Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
diana super
wklejam też dobre wieści ode mnie z dzisiaj
jestem lżejsza o 100kg kamień który spadł mi z serca a pod korek pełna radości i szczęścia
wszystko ok, dzidziol odpowiada wiekowi z om (12+4 ale ciężko było go złapać) najpierw chyba spał a potem zaczął jakieś dzikie harce
ręcę są, nogi są, pozostałe narządy są, kość nosowa jest, przezierność 1.49
włączył mi na chwilę 4D, ale czad
normalnie widziałam swoje 6cm dziecię jakby poruszające się w przestrzeni, zakrywało twarz łapkami, no łza się zakręciła a drugi moment kiedy się wzruszyłam to jak powiedział że 70/30% dla dziewczynki nie chcę się nastawiać ale nadzieja jest
mam full zdjęć i płytę
no dzisiaj w 100% jestem usatysfakcjonowanajagooo90, nemini86, Edziuuuuuuuunia, diana0501 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczyny, cudownie, że wszystko jest w porządku
Anna123 - będziemy trzymać kciuki...
Ja myślałam o spływie kajakowym na długi weekend, ale ostatecznie zrezygnowałam, nie chciałabym się znów przeziębić, no i nie wybaczyłabym sobie, gdyby coś poszło nie tak. Chciałabym być już po prenatalnych, żeby wiedzieć jak tam...
Uznałam, że jak wszystko będzie ok, to w drugim trymestrze, kiedy też pogoda będzie stabilniejsza, jakąś łatwą rzeczkę zaliczymy
Miłego dzionka! -
anna123 wrote:Czesc dziewczyny. Ja mam dzis badania i sie zaczynam stresowac zeby malutki sie dobrze ulozyl i bylo wszystko ok. Mam na 15-ta ale wyjedziemy duzo wczesniej w razie korkow no i jakbysmy sie zgubili w tych Katowicach. Najgorsza bedzie podroz.
A gdzie w Katowicach masz badania? :D:D -
Iskiereczka co to za syrop? Kupię go w aptece? O Jezu mnie tak męczą ta godz a ja nie jestem w stanie wstać żyć i wziąć się w garść.... Nie mam siły nawet na śniadanie... Zasypiam i budzę się zasypiam znów....
Iskiereczka lubi tę wiadomość
30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
MajaRyt wrote:Ja też dzisiaj 3 razy... i tak od 6-7 tygodnia ciąży. Niekiedy mam tylko przerwy. Póki co moja waga stoi w miejscu. Ja nigdzie nie byłam. Bo choćby wieczorem jestem w stanie coś wypić czy zjeść. Przeważnie najgorzej mam do południa.
Aniołki [*][*]30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Riri wrote:Iskiereczka co to za syrop? Kupię go w aptece? O Jezu mnie tak męczą ta godz a ja nie jestem w stanie wstać żyć i wziąć się w garść.... Nie mam siły nawet na śniadanie... Zasypiam i budzę się zasypiam znów....
-
Riri wrote:Iskiereczka co to za syrop? Kupię go w aptece? O Jezu mnie tak męczą ta godz a ja nie jestem w stanie wstać żyć i wziąć się w garść.... Nie mam siły nawet na śniadanie... Zasypiam i budzę się zasypiam znów....
-
Dianusia bardzo sie ciesze, widzisz, wszystko się poukładało tak jak miało być! :* ściskam Cię jeszcze mocniej!
Kalina Tobie również gratuluję i śle buziaczki :* :* :*
Ja dziś o 18:30 mam prenatalne i prosze o trzymanie kciuków za Nas :*diana0501 lubi tę wiadomość
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit