beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Maracuja ja widzialam dokladnie w 6 tyg i 4 dniu daj znac jak juz u Ciebie bedzie widoczne
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Maracuja i jak u Ciebie? Ja mam dzis badanie a Ty? Wejdz moze na forum : w ciazy ogolnie i tam na marcowki 2015
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
U mnie wszystko ok 2.23 cm serduszko 160 dzieciatko ma juz nozki i raczki u mnie nawet dzien starsze niz wychodzi z om maluch nawet fajnie juz podskakiwal
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
Jak na 13dpo wynik jest jak najbardziej w porządku. Nie doszukuj się jakiś niepotrzebnych zmartwień i stresów
Wynik wskazuje na 4tc więc wszystko jak należy, prawda?
Wrzuć na luz bo Fasolina potrzebuje teraz spokoju i dobrej energii od mamyBluberry lubi tę wiadomość
-
Blubbery tylko pozostaje gratulowac za 48 godzin zrob bete i zobaczysz jaki bedzie przyrost. Oby okolo 60%
Bluberry lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Blanka85 wrote:U mnie wszystko ok 2.23 cm serduszko 160 dzieciatko ma juz nozki i raczki u mnie nawet dzien starsze niz wychodzi z om maluch nawet fajnie juz podskakiwal
Blanka to cudowna wiadomość. Cieszę się i gratuluję!! Ja dziś też dam znać co u mnie.
Blanka bierzesz cały czas lutkę i jeśli mogę zapytać w jakich ilościach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 09:05
Maracuja -
nick nieaktualny
-
Biore. Setke rano i wieczorem. Mam nadzieje ze szybko bede mogla ja odstawic bo juz mnie to meczy...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Blanka, potwierdzam u mnie też jest Dzidziuś i ma ponad 2 cm. Jest śliczny.
Lekarz nie powiedział mi tylko jakie jest tempo bicia serca:(. Powiedział tylko, że bije i że wszystko jest w porządku, chociaż teraz pluję sobie w brodę, że o to nie dopytałam.Wojcinka lubi tę wiadomość
Maracuja -
No i super !! Czekalamna ta wiadomosc nir przejmj sie . Widocznie bilo idealnie bo by Ci powiedzial nie zadreczaj sie tym teraz tylko ciesz sie ze wszystko dobrze powiem Ci ze uwielbiam owoce Maracuje jak bylam na Dominikanie to ciagle sie nimi zajadalam
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Cieszę się ogromnie. Pokochałam to maleństwo jak tylko je zobaczyłam.
To widzę, że masz cudowną podróż za sobą. Ja też chętnie bym się tam wybrała:)
Blanka jesteśmy praktycznie w tym samym momencie, nasze maluchy rosną w podobnym tempie i musimy się dopingować! Razem zawsze łatwiej:)
Swoją drogą jestem zdumiona tą technologią. Dziecko ma zaledwie 2 cm, a już można zobaczyć główkę rączki, nóżki, brzuszek...niesamowite.Blanka85 lubi tę wiadomość
Maracuja -
nick nieaktualny