beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Maracuja dokladnie jestem w szoku jak mozna powiekszyc na ekranie to malenstwo cudowny eidok piekne 7 miesiecy przed nami
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Hmm ja juz cos tam malego widze ale to pewnie przez uczucie ze w spodnie przestalam sie miescic przez ta rozciagajaca sie macice jednak mysle ze szybko cos dostrzege bo jednak jestem dosc szczupla 173cm a okolo 58kg
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Ja ważę poniżej 50 kg (i jestem niższa), więc pewnie za jakiś czas będzie już coś widać, ale myślę, że nie wcześniej jak ok 4 m-ca. Ja po spodniach trochę czułam, ale po moich ostatnich wymiotach znów zrobiło się luźniej.
Miałam dbać o ciało i nacierać się olejkami, ale póki co nie jestem w stanie, bo drażnią mnie wszystkie zapachy:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 11:05
Maracuja -
Ja kupilam ta mustele i od 2 dni wieczorem maz mi wciera. Nie ma ona zapachu wiec jest ok innego tez bym nie zniosla i swietnie sie wchlania od razu moge zalozyc pizamke i nie zostawia sladu.
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
125 ml 75 zl w aptece. Ale w internetowej bylo taniej 100zl za 2 opakowania . Powaznie super sie wchlania praktycznie natychmiast. Idzie jesien zima a ja nie mam cierpliwosci zeby sie wysmarowac i czekac . A tak natychmiast zakladam pizamke i ide spac
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Kurcze, może i ja się zdecyduję choć trochę drogi. Myślałam, że w czasie ciąży coś odłożę, a tu kasa idzie jak woda, każda wizyta 200. Za ostatnie badania, które wykonuje się w ciąży zapłaciłam 500 i tak bez końca..
Blanka a kupiłaś ten różowy czy morelowy, bo widzę, że są różne opakowania, więc pewnie czymś się różnią.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 08:47
Maracuja -
Witajcie:)
ale chcialabym juz byc na waszym etapie:)
ja jestem jeszcze na samym poczatku - w ogole nie wiem czy juz powinnam tu byc... w czwartek beta moja wskazala 25,45 dzis wlasnie czekam na wyniki drugiej:/ i sie stresuje... pani powiedziala ze bywa tak ze beta sie zatrzymuje i nic z tego nie wychodzi... tak sie stresuje - ale moje testy ciazowe wskazuja nadal bladziocha z tym ze tak jakby ciemnieje powolutku...
A jak na poczatku mialyscie? bo mnie wczoraj lekko pobolewalo podbrzusze od czasu do czasu chwilowy bol jak na @... dzis mam wrazenie ze boli mniej - rzedziej daje o sobie znac... -
MisiaMisia bardzo podobny przyrost do mojego a teraz ciaza rozwija sie ksiazkowo
AnnaMaria89 czyli idealnie dziewczyny gratulacje zycze dlugich lrniwych miesiecy bez wymiotow
Maracuja ten moj z musteli jest przeciw rozstepom . Jest tylko jeden przeciw. Wlasnie sie nim smarowalam i mialam Ci pisac ze znowu w sekundzie sie wchlonal swietna sprawa tez bedziesz zadowolona a z tymi wydatkami doskonale wiem o czym mowiszMaracuja, MisiaMisia lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny - to moj debiut na forum, niestety w dosc stresujacych okolicznosciach...wiec licze na Wasze doświadczenie.
Mam juz 3-letniego synka, z ciazy, w ktora zaszlam dosc szybko i przeszlam bez wiekszych problemow, chociaz na Duphastonie od poczatku.
W marcu br. zaczelismy sie starac o drugie dziecko i ciaza pojawila sie od razu, niestety pozamaciczna, mam usuniety lewy jajowod;
Teraz znow zaszlam w ciaze (po odczekaniu wg zalecen lekarza 3 cykle) i wypada obecnie 34dc, wg moich obliczen ok. 16-17dpo.
18/08 (28 dc) wyszedl pierwszy pozytywny test ciążowy sikany, a wczoraj zrobilam bete (33 dc) i jest tylko 207 U/I.
Stezenie jest inne we krwi i w moczu, wiec przeliczyc przyrostów sie chyba nie da, ale wydaje mi sie, ze to malo. W mojej udanej ciazy wyniki byly duzo lepsze, w nieudanej - wlasnie takie...
Wiem, ze licza sie przyrosty i jutro robie badanie drugi raz (+prog), a w srode kolejny, a tymczasem stres mnie zzera.
Czy to mozliwe, zeby mimo tak wczesnego pozytywnego testu sikanego te 207 nadal bylo ok? Czy miała któras z Was podobnie?
dziekuje za trud czytania i odpowiedzi -
Ja mialam podobny wynik a po 24h mialam juz 420 wynik. Trzymam kciuki i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze jutro wejde na forum i zerkne powodzenia
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
KOchane w sobotę (10 dpo) miałam wynik bety "wątplwiy" tzn w granicach 5 -25
Dzisiaj tj 12dpo mój wynik to 53 - kobitka powiedziała,że słaby ale nie pytała który to dzien po owulacji!
W środę powtórzę bete!
Moja ginka mówi,żę jej zdaniem jest ok... a Wy jak myślicie - jest się czym martwić??Moje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny