SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Farbowanie Włosów :)
Odpowiedz

Farbowanie Włosów :)

Oceń ten wątek:
  • Tynia Koleżanka

Wysłany: 29 grudnia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unbeldi a w ktorym tygodniu farbowalas? Poczekam chyba do drugiego trymestru, to jeszcze kilka dni i henna pojdzie w ruch.

w5wqroeq2pmwko7d.png
  • unbeldi Ekspertka

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pod koniec 16 tygodnia. Też czekałam do II trymestru :)

Tadziulek 1.01.2013 (8/9 tydz)
    Misiek 15.05.2014 (16/17 tydz)
    KW

rfxgcsqviiqkqm9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja fryzjerka polecała ostatnio farbę montibello - oalia. Jest bez amoniaku i podobno polecana nawet dla kobiet w ciąży. Ale ile w tym prawdy to nie wiem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 14:10

• Didi18 Znajoma

Wysłany: 30 grudnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje drogie ja w pierwszej ciąży zaczęłam farbować włosy mniej więcej od 4 miesiąca i teraz się zastanawiam bo mój synek ma strasznie delikatnie włoski i alergie na różne rzeczy tak sobie głośno myślę czy nie zafundowałam mu tego przez farbowanie podczas ciąży hmm... Teraz jestem w ciąży z drugim maleństwem i postanowiłam w ogóle nie farbować włosów, żeby zobaczyć jak to działa na dziecko :)Podczas drugiej ciąży stawiam na naturalne upiększanie :) tzn. np. kręcenie loków itd. żeby nie wyglądać jak przysłowiowa "umęczona, zaniedbana matka polka :P" Trzymajcie się :)Bądźcie piękne i niech wasze dzidziusie zdrowo rosną w brzuszku:)Wszystkiego Dobrego dla wszystkich aktualnych, niedoszłych i przyszłych mam !!!:)

Tynia lubi tę wiadomość

Diddi
  • Tynia Koleżanka

Wysłany: 30 grudnia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Didi18 ja chyba nie dalabym rady nie farbowac przez cala ciaze. Wlosy rosna mi bardzo szybko i bez ciazowych hormonow. takze teraz, na poczatku 4 miesiaca mam juz jakies 6 cm odrostow a gdzie kolejne 5 miesiecy :) to chyba kolo 20 cm bd miala odrostow albo i wiecej :) obecnie wczytuje sie w temat henny i nie znalazlam opinii o jej szkodliwosci. W kazdym razie teraz chcialam juz pofarbowac wloski na kolor zblizony do naturalnego zeby pozniej juz nie myslec o hennach i farbach do wlosow :)

w5wqroeq2pmwko7d.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ