Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczęta niestety nie mam duo czasu by często was odwiedzać ale staram się czytać i być na bieżąco. U mnie leci czas szybko to już 13 tydzień :)brzusio już wystaje. Powodzenia wam wszystkim na prenatalnych. Ja miałam tylko USG prenatalne bo lekarz nie widzi wskazań do innych badań. Z dzidzią ok wszystko niestety nie wiem jeszcze jaka płeć ale poczekam do 16 czerwca na kolejna wizytę
Pozdrawia was wszystkie
A Tu moj Bałwanek w 12 tyg i 0 dni
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/66_YpXBPZzek86vrX7qgurExu6KwO9
-
Ja dzisiaj byłam cały dzień w Horyńcu-Zdrój, upał niemiłosierny, zwiedziliśmy cerkiew i było fantastycznie. Złapałam trochę słońca na ramionkach i buzi:)
Muszę się z Wami podzielić!
Rano leżę płasko na plecach i tykach brzuch z każdej strony, czuję coś twardego w miejscu gdzie gin robi USG, i czułam taką wypukłość niewielką tak ok 6-7 cm tak poziomo, wołam mojego żeby też dotknął i już nie było. Pytałam mamy i też jest zdania że to Mały musiał się wypiąć Bo nic innego mi do głowy nie przychodzi, dookoła było miękko, potem przez resztę dnia też próbowałam wymacać i nic a ta wypukłość była tylko kilka chwil, nie bolało jak dotykałam i chyba faktycznie to był MałyShantelle, Izieth lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, weekend jak przypuszczałam minął mi bardzo szybko na weselu świetnie się bawiłam, nie czułam zmęczenia ani żadnych bóli także super, jedynie co tak Jak tobie Shantelle zrobiło mi się słabo w kosciele, ale usiadłam, posiedzialam i było już lepiej. Mąż oczywiście stwierdził, że to pewnie dlatego, że nie powinnam takich obcasow dużych zakładać i to na pewno przez to już pojutrze prenatalne czekam z niecierpliwością. Brzuch staram się zakrywac, ale i tak wychodzi spod luźnej bluzki czy sukienki
Diana jakieś cuda ja szukam Dzidzi, ale się nie chce wypiac mi wcale i nic a nic prawie nie czuję, gdzie może w ogóle być cały brzuch po prostu twardy i wystający, choć na leżąco troche się rozlewa na bokiIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Mi poszedł w przód i nigdy wcześniej nic takiego nie było. No macam cały dzień i już tego nie czuję. Gdyby były wzdęcia to bym czuła ból przy naciśnięciu a tu nic i za kilka chwil uciekło. Sama nie wiem co myśleć a wspomnienie z rana mam cały czas i nie mogę przestać o tym myśleć... Podobno pierwsze ruchy czuje się ok 20 tyg ale to nie był ruch więć to nie były nan bank ruchy atak to brzuszek mam cały czas miękki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 22:22
-
diana0501 wrote:Ja dzisiaj byłam cały dzień w Horyńcu-Zdrój, upał niemiłosierny, zwiedziliśmy cerkiew i było fantastycznie. Złapałam trochę słońca na ramionkach i buzi:)
Muszę się z Wami podzielić!
Rano leżę płasko na plecach i tykach brzuch z każdej strony, czuję coś twardego w miejscu gdzie gin robi USG, i czułam taką wypukłość niewielką tak ok 6-7 cm tak poziomo, wołam mojego żeby też dotknął i już nie było. Pytałam mamy i też jest zdania że to Mały musiał się wypiąć Bo nic innego mi do głowy nie przychodzi, dookoła było miękko, potem przez resztę dnia też próbowałam wymacać i nic a ta wypukłość była tylko kilka chwil, nie bolało jak dotykałam i chyba faktycznie to był Mały
Ja coś podobnego czuję codziennie rano w dole brzucha po prawej stronie, później znika Ciekawe co to jest?
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Izieth wrote:Ja coś podobnego czuję codziennie rano w dole brzucha po prawej stronie, później znika Ciekawe co to jest?
Ja zmieniłam lekarza i wizytę mam dopiero 17 czerwca to będę o to pytać. Póki co to moja mama twierdzi że całkiem możliwe że w tym tygodniu mały się tak ułożył bo na ruchy za wcześnie- ma tyle miejsca. A teraz nie mogę się powstrzymać żeby znowu wymacać tę gulkę. -
Cześć kochane, ja dokładnie jak Siwa - zasłabłam wczoraj. Akurat miałam szkołę weekendową i dobrze, że koleżanka się mną zajęła i robiła mi zimne okłady na kark. Ogółem słabiutko się czuję i cieszę się, że to ostatni tydzień przed urlopem i potem L4...
-
Ja jeszcze caaały tydzień do badań.
Dziewczyny a mierzycie ciśnienie, bo ja zaczęłam po wczorajszym i się okazuje, że niskie. Zapewne stąd nasze zasłabnięcia, a i pogoda ku temu sprzyja.
Nasca Tobie również miłego poniedziałkuNatalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.