Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki laski
Tak, ja na połówkowym byłam teraz u Pani Doktor, która się w tym specjalizuje a 4.08 idę do mojego lekarza prowadzącego, bo musi mi wystawić zwolnienie itd
Na połówkowe można iść od 18-22 czy 24 więc nie będzie za późnoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 21:37
Jiji lubi tę wiadomość
-
Tysia, jest teoria, że plemniki który jest ze stosunku w owulacje dają chłopców i my na bank mieliśmy sex w owu. Bo ponoć męskie plemniki są szybsze a żyją krócej a damskie są wolniejsze ale żyją dłużej i np często z sexu np dzień przed owulacja lub dwa dni wychodzi laseczka ale to tylko teoria o której słyszałam, choć u nas się sprawdziła
-
Shantelle też słyszałam o tej teorii, że ponoć na dziewczynke powinno się seksować gdzieś tak 2 dni przed owulka tylko ciężko wycelować kiedy dokładnie jest ta owulka najważniejsze że udało się w tą ciąże zajść i że z dzidziulkiem jest wszystko okTysia
-
Shantelle o tej teorii też słyszałam.
Ja osotanie badanie USG miałam w 12 tc... I nic nie wiem....Kompletnie zero.
Gdybym nie miała detektora to bym umarła ze strachu.... Teraz czuję kopniaczki to też jestem spokojniekjza, chociaż od pewnego czasu mały tak buszuje nad ranem że spać nie daje -
Moje maleństwo dzisiaj poprostu przeszło samo siebie, cały dzień w pracy kopniaki, łaskotanie i wypinanie :p wcześniej czułam tak dwa razy dziennie po dwa trzy kopniaczka a dziś szaleństwo choć trochę sie nawet wystraszyłam przez chwile bo mnie brzuch zaczął tak ciagnąć i tak mnie kłuło w jednym miejscu, mam nadzieje ze to tylko rozrastająca sie macica i więzadła. Może to tez przez ta mała wiercipięte hehe
Usg połówkowe dopiero 10.08 juz nie mogę sie doczekać !Jiji lubi tę wiadomość
-
Z tą owulacją to prawda, dużo wcześniej na ten temat czytałam, nawet korzystałam z testów owulacyjnych, może nie mocno w kwestii zwiększenia szans na konkretną płeć, ale bardziej określenia najbardziej płodnych dni. Choć wychodzi, że chłopak jest z pierwszej owulacji, a dziewucha z drugiej jak tak teraz patrzę na kalendarz, co gdzie kiedy się działo .
Ja połówkowe 2 sierpnia.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.