Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wianna wrote:Basia gratulacje, super wieści
Mi zrobiły się dwie krosty typowo okresowe i już schizuje. Dobrze, że jutro już wizyta i to o 12:30, więc rano szybciutko do pracy i potem od razu do lekarza mąż też specjalnie wyskakuje z pracy, żeby być jutro ze mną, mam nadzieję, że takie emocje pozytywne będą nam towarzyszyć w trakcie i po jak Tobie Basiu -
cześć dziewczyny
po długim weekendzie trochę się rozluźniłam
w pracy spokój to siedze i czytam, nadrabiam zaległości tutaj
trzymam za was wszystkie kciuki!!! :*
A mam takie pytanie do Warszawianek gdzie chcecie rodzić? wczoraj rozmawiałam z położną z Żelaznej i nie miała dobrych wieści, szpital jest mega oblegany
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Hej
Wianna trzymam kciuki, ja jutro o 18 buuuu.
Mnie też wysypują syfy jak na okres. Ale dramatu nie ma, ma początku miałam piękną cerę, potem się zmieniło.
Mi raz mówią że ślicznie wyglądam inni że się zmieniam na twarzy i pewnie chłopiec... Jakoś nie mogę się przekonać do tych zabombonów
-
Trzymam kciuki za wszystkie ja mam prenatalne dopiero 14 czerwca więc jeszcze trochę poczekam.. Ale za to jutro diabetolog a w piątek wizyta w poradni patologii ciąży. Miałam tam nie chodzić ale tak jak któraś z was będę chodziła raz prywatnie a raz na nfz. Przynajmniej skierowanie na krew dostanę i nie trzeba będzie płacić
Pozdrawiam gorąco i życzę wszystkiego ciążowegoCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Jestem!!!! A w zasadzie jesteśmy!!! Jej jak się cieszę. Wszystko wzorowo idzie Dzidzi grzeczne, chętnie się prezentowało i układało szałowo! Miałam usg i przez brzuch i dopochwowe. Ach jak cudownie! Mogę odetchnąć
Czekam na resztę wspaniałych wieściSiwa1001, jagooo90, RudaKara, Izieth, diana0501 lubią tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm