Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
framtid wrote:Anula, ja właśnie w tym miejscu poczułam pierwsze ruchy - kilka centymetrow pod pękiem. Na początku nie byłam pewna czy to właśnie ruchy czy może coś od jelit, ale po pierwsze jelita raczej nie dają o sobie znać przy spojeniu łonowym, a po drugie w czwartek byłam u położnej i poprosiłam o sprawdzenie serduszka detektorem - dzidzia znajdowała się dokładnie w tym miejscu w ktorym czuję te 'bąbelki' po trzecie zanim się upewniłam że to ruchy miałam przeczucie, tak jakbym wiedziala ze to wlasnie tam jest moje malenstwo a w dzien po wizycie u poloznej jeszcze mi sie tak brzuch lekko przekrzywil, zrobila sie taka gorka w tamtym miejscu wiec moze dzidzia wypieła dupke od wczoraj bąbelkuje jak szalone mozliwe ze czuje te ruchy tak dobrze dlatego ze jestem bardzo szczupla. Polozna zdziwila sie ze tak dobrze bylo serduszko slychac w 17 tygodniu. Zwykle sprawdzają to dopiero od 25 tc
Dziękuję za odpowiedź
No ja właśnie poczułam 2 razy pod rząd wyraźne bulgotanie z lekkim jakbym wypchaniem. Nie widziałam owego wypchania, ale poczułam... Nie wiem, czy to dobrze interpretuje Sama byłam w szoku, bo pierwszy raz coś takiego poczułam. Miałam już wielokrotnie przelewanie w jelitach itd, ale to było dużo wyraźniejsze, mocniejsze. Centralnie 2 mocne bulgoty.
-
Wczoraj wizytowaliśmy. Maluchy ważą po 223 i 239 gram. Akurat jeden ssał kciuk. Brzuchol mam.już pokaźnych rozmiarów. Maluszki się wiercą, dostałam ostatnio nawet kopniaka delikatnego. Ułożone są dość wysoko i nóżki mają na moim pęcherzu (da się odczuć)
Siwa1001, Izieth lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, my na mini wakacjach u dziadków. Odczarowuje strach o kolejne usg i właśnie zaczynam gromadzić ubranka. Czy któraś z Was zna kogoś o oimieniu Kalina? Tym razem nie mam zupełnie pzekonania jakie imię nadać małej...poprzednio od razu byla decyzja i jej nie zmieniliśmy do końca, a teraz? ehh
-
Ja kurcze nie wiem co będziemy mieć .. przeczucie mam ze chłopak, mam nadzieje ze jutro się dowiem .. ale problem w tym ze żadne imię dla chłopaka mi się nie podoba zwłaszcza takie żeby było łatwe w wymowie dla Irlandczyków. Dla dziewczynki wybraliśmy póki co Emilly i tak chyba zostanieTysia
-
Pogoda słaba... ehhh
Ja też letrox,a głodna jestem jak wilk
My mamy polowkowe w piatek- już się nie.mogę doczekać też dalej nie wiemy jaka płeć. Na genetycznych pierwszych obstawial chłopaka,więc mój mąż ucieszony i cały czas już się zwraca do groszka po imieniu - Adaś w sumie ja też,tylko na kolejnych wizytach na których miałam usg mały się odwracal pupa obyśmy się teraz dowiedzieli. Szczerze mówiąc, wiadomo że jesteśmy ciekawi,ale najważniejsze będzie to żeby groszek był zdrowy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 08:47
Jago -
Hej, kalina bardzo ładne imię było w gronie potencjalnych jeśli byłaby dziewczynka, ale jest Synek wiec szukamy dalej
Wow majek duże te Twoje maluchy gratulacje
Jaka pogoda U Was, że narzekanie? Bo na wybrzeżu przepiękna słoneczko, fale, opalanie wczoraj troszkę się przypiekłam na dekolcie, ale dziś mimo to plaży nie odpuszczamy uwielbiam polskie morzeIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm