Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wianna wrote:Jestem!!!! A w zasadzie jesteśmy!!! Jej jak się cieszę. Wszystko wzorowo idzie Dzidzi grzeczne, chętnie się prezentowało i układało szałowo! Miałam usg i przez brzuch i dopochwowe. Ach jak cudownie! Mogę odetchnąć
Czekam na resztę wspaniałych wieści -
Paolcia, podgladalismy, cos wystawslo, ale było skierowane do góry, więc lekarz powiedział, że może to być i lechtaczka i siusiak, gdyby było skierowane w dół to bardziej na chłopaka by stawiał, ale teraz to 50/50 także mam nadzieję, że 23 czerwca na następnej wizycie zobaczę (może cipcie)Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
Dam znać na pewno chociaż obawiam się ze teraz w piątek znowu nie będzie usg..przecież to nfz... Ale nie nastawiam się, zobaczymy ciekawe czy będzie już widać że to chłopak. Bo generalnie to ja od samego początku czuję że będzie mężczyzna tylko na potwierdzenie czekamyCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Tak Shantelle był ze mną, od razu wszedł zaniemówił z wrażenia, bo Dzidzia się wiercila, podskakiwala, machała, zasłaniała się rączką no i to walące serduszko! Warto naprawdę iść z mężem, facetem. Zeby zobaczył co i jak i tak naprawdę uwierzył i zdał sobie sprawę jaki to cud
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 14:40
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
a ja czuje że dziewczynka
ale biore wszystko co Bóg da
czy upały też was tak męczą??? my z kropciem już ledwo dyszymy
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
wianna wrote:Paolcia, podgladalismy, cos wystawslo, ale było skierowane do góry, więc lekarz powiedział, że może to być i lechtaczka i siusiak, gdyby było skierowane w dół to bardziej na chłopaka by stawiał, ale teraz to 50/50 także mam nadzieję, że 23 czerwca na następnej wizycie zobaczę (może cipcie)
to ja czytałam inaczej i gin co robił usg mówił że na tym etapie trudno dostrzeć narząd jako narząd, jest widoczny wyrostek płciowy i jeśli jest bardziej poziomo (równolegle do kręgosłupa) to raczej dziewczyna a jeśli jest skierowany do góry na chłopaka
super że wszystko ok -
edziuuuunia pytałaś o szpital do porodu w wawie
ja pierwsze cc miałam planowane na madalińskiego, było ok, poprawnie, dobre mam wspomnienia ale też ze mną i dzieckiem było wszystko w porządku, trafiłam wtedy na niewyremontowany oddział więc warunki pobytowe średnie, teraz już cały jest po remoncie i jest jak w hotelu
teraz też pewnie będę mieć planowane cc i długo myślałam że też na madalińskiego, ale od niedawna rozważam jeszcze orłowskiego na czerniakowskiej
warunki dramatyczne ale opieka lekarska super i nad matką i nad dzieckiem, każdy bobas wychodzi super przebadany
no i mam dylemat czy wybrać to co znane i liczyć że tym razem też będzie wszystko ok czy zmienić
dobrze że to jeszcze pół roku
innych szpitali ze swojego doświadczenia nie znam, tyle co z opowieści koleżanek - generalnie każdy ma plusy i minusyEdziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość
-
Wianna super wieści Czekam na kolejne takie informacje.
Edziuuunia ja i moje maleństwa też wymiękamy, wszędzie gdzie dużo ludzi albo duszno zaraz mi słabo i muszę wychodzić.
Ja po cichu liczę na chłopaków ale co będzie to będzie, a na pewno będzie wesoło z dwójką. Póki co cera czysta, bez wyprysków, ale przed ciążą też było ok, więc tego jako wróżby nie biorę.wianna, Edziuuuuuuuunia lubią tę wiadomość
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Wianna GRATULACJE!
Mam nadzieję że w moim przypadku będzie dziewczynka ♡ ale najważniejsze żeby było zdrowe.
Moja mama twierdzi źe się spełni moje życzenie co do płci, może dlatego że mnie wypryszczyło na dekoldzie czego wcześniej nigdy nie miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 16:48
wianna lubi tę wiadomość
-
Gratuluję zdrowych Kropciów!!!
Ja na badania NT muszę zaczekać do 23.06 - kurczę kawał czasu...
Zastanawiałam się czy robię dobrze chodząc prywatnie na wizyty i jednocześnie do LUX- MEDU, bo mam abonament i badania w cenie więc aż głupio nie skorzystać. Podczas każdej wizyty mam robione USG i zastanawiałam się czy to nie jest za często dla Maluszka. Niby ultrasonografia jest bezinwazyjna, ale czort wie jak jest na prawdę...