Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pampcia ogromnie mi przykro napewno szybko do nas wrocisz! :*
Ja od kilku dni zaczęłam myśleć, że w końcu mdłości zaczynają odpuszczać, niestety tylko do wczoraj, bo męczyłam się w pracy całe popoludnie, a dziś rano przywitał mnie pierwszy pawik. Mam nadzieję, że to mimo wszystko dobry objaw.
Za chwilę idę do tzw. GP czyli lekarza pierwszego kontaktu, który zgłosi mnie do położnej (w uk one prowadzą ciąże) i w końcu zrobią mi usg, bo chcę wiedzieć czy wszystko ok, a ostatni raz widziałam fasolke trzy tyg temuPampcia lubi tę wiadomość
-
Pampciu tule cie mocno... Zrób sobie badania najważniejsze i wracaj już szczęśliwie... Oczywiście dużo wiary i siły...A czemu miałaś przeczucie?
Ja też dziś kiepski dzień, wizyta za 3 tyg, a ja cierpne... Zaczynam się martwić wszystkim ehhhh buziaki dla wasPampcia lubi tę wiadomość
30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Czy brzuch urósł... Ciezko mi powiedziec bo taką trochę fałdke mam na brzuchu od zawsze :p ale wydaje mi się że coś tam się dzieje zwłaszcza że trochę zaczęła mnie skóra swędzieć i jakby ciągnąć w dole brzucha
Mdłości mam na zmiane typu 4 dni brak a potem 2 dni męki... I mój chop się uśmiał jak mu powiedziałam że w sumie to kiełbaska wędzona z truskawkami to chyba niezłe połączenie -
Ja brzuch czasem widzę a czasem nic, nie wiem od czego to zależy jedyne co wiem napewno to ze luźne spodnie na gumce stały sie moimi ulubionymi a nigdy nie znosiłam spodni na gumce a dziś mam chyba najgorszy dzień z całych tych 10 tygodni, musiałam wziąć wolne w pracy bo nie dałabym rady, każdy ruch wywołuje burze w moim żołądku. Zjadłam dziś tylko garstkę płatków kukurydzianych, w sumie pochrupalam bo bez mleka - dramat! ale dla dzidzi zniosę wszystko
-
Framtid ja mam tak samo ježeli chodzi o brzuch i spodnie. 90 % rzeczy na lato już wyniosłam na strych bo i tak w nie nie wejdę a na gumkę przerobić się nie da. Co do wymiotów to miałam tylko 1 zły dzień ale podejrzewam że to raczej było zatrucie albo przejedzenie bo dzień wcześniej trochę przesadziłam z mieszaniem potraw np bita śmietana a zaraz potem gołąbki.
-
A mi chyba przechodzi już....mam nadzieję że to dobry znak jestem w 10t5d..mam energię jakąś i mnie nie mdli i jedzenie mi bardziej podchodzi... A nektarynki mogłabym jeść i jeść i jeść....
RudaKara lubi tę wiadomość
30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia)