beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Trottin wrote:A dlaczego myślisz, że możesz być w ciąży? Zapomniałaś wziąć tabletki? Masz jakieś objawy wskazujące na ciążę?
Ale chodzi mi czy tak może być ze takie wyniki w jednym lab mogą być ? Ostatni stosunek 13 lutego a ostatni wynik który wyszedł 0.20by robiony 13 marca , to przy tabletkach anty beta tez wskaże ciąże? Jakby ona była nie mogą tabletki zafałszować wyniku ? Ze pokażą z bety z krwi brak ciąży a ciąża będzie -
Hej:) 14.03 pozytywny test blada kreska, beta w tym dniu 7. 16.03 beta 25,7. Dziś 37 dc, z tym, że mam dłuższe cykle. Owulacja ok 20dc. Czy to możliwe, że beta taka niska w tym czasie ? Ktoś miał tak? Z tego co czytam to dziewczyny mają już w tym czasie betę ponad 100.
-
Hej Wczoraj zrobiłam betę, bo przeczuwałam, ze coś może być na rzeczy i wyszła 7.79. Było to ok 13-14 dpo, i wydaje mi się, że to ciut za mało -w poniedziałek idę ponownie, ale wiecie, jak się człowiek kilka lat stara i coś zaskoczy, to nawet nie wiem, czy się cieszyć, czy nie zaczynać tylko spisać na straty. Generalnie już naprałam przekonania, ze nic z ciąży nie będzie i jak jednak coś wyszło, to włącza mi się czarnowidztwo. Czy któraś z Was też miała późno implantacje i jest ok?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2023, 12:56
-
Dzastazmiasta wrote:Hej:) 14.03 pozytywny test blada kreska, beta w tym dniu 7. 16.03 beta 25,7. Dziś 37 dc, z tym, że mam dłuższe cykle. Owulacja ok 20dc. Czy to możliwe, że beta taka niska w tym czasie ? Ktoś miał tak? Z tego co czytam to dziewczyny mają już w tym czasie betę ponad 100.
widzę, że jesteśmy w podobnej sytuacji, choć ja jeszcze nie wiem, czy to będzie przyrost, czy to już jest spadek Pozostaje nam czekać
-
Dziewczyny mogła wam się przesunąć owulacja u mnie była taka sytuacja że stosunek był po 4 dniach od tej wyliczanej z kalendarzyka owulacji i zaszłam w ciąże. Też się martwiłam, ze niska beta bo ostatnią miesiączkę miałam 15 listopada a dopiero 16 grudnia wyszła mi beta 128 a cykle miałam zawsze idealnie 28 dni wiec tym bardziej się dziwiłam, ze jakim cudem raptem mi sie owulacja przesunęła ale może tak się zdarzyć. Takze zróbcie w poniedziałek jeszcze raz betę żeby sprawdzić przyrost i się nie martwcie
-
Dzastazmiasta wrote:Hej:) 14.03 pozytywny test blada kreska, beta w tym dniu 7. 16.03 beta 25,7. Dziś 37 dc, z tym, że mam dłuższe cykle. Owulacja ok 20dc. Czy to możliwe, że beta taka niska w tym czasie ? Ktoś miał tak? Z tego co czytam to dziewczyny mają już w tym czasie betę ponad 100.
Hej. Moja beta z 17.03 to 18,02...z dzisiaj 55,03. Nie wiem czy to dobrze. W poprzedniej ciąży mialam większy skok 🥺
-
Trottin wrote:A sprawdzałaś w kalkulatorach dostępnych w internecie czy to dobry przyrost?
Lekarza nie pytałaś o opinię?
-
Patrycja3791 wrote:Według kalkulatora jest w normie, ale oczywiście się martwię. Wiem, że każda ciaza jest inna, ale w pierwszej mialam skok z 26 na 176 🥺