ja właśnie teraz też liczyłam ale się nie udało. Na następnej wizycie będę w 8 tyg więc wszystko się rozstrzygnie:)
Jakbyśmy się zmówiły z tym terminem bo ja w książeczce też mam wyznaczony 26.03Blanka85 lubi tę wiadomość
Maracuja -
próbuje ustalić w którym tygodniu dokladnie jestem( znając daty kiedy moglo dojść do poczęcia) bo mam bardzo nieregularne a lekarz mi nic nie mówi na ten temat. na początku jak się dowiedzialam o ciąży zrobilam bete i wyszlo 76,62. wg norm
3 tydz. ciąży 5,8-71,2
4 tydz. ciąży 9,5-750
5 tydz. ciąży 217-7138
6 tydz. ciąży 158-31795
7 tydz. ciąży 3697-163563
nie rozumiem tego za bardzo dlatego pytam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 21:38