Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
paolcia88 wrote:Dziewczęta, pytanie mało prywatne, ale... jak tam Wasze libido w ciąży? Moje umarło i świeć panie nad jego duszą - jestem załamana. Mąż chyba też troszeczkę.
Irmelin lubi tę wiadomość
Tysia -
paolcia88 wrote:Dziewczęta, pytanie mało prywatne, ale... jak tam Wasze libido w ciąży? Moje umarło i świeć panie nad jego duszą - jestem załamana. Mąż chyba też troszeczkę.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
Tysia :) wrote:Nie tylko Ty tak masz hehe . Mi też spadło do zera w zasadzie w ogóle mi się nie chce a czytałam ze niby w ciąży libido wzrasta natomiast u mnie odwrotnie
Siwa - mnie mąż nie unika, wręcz przeciwnie
Ja z kolei krępuję się z tym brzuszkiem, zawsze starałam się mniej więcej trzymać figurę, kupowałam ładną bieliznę, a teraz... czuję się jak smoczyca z taką piłeczką i jestem dla siebie mało atrakcyjna... Za to dla męża wciąż pociągająca i co rusz mnie zaczepia. -
Ja też nie zauważyłam jakiegoś zwiększonego libido u siebie, choć to ja częściej robię pierwszy krok, wcześniej raczej było odwrotnie, ale to chyba dlatego, że mąż teraz się jakby denerwuje sam czy nie zaszkodzi Synkowi ale co prawda orgazm jakiś inny, mocniejszy
Co ma pronto do ciąży?
Nooo powodzenia na tych połówkowych super przeżycie bo widać jeszcze więcej i dokładniej niż na tym 12 tygodniowym usg, także bawcie się dobrze i nie denerwujcie się, na pewbo będziesz zęby suszyć na tym badaniu przynajmniej ja tak mam, taki zacieszSiwa1001 lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Wianna no to nie jestem sama, już myślałam, że tylko ja swojego faceta namawiam bo się boi.
Dziewuchy przestać mi tu pisać o braku atrakcyjności w ciąży. Pomyślcie inaczej: wcześniej trzeba było wciągać brzuch, a teraz można z dumą go pokazywać . Poza tym kobiety w ciąży są piękne, nawet jak im nogi puchną i macie mi się tego trzymać!michaela, AgnOss lubią tę wiadomość
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
O to to to, ja się nawet nieźle póki co czuje sama ze sobą.
Eh, za to jak pomyślę o porodzie to sobie myślę że dobrze że to jeszcze tyle czasu i że jest tyle czasu na dobre nastawienie się bo póki co to awet mi się o tym myśleć nie chce , nastawienie "nie chce ale musze" Czyli raczej nie najlepsze.Siwa1001 lubi tę wiadomość
-
Ja połówkowe będę miała dopiero w 24 tygodniu, bo moja ginka mówi, że z jej doświadczenia wynika, że lepiej trochę później... Pewnie fajnie, bo jeszcze wyraźniej będzie widoczna kruszyna/kruszynek, ale trzeba jeszcze ponad miesiąc czekać ech...
Ale przynajmniej w 20 tygodniu będę miała wizytę, więc jeszcze zanim połówkowe to jeszcze zobaczę maluszka i mam nadzieję, że będę znała płeć
Ja zaczęłam szaleństwo jeśli chodzi o plany zakupowe, ale jeszcze z samymi zakupami się wstrzymuje... We wrześniu jak wrócimy z urlopu będę szaleć Choć trochę szkoda, bo jakieś wielkie przeceny wszędzie... -
Haj
Dziś wielki dzień !
Muszę Wam też coś opowiedzieć leżę sobie wczoraj o 23, na lewym boku którego nienawidzę. Mój men spał już.
Leżę i leżę i myślę, no nie zasnę... I nagle tup, tup, tup, takie jedno po drugim. Myślę skurcz? Ale nie to ewidentnie kopniaki od małego hehe. No to wzięłam rękę pod brzuch i lekko nim potrzęsłam... Czekam.. Tup!!! Mam odpowiedź haha. No to znowu, trzęse brzuchem... Tip! Znowu to śmieszne uczucie. Myślę że sobie "daje mamie znać, że jest " no i ja znowu tym brzuchem trzęse... Ale już cisza była musiał się tak ułożyć, że reagował jaja, mówię wam, ale miałam ubawIrmelin lubi tę wiadomość
-
Hej Shantelle, też mialam tak ostatnio co prawda raz tylko odpowiedział, ale ewidentnie to był Synek my na usg z doktorem zawsze się tak bawimy z Dzidzia, że pokazuje mi jak On reaguje na bodźce z zewnątrz, stukamy i pukamy, śmieszne wtedy pozy są a przy okazji można wszystko pięknie obejrzeć ja ostatnio mialam tak, że górkę na brzuchu ewidentnie z jednej strony siedział tylko z lewej Urwis
Daj znać co tam u Twojego SynalkaIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Siwa1001 wrote:Paolcia ja też używam pronto i nawet się nie zastanawiam.
Diana zazdroszczę normalnie Cię rozpieszczają
Agnoss daj znać co i jak po wizycie.
Bylo i jest wszystko super Rosnie jak na drozdzach, wymiary idealne. Glowka przy lewym zeberku a nozki przy prawym jajniku 95% diewczynka Cale badanie ssala kciuka, a mamie lezki tylko lecialy Ahhh a wieczorem tanczyla w brzuchu dla rodzicow, ze tatus tez zdarzyl poczuc ...Siwa1001, Izieth lubią tę wiadomość