Farbowanie Włosów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moje drogie ja w pierwszej ciąży zaczęłam farbować włosy mniej więcej od 4 miesiąca i teraz się zastanawiam bo mój synek ma strasznie delikatnie włoski i alergie na różne rzeczy tak sobie głośno myślę czy nie zafundowałam mu tego przez farbowanie podczas ciąży hmm... Teraz jestem w ciąży z drugim maleństwem i postanowiłam w ogóle nie farbować włosów, żeby zobaczyć jak to działa na dziecko :)Podczas drugiej ciąży stawiam na naturalne upiększanie tzn. np. kręcenie loków itd. żeby nie wyglądać jak przysłowiowa "umęczona, zaniedbana matka polka " Trzymajcie się :)Bądźcie piękne i niech wasze dzidziusie zdrowo rosną w brzuszku:)Wszystkiego Dobrego dla wszystkich aktualnych, niedoszłych i przyszłych mam !!!
Tynia lubi tę wiadomość
Diddi -
Didi18 ja chyba nie dalabym rady nie farbowac przez cala ciaze. Wlosy rosna mi bardzo szybko i bez ciazowych hormonow. takze teraz, na poczatku 4 miesiaca mam juz jakies 6 cm odrostow a gdzie kolejne 5 miesiecy to chyba kolo 20 cm bd miala odrostow albo i wiecej obecnie wczytuje sie w temat henny i nie znalazlam opinii o jej szkodliwosci. W kazdym razie teraz chcialam juz pofarbowac wloski na kolor zblizony do naturalnego zeby pozniej juz nie myslec o hennach i farbach do wlosow
-