beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie przenosze sie do was fakt ze pewna niepewności pokusilam sie o bete w 10dpo wynik 5,43 zawsze miałam 0,5 robilam tez sikanca wczoraj negatyw dzisiaj jest cieniutka kreseczka wiec modle sie zeby rosło a jutro na powtórkę bety(bole na miesiaczke)
Rudaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynever give up wrote:Gratulacje, super przyrost Tak trzymaj.
Ja swoją powtarzam po raz 3 jutro
A u Ciebie jak przyrosty być może gdzieś pisałaś ale nie zaglebialam się wczesniej?
Ja już 3raz nie robie a Ty jak jutro zrobisz to wynik w pon czy jakoś elektronicznie wczesniej?
Beta po 48h powinna wzrosnąć o 66% a u mnie jest prawie 3krotny wzrost co to może oznaczac? -
Never give up,
Właśnie samopoczucie mam fantastyczne i to mi zasnuwa lekki niepokój Jedyny podstawowy obiad to zwięęększony apetyt. [Rany! Objaw, nie obiad - ale już zostawię, pośmiej się ] Mogłabym jeść cały czas. Mimo, że tego nie robię to czuję przyrost masyKatie87 lubi tę wiadomość
-
To ja z ciągnieciem mam identycznie, jeśli chodzi o wagę to u mnie bez zmian, może nawet 0,5 kg mniej, ale to taka nieznaczna różnica, pewnie woda. Piersi strasznie bolą, czasami, szczególnie na czczo mdłości się pojawiają, ale to towarzyszy mni od tygodnia po zapłodnieniu
Tylko jakoś specjalinie senna się nie czuję, wprost przeciwnie mam mnóstwo energii, ale możliwe, że to z radości ))
never give up wrote:Lily z jednej strony się cieszę i nie mogę się doczekać a z drugiej nie wiem czy to nie za wcześnie ale skoro lekarz chce wernisaż zrobić to idę
A co do brzucha to faktycznie mam to ciągnięcie. Szczególnie jak się chcę przeciągnąć to czuję. Brzuch najbardziej dokucza mi rano po przebudzeniu i wieczorem ( ten ból jest taki trochę miesiączkowy ). Aha no i waga mi dość szybko wrasta mimo, iż nie podjadam i nie mam wilczego apetytu. Hmm ciekawe dlaczego tak wcześnie. Wg. Ovu dziś rozpoczynam 5 tydzień
Lilly a Ty jak się czujesz poza tymi ciągnięciami ?Dwa lata strań
1.IUI 26.04.2016 -
Ana. wrote:Never give up,
Właśnie samopoczucie mam fantastyczne i to mi zasnuwa lekki niepokój Jedyny podstawowy obiad to zwięęększony apetyt. [Rany! Objaw, nie obiad - ale już zostawię, pośmiej się ] Mogłabym jeść cały czas. Mimo, że tego nie robię to czuję przyrost masy
A jakie wcześniej miałaś objawy?
-
Ana. wrote:Żadnych, właśnie praktycznie żadnych od samego początku. Gdyby nie beta to bym nie wiedziała, że w ciąży jestem
Ja miałam przeróżne objawy... Slabo mi było, w głowie kręciło, non stop ból @, ból krzyża, lędźwi, kłucia jajników, mdłości.
Teraz już nie mam mdłości, bólu lędźwi, nie kręci mi się w głowie i nie jest mi słabo. Póki co od bagatela 10 dni jest ze mną ból głowy, a i swędzą cycki. Kilka dni jeden, kolejne kilka dni prawy i mam wrażenie, że mnie żyły na udzie bolą (czasami).
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny
Mam pytanie
Jeśli w 12dpo beta negatywna to szans juz nie ma na ciąże ??
w czoraj miałam wizyte endomietrium miałam 5,4 m i było ciałko żółte eh..