Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja jakoś dużo rzadziej mam wizyty...
Byłam w 6 tygodniu, a teraz będę miała w 12, pewnie od razu prenatalne, bo doktorka specjalnie chciała po 10 tygodniu, a przez długi weekend wyszło tydzień później... Ech, mam nadzieję, że wszystko w porządku, jeszcze tylko tydzień... -
Kropek zdrowy!
Ma 6,3 cm, NT 1,1 i 160 uderzeń serducha
Jupi! !!!!!kalina123, Nasca, Karlla, Shantelle, Izieth, Riri, tomania2806 lubią tę wiadomość
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Hej Dziewuszki
Długo tu z Wami nie pobyłam. Ostatnio słabo się udzielałam, chyba czułam, że coś się święci...Dziś ostatecznie lekarz potwierdził brak bicia serca, dzieciaczek nie rozwijał się od ok. 2 tygodni ;(
Powodzenia wszystkim i łatwych porodów :*
-
Pamcia (( serce pęka... Dlaczego miałaś takie przeczucia, coś się stało konkretnego ? Tak mi przykro.
Zostaje mi tylko życzyć Ci z całego serca dużo siły... Trzymaj się kochana :, tule mocno.
Reszcie dziewczyn gratuluję tych cudnych wieści i również zazdroszczę że macie to za sobą...
Dziś kupiłam program tereningowy dla kobiet w ciąży Chodakowskiej. Tzn ona ich nie pokazuje, tylko jakaś kobieta, która prowadzi zajęcia i tego właśnie chciałam!!!
Poza tym najlepszości MamusieCiociaJola lubi tę wiadomość
-
mniej więcej właśnie od 2 tygodni z dnia na dzień minęły mi objawy - zero nudności, piersi przestały boleć, przedtem spać bym mogła cały czas a tu nagle przypływ energii jak za starych dobrych czasów...
A czemu tak się stało nie wiem, niby żadnych rodzinnych obciążeń, heh...pewnie po prostu brutalna statystyka. Pewnie tak miało być, widocznie coś nie grało od początku więc może to i lepiej niż gdyby miało się urodzić mocno niepełnosprawne czy chore...
Sama się sobie dziwię że jakoś to znoszę, cieszę się nawet z tego że w ogóle w końcu coś zaskoczyło bo staraliśmy się półtora roku i lekarze już najdziwniejszymi rzeczami nas straszyli a tu nagle bęc, "samo się zrobiło".
Mam nadzieję że niedługo do was wrócę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 14:21
-
Pampcia tak mi przykro Tulę mocno :*
Masz rację, przynajmniej wiesz, że możesz zajść w ciążę, więc na pewno tu jeszcze wrócisz Masz teraz osobistego aniołka, który będzie nad Tobą czuwałPampcia lubi tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)