Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już dzisiaj po wizycie było super
szyjka ma 4 cm i jest zamknięta . A dzidzia ma 12,5 cm i waży 189 g wszystko na miejscu, kręgosłup, żołądek, pęcherz itd. i będę mieć drugiego syna a miałam nadzieje ze będzie dziewczynka ale grunt że zdrowe
Ginka nawet pokazala nam na chwilke usg 3d i było widać jak dzidzia sobie rączkami macha cudowny widok
A imię to chyba będzie albo Szymon albo FabianWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 22:08
michaela, Siwa1001, Nasca, Izieth lubią tę wiadomość
Tysia -
Tysia :) wrote:Ja już dzisiaj po wizycie było super
szyjka ma 4 cm i jest zamknięta . A dzidzia ma 12,5 cm i waży 189 g wszystko na miejscu, kręgosłup, żołądek, pęcherz itd. i będę mieć drugiego syna a miałam nadzieje ze będzie dziewczynka ale grunt że zdrowe
Ginka nawet pokazala nam na chwilke usg 3d i było widać jak dzidzia sobie rączkami macha cudowny widok
A imię to chyba będzie albo Szymon albo Fabian
No to super, że wszystko jest dobrze A skąd te bóle @?
-
Super wieści Tysia!
Irmelin jesteś z Wrocławia? Gdzie planujesz rodzić?
U mnie weekend ok, chociaż znajomi posiedzieli w sobotę do 4 rano i całą niedzielę chodziłam półprzytomna. ZoŚka się wierci więc jestem spokojna i zadowolona. W piątek wyjeżdżamy na urlop, a zaraz po na połówkowe.
Trzymam kciuki za Wasze (nasze) wszystkie wyniki :* -
Dzień dobry:)
My odpoczywamy u moich rodziców od poniedziałku:) fajnie jak mama z tata dbają o dobre jedzonko i herbatkę ze śniadaniem już gotowe:) z przyjaciółmi się widuje:) wróciłam w sobotę do domu bo mąż wrócił z delegacji ale dzisiaj znowu jadę i wracam w weekend. W przyszły wtorek polowkowe- liczę ze dowiemy się czy mamy Szymonka czy Natalkę wczoraj w tl cały dzień burza i strasznie ciemno -
To juz 21 tydzien ... szok Dzis wizyta na 11:30
w 19tygodniu dzidzia miala 14cm od glowki do pupki
Miedzy nozkami jeszcze nic nie widac to moze bedzie dziewczynka
Syn mniej zadowolony z tego faktu , ale juz go nakrecam , ze bedzie bronil siostry jak rycerz Hihi
Milego dniaaa....diana0501 lubi tę wiadomość
-
Ja dostałam zalecenie żeby przed następnym usg napić się coli bo wtedy dziecko w brzuchu szaleje jakbym wiedziała to przed wczorajszą bym się napiła już
jeśli chodzi o pronto do mebli to ja używam go cały czas i nic się nie dzieje
za niedługo się nawet nie obejrzymy a do porodu będziemy się szykować ja już się doczekać nie mogę zwłaszcza jak patrze na te ciuszki malusieTysia -
Palocia ja też używam także spoko, wiadome nie zaciągaj się )
Trzymam kciuki przed wizytami!!!!
Tysia super wieści cudownie, ja też mam te bóle i dostałam magnez i nospe doraźnie może taka natura niektórych kobiet..też bym chciała chłopca ale ważne żeby dzidziuś był zdrowy!!!
Dziś nasza rocznica ślubu z mężem ale taka pogoda w Krakowie do kitu ;(Jej
-
Matko, widzę że mi się jakaś sobowtórka pojawiła
Mi 2 dni temu zaczął twardnieć brzuch. Straszne uczucie.
Odebrałam też wyniki badań kontrolnych po tym jak wyszła mi glukoza w moczu - na szczęście teraz jest czysto i w moczu i w krwi. Ale lekarz kazał kontrolować glukozę na bieżąco. -
paolcia88 wrote:Matko, widzę że mi się jakaś sobowtórka pojawiła
Mi 2 dni temu zaczął twardnieć brzuch. Straszne uczucie.
Odebrałam też wyniki badań kontrolnych po tym jak wyszła mi glukoza w moczu - na szczęście teraz jest czysto i w moczu i w krwi. Ale lekarz kazał kontrolować glukozę na bieżąco.
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.