Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wstępnie, jak kogoś pominęłam, przepraszam. Dajcie znać dopiszę
Chłopcy 10: Shantelle, Nasca, Siwa, Diana, Wianna, Iskiereczka, Jagoo90, Agusza, Kolia, Tysia
Dziewczyny 5: Irmelin, Michaela, Siwa?, Kalina, AgnOss?agusza, jagooo90, michaela, Nasca, wianna, Irmelin, AgnOss lubią tę wiadomość
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Ja dzisiaj miałam wizytę w szpitalu z usg i jak to na Irlandię przystało nic się nie dowiedziałam nawet ile dziecko waży ale spoko może za miesiąc się dowiem więcej .. jedynie co wiem to tyle ze będę mieć cesarkę 15 grudnia chyba ze się szybciej coś zacznie to będzie cesarka szybciejTysia
-
Ooo ale mamy dużo dzieci, super
My byliśmy zobaczyć Papieża, ponieważ był w szpitalu dosłownie koło naszego domu. Można by powiedzieć że Papież nam pod domu zjechał. Poszliśmy, machałam, nawet mi odmachał (wiadomo że machał wszystkim, ale nie ważne ). Oj warto było, fajnie.michaela, Siwa1001 lubią tę wiadomość
-
Witam sie z wami dziewczynki w weekend po trzech dniach leżenia w łożku nareszcie powróciłam do żywych :p za oknem swieci słoneczko wiec dzień zaczyna sie pozytywnie miłego dnia dla was ! :*
-
A ja sprzątam i zawsze sprzątałam bez rękawiczek, jakoś tak.
Ja na działce. Matko, wszędzie pielgrzymi, bo koło nas jest wylot na Brzegi. Ale jeszcze jutro i koniec
Korzystam ze słońca, nazbierałam malin, zrobię sok, może coś z tego wyjdzie.
Mam też ogórki i zrobię kolejną turę kiszonych .
-
Cześć wszystkim
Ja na ogórki już patrzeć nie mogę-za dużo słoików samych ogórów na 4 sposoby! Jutro cisnę do lasu z moim i sunią na grzybki-trzeba suszonych i marynowanych
Mój pojechał właśnie na wieś robić szagfkę-półkę na słoiki bo póki co wszystko na podłodze stoi.
czytałam Was właśnie o tych ochraniaczach i też się naczytałam że przy noworodku to trochę niebezpieczne bo brak powietrza itp i że lepiej się sprawdza przy większym. Także my z tego rezygnujemy a jak zajdzie potrzeba to kupimy. To samo z kołderką-do przyszłej zimy nie mam w planach kupna. Za to kocyk z minky z poduszeczką za 40 zł taki miętowo-szary kupuję, ale też na troszkę później niż sam grudzień.
Kmbinezon kupuję taki i taki.
Oglądałam ubranka na olx ale paki. Ja jestem zdania że 50/56 raczej używane ale w dobrym stanie kupię-bo mój Szymonek albo założy albo nie, nie wiem ile będzie miał i przecież chwila moment i wyrośnie. kupię tylko po 2-3 komplety nowe na wyjście, mam już trochę na 62, a skarpetusie to chyba za duże kupiłam bo tak na oko były kupowane a rozmiar w domu rozbaczyłam 18 i nie wiem do czego to się ma a przecież w sklepie te były najmniejsze więc nie wiem. Zresztą jakby co to na później będą. Mój mąż powiedział że te paki mu się nie podobają a znalazłam z 4 oferty po 40-50 zł za masę ubranek w tym były nwet ani razu nie założone. I nie iwem jak to będzie. -
Jezu jakiego ja mam smaka na te krokodylki to Ty nawet nie wiesz hehe.
Dziewczyny, częściej jakoś czułam Małego. Rano coś chyba machnął, ale nie wiem, nie czuje tak ruchów cały czas. W sumie od 20tc się zaczyna czuć ruchy, ale jakoś dziś np mało ich wychwyciłam teraz się denerwuje troszkę, ech
-
Nie denerwuj się, z tego co czytałam to normalne i poniekąd od 24 czy nawet później regularnie się czuje. Mały ma masę miejsca jeszcze
Mój teraz tak kopie że to śmiesznie wygląda wczoraj wieczorem z moim si bawiliśmy: Szymonek się wypiął to go głaskam- mały na to "masz kopniaczka albo nie-zapukam sobie " brzuch się ruszał i mąż też to widział ale bał się że mu krzywdę zrobi to 1 palcem dotknął tam gdzie Szymonek kopnął i synuś odkopnął
A ja z tych ogórasów to tylko kiszone bo nigdy nie znosiłam przetworów z zalewy octowej -
A mojej teściowej nie i tylko mnie denerwuje. Bo na wsi są Szymony to złe chłapczyska...
Już mojej mamie się wyżaliłam na nią.
Wymyśliła że smoczki mają za małe dziurki i trzeba igłą powiększać noworodkowi!!
Nie dostanie mojego dziecka pod opiekę, bo już widzę jak będzie się rządzić ! Głupie babsko