Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
diana0501 wrote:Mi jak lekarz mówił o NIFTY to koszt ok 2600 i jesli nie daj Boże Pappa będzie zła, potem na amnipunkcję i jak ona też nie daj Boże wyjdzie źle to można na NIFTY ale ten koszt
Diana NIFTY robi się zamiast amino bo nie jest tak inwazyjne i nie powoduje wystąpienia ryzyka powikłań po amino (1/100 przypadków końcy się poronieniem). Co więcej przy amino masz już pewność nie tylko co do stanu zdrowia ale i do płci to bardzo szczegółowe badanie a NIFTY w tym wypadku byłoby tylko potwierdzeniem tego badania i do tego bardzo drogim. -
Dziewczyny zastanawialiście się już jakie kwasy omega będziecie zażywać?
Ja biorę femibion classic, w nim nie ma kwasow dha.
Co sądzicie o mollers forte z tranem? Polecila mi to babka w aptece ale różne rzeczy czytałam na temat przyjmowania tranu w ciazy. Proszę o radęJago -
Hej dziewczyny, do wizyty prenatalne mniej jak tydzień ahhh i jeszcze szybko mi bo teraz bedzir weekend intensywny imprezowy zaczynamy jutro weselem
Super, że u Was same dobre wieści oby tak dalej
Co do witamin ja jem MAMA DHA, zawierają nie wszystkie naraz witaminy, tylko te rzekomo najpotrzebniejsze wg mojego lekarza minusem jest, że trzeba przyjmować dwa razy dziennie więc o wieeczornej dawce trzeba pamiętaćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 18:08
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Wianna ja też już dokładnie za tydzień o 18 mam te genetyczne.
I imprezki u nas na weekendzie są a jak
Ja dziś kupiłam maluszkowi takie dwie pary skarpetek malusich a Adidas które imitują adidasy, no bomba dwie wersje w jednym opakowaniu, różowe i niebieskie hehe.
Mój mówi że różowe po co jak chłopiec, więc powiedziałam że Ronaldo lata w różowych korkach, a on na to : no w sumie haha.
Nie mogłam się im oprzeć
-
Wianna no chyba tak....on (lekarz nic nie mówił).... Chyba on mi zrobi bo to będzie 13 tc i 2 dni ale też tak mnie zapisał dopiero za 4 tyg.. Wcześniej byłam co 10 dni a nagle 4 tyg..... Skisne tu chyba z nerwów.....30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Ja chce Polę, Laurę, Kornelię i jeszcze kilka innych
Chłopięcego żadnego. Ani jednego. Ani trochę ani ciut ciut. Nic mi się nie podoba.
A jak byłaś ostatnio Riri to jaki Dzidzi miał CRL?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 20:15
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm