X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Farbowanie Włosów :)
Odpowiedz

Farbowanie Włosów :)

Oceń ten wątek:
  • Tynia Koleżanka

Wysłany: 29 grudnia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unbeldi a w ktorym tygodniu farbowalas? Poczekam chyba do drugiego trymestru, to jeszcze kilka dni i henna pojdzie w ruch.

w5wqroeq2pmwko7d.png
  • unbeldi Ekspertka

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pod koniec 16 tygodnia. Też czekałam do II trymestru :)

Tadziulek 1.01.2013 (8/9 tydz)
    Misiek 15.05.2014 (16/17 tydz)
    KW

rfxgcsqviiqkqm9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja fryzjerka polecała ostatnio farbę montibello - oalia. Jest bez amoniaku i podobno polecana nawet dla kobiet w ciąży. Ale ile w tym prawdy to nie wiem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 14:10

• Didi18 Znajoma

Wysłany: 30 grudnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje drogie ja w pierwszej ciąży zaczęłam farbować włosy mniej więcej od 4 miesiąca i teraz się zastanawiam bo mój synek ma strasznie delikatnie włoski i alergie na różne rzeczy tak sobie głośno myślę czy nie zafundowałam mu tego przez farbowanie podczas ciąży hmm... Teraz jestem w ciąży z drugim maleństwem i postanowiłam w ogóle nie farbować włosów, żeby zobaczyć jak to działa na dziecko :)Podczas drugiej ciąży stawiam na naturalne upiększanie :) tzn. np. kręcenie loków itd. żeby nie wyglądać jak przysłowiowa "umęczona, zaniedbana matka polka :P" Trzymajcie się :)Bądźcie piękne i niech wasze dzidziusie zdrowo rosną w brzuszku:)Wszystkiego Dobrego dla wszystkich aktualnych, niedoszłych i przyszłych mam !!!:)

Tynia lubi tę wiadomość

Diddi
  • Tynia Koleżanka

Wysłany: 30 grudnia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Didi18 ja chyba nie dalabym rady nie farbowac przez cala ciaze. Wlosy rosna mi bardzo szybko i bez ciazowych hormonow. takze teraz, na poczatku 4 miesiaca mam juz jakies 6 cm odrostow a gdzie kolejne 5 miesiecy :) to chyba kolo 20 cm bd miala odrostow albo i wiecej :) obecnie wczytuje sie w temat henny i nie znalazlam opinii o jej szkodliwosci. W kazdym razie teraz chcialam juz pofarbowac wloski na kolor zblizony do naturalnego zeby pozniej juz nie myslec o hennach i farbach do wlosow :)

w5wqroeq2pmwko7d.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ