beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDalilie a u Ciebie jak beta wygladala w 7 tyg albo jak wyglada teraz w 8? U mnie raczej jedynka wyjdzie bo mialam monitoribg po CLO i byl jeden pecherzyk wiec tak sie tylko smieje ze blizniaki bo beta duzooo urosla od ostatniego tyg. Boze jutro noje pierwsze usg i sie troche boje bo to usg wykaze czy wszystko ok jak narazie ! wlasnie leze w lozku i jem sycharki i pije wode z imbirem na moje cholerne mdlosci !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 09:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmma u mnie jedynka jestem wlasnie po USG i seerduszko bije i wszsytko jest OK . Jestem w 6 tyg i 4 dniu wedlug USG i OVUFRIENd czyli wszsytko zgodnie z planem . Rozmiar "obywatela" jak to moja gin stwierdzila to 6,5 mm . Dnia 28.12 mam kolejna wizyte z usg i musze dostarczyc sterte badan ... . No coz
-
Emma1985 wrote:Mynah tez sie zastanawiam czy jednak nie blizniaki - w 17 dpo mialam az 1200. Mediana w tym okresie to jakies 400. ( odczytane na betabase.com). tez mialam monitoring bo bylam stymulowana gonalem i byl jeden pecherzyk:)2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymam wyniki drugiej bety...
pierwsza 14 dpo (11.12) - 184
druga 17 dpo (14.12) - 574,8
przyrost 109,2% wg kalkulatora belly - norma, więc dziewczyny na razie nie muszę się martwić? coś przyrosło, ale nie wiem czy nie za mało...niby norma, więc chyba okey. nie wiem czy się mogę póki co cieszyć, czy raczej nie koniecznie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 15:56
-
nick nieaktualny