Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ja robiłam teraz badania w Medicoverze i tylko lekarz je widział, on line nie było.
Edziunia tak się cieszę że wszystko u Was dobrze jest
A mi tak smutno, że odpadliśmy, no ten mecz był nas, zasłużyliśmy nooo...Ach, taka szkoda.
Miłego dnia!
A dziś robię, tzn mam nadzieję że mi wyjdą gołąbki z kaszą i pieczarkami
-
Edziunia super ze wszystko ok
Ja niestety mam dziś kiepski dzień, od rana wymioty a teraz siedze w pracy ledwo żywa odliczam do 15:30 żeby wrócić do domu i sie położyć heh
O obiedzie nie mam siły nawet myślec -
Edziunia super, że u Was lepiej
Wianna, no to szalejemy na koncercie oby wszystko było ok z naszymi brzuszkami
Byłam dzisiaj na pobraniu krwi, morfologia, mocz, TSH, fT3, fT4 i jakieś przeciwciała tarczycowe, za które nawet w medicover musiałam zapłacić 115 zł. żeby zobaczyć co z tym moim spadkiem TSH.
Gin we wtorek już nie mogę się doczekać :)grupę krwi odbierałam osobiście, HIV widział lekarz w systemie, toxo miałam online z tego co pamiętam.
Samopoczucie w normie, jadę dzisiaj na weekend do rodziców więc mnie porozpieszczają Muszę zaraz zerknąć na te ćwieczenia, które poleca Shantelle bo ostatnio moja jedyna aktywność do spacery i lekkie prace na ogródku działkowym. Nawet na rowerze dawno już nie byłam...
-
Meg, Ty chociaż jakkolwiek się ruszasz... Ja niestety po pracy nadaje się generalnie na kanapę, a weekendy ostatnio jakoś takie imprezowe, że skoro nie mogę pić, to chociaż se pojem... A kilogramy lecą...
Trzeba się faktycznie zmobilizować. Ja znalazłam w Trójmieście fajną gimnastykę dla ciężarnych, robioną przez AWF, ludzi, którzy jakiś standard tych ćwiczeń wymyślali i mam plan tam się wybrać, zobaczymy jak to się uda. -
hej dziewczyny.
Ja dziś zamówiłam łóżeczko i kupiłam do tego materacyk. fiki miki antyalargiczny, droższy niż samo łóżeczko..no ale..
rozglądałam się też za wózkami...
http://www.sklepikdzieciecy.pl/adamex-aspena-wozek-2w1-lub-3w1-p-2309.html
czy znacie opinie może o tym wózeczku?
czy ewentualnie kupić 3w1 czy dokupić lepszy fotelik ze stelażem ?
Jago -
Ja mam zły dzień, robi gołąbki i nie mam już nerwów kuwa do nich, w życiu już się nie porwę na takie coś.Słaba dziś jestem, chyba pogoda mnie dobija bo coś głowa boli. Jak mój wróci kupimy pościel i poszewki dla dzidzi, ewentulanie też rożek. Z prześcieradłami chwilkę się wstrzymam do momentu kupienia materaca oraz łożeczka
-
Pogoda napewno nie sprzyja, tez się porwałam jakieś 2 tyg temu na robienie gołąbków, dobrze że mąż był pod ręką to pomagał
Kiedy zaczynacie kupować, kompletować rzeczy dla dziecka? Ja się narazie boje czegokolwiek kupować i oglądać. Chociaż zaczęłam tak przeglądać w jakiej cenie są łóżeczka.
Siostra rodzi we wrześniu ja w grudniu, wiec jeszcze czas mam. Cieszę się bo we wrześniu przeprowadzamy się do nowego mieszkania i maluszek juz będzie w nowym -
My już teraz będziemy kompletować coś powoli
Rozmawiałam z okulistą i przy mojej wadzie wzroku będzie można rodzić SN bo do CC to bardzo mało wad się kwalifikacje no chyba że bardzo chce. A ja właśnie chcę rodzić SN. Będziemy jeszcze badać dno oka, ale raczej już tu zostanie rozwiązanie takie o
-
Jiji wrote:Na szczęście przed chwilka mi przysłali.. Dodane do badania krwi...
Aż tak długo? Izieth?
No tak trzeba kombinować...
Krew wyszła mi nie za dobra, przypuszczam anemia... Za tydzień do lekarza ehhhh
Też się zdziwiłam, że aż tyle trzeba czekać, ale to dlatego, że akurat na B6 krew z Katowic wysyłają do Poznania.
W zeszłym roku wynik HIV musiałam odebrać osobiście, teraz miałam online.
Ja jeszcze nic nie kupuję, może w sierpniu zacznę
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Shantelle przepraszam ale rozbawilas mnie wcześniejszym wpisem;) pisałaś a dziś zrobisz gołąbki tak to miło brzmiało a za chwilę że nie masz nerwów hahahahaha... Wiecie co dzisiaj pogoda taka do kitu... Ja jak wyszłam na zakupy to dyszalam jak parowóz a przecież brzuszek jeszcze nie duży...tak bardzo chciałabym wyjść do galerii, albo jakichś sklepów z ciuchami bo nie mam spodenek rybaczek, większych podkoszulkow.. Ale wyjście do osiedlowego sklepu sprawia mi taki kłopot... Poza tym jak zaleci mi zapach posiłku... Jestem zielono żółta.. Mąż do późna w pracy, więc nie mam z nim okazji....ehhhhh a za 5 dni usg więc dowiem się co tam piszczy i czy wszystko jest w porządku.. Ja dziś dla męża "pomysł na"... Niestety.. Brak życia ;(Jej
-
Meg a jakie masz bilety? Bo ja w tym golden cirlce i tam na pewno tłok będzie, bilety kupowałam w grudniu, a teraz z obecnej perspektywy chyba trybuny byłby najlepsze, żeby w razie co usiąść...
Udały się Shantelle gołąbeczki? Moja tesciowa dzis oczywiscie skomentowała moją jazdę na rowerze, że mi zaszkodzi, darła się wręcz, nie na mnie, tylko na męża, więc i ja się wydarłam, że nerwy bardziej zaszkodzą Dzidzi
Ja też za tydzień mam już USG fajnie, że tak szybko hehe
i dalej nasłuchuje tych ruchów i dalej nic kiedy to się zacznieIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Nie udały się, chcesz dla Teściowej?
Koncertu zazdroszczę, ale nie będziesz się bała tłumów?
Ja właśnie zdecydowałam że nie idę na panieński koleżanki bo wiecie, pijani ludzie, ktoś mnie popchnie, uderzy niechcący, wolę uważać... Wiem że to brzmi tak dziwnie, ale nie jestem jakoś przekonana.
Ja ma usg połówkowe 19.07 do tego czasu trzeba być cierpliwą hehe
-
No trochę boję się tego tłumu, wiadomo, szał, dziki tłum
też miałam mieć 19 kolejną wizytę, ale ja wracam z urlopu dopiero popołudniu tego dnia, a mój lekarz popołudniu sam wyjeżdża na urlop a do nikogo innego nie chciałam, wiadomo.
Z panienskiego i tak za wiele bys nie skorzytała tzn jeszcze zalezy jaki bo bylam tez pare razy na swietnej domówce panienskim, tylko w gronie naszych dziewczyn i tez było fajnieIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Hej
Wianna nie skorzystam ogóle, może miski chipsów. Z dziewczyn które znam, będą dwie, także też nie wiem jakie towarzystwo jest z tamtej strony.
Kolia, niech Ci chłop zmierzy bagażnik a potem popatrz jakie mają wymiar wózki po złożeniuKolia lubi tę wiadomość
-
Kolia jedz autem po wozek, wiekszosc sklepow nie robi problemu z przymiarka wozka do bagaznika, no chyba ze sklep jest w srodku jakiejs galerii, u siebie mam dwa duze sklepy i w kazdym by sie zgodzili bo pytalam.
Kolia lubi tę wiadomość
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.