Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
I właśnie jest rozpinany na dwa zamki Wyszukany nowy za 40 zł cieplutki. Jeszcze drugi muszę kupić.
Jak klikniecie na zdjęcie to się powiększy, bo nie umiem wstawiać większych.
Bujaczków szukam obowiązkowo, ale jeszcze nie mam wybranych.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
A ja tak szukam póki co kombinezonu dla Małego, ale nie że ma nóżki na dole tylko jest jak śpiwór. Wydają się wygodniejsze, ale jakoś znaleźć nie mogę takiego
Czekam jeszcze, bo może dostanę od kogoś z rodziny. A jak nie to kupimy
I bujak też chcę, bo możesz dziecko posadzić, wziąć do toalety, ma się go na oku. Tak koleżanka robiła. Muszę ją dopytać jaki ma model, tzn miała.Kolia lubi tę wiadomość
-
Kombinezon licze na to, ze dostane po kims, bo moj chrzesniak urodzil sie w wigilie, a chrzesniaczka mojego meza w swieto trzech kroli, takze wiekszosc zimowych dzieci mamy pamietam, ze moj chrzesniak mial fajny kombinezon taki na dole nie na obie nozki, tylko polaczony, wiec odpada wciskanie i silowanie sie z dwiema nozkami oddzielnie
A jak nie dostane po nich, to raczej kupie jakis uzywany, duzo jest na olx za jakies grosze
Szukam teraz jakiejs poscieli fajnej z ochraniaczem, tylko zqstanawiam sie czy ochraniacz kolorowy kupic a posciel stonowana czy odwrotnie, ehhh trudne matki wybory
dwie zmiany poscieli wystarcza chhba?
Kolia lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Siwa gdzie taki kombinezon można zakupić za 40zl? ja właśnie poszukuje czegoś takiego ale turaj w uk najtaniej znalazłam za30£ wiec sporo jak na rzecz której zbyt długo sie nie wykorzysta ;/ mam juz dwa takie kombinezony misiowate ale chciałabym jeszcze jeden taki konkretny zimowy do wózka
-
Wianna pościel dla takiego maleństwa Ci się nie przyda. Strach maleństwo okryć taką kołdrą. Teraz przyda się rożek, otulacz, kocyk. Potem Małego planuje kłaść spać w takim śpiworku. Kołdra to na pewno dużo później
Ja kupilam rożek i kocyk typu minky do kompletu myślę, aby jeszcze kupić jeden rożek. Siłą rzeczy jak go rozłożysz to może robić za kołdrę hehe. Później oczywiście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 10:39
-
Framtid na olx wynalazłam. Dziewczyna urodziła w marcu, a jej córa była za malutka i nie zdążyła go założyć. Shantelle wybrałam z nóżkami, bo my sporo jeździmy samochodem i nie chcę mieć problemów z zapięciem pasów dla maluchów.
Wianna ja biorę dwa komplety pościeli tylko trochę później i też myślę, że wystarczą i na pewno kolorowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 10:46
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Nie no jasne, ze rozek najpierw i takie tam, ale chce kupic posciel w komplecie z ochraniaczem na lozeczko, a to sie przyda od razu, przytulnie bedzie
Tez biale lozeczko bede miec
Minky to ten material z kuleczkami jakby?? Taki milutki??Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
C o do rozka to proponuje jeden taki klasyczny ze sztywnego materialu, pamietam jak chrzesniak mial strszne kolki, nie mozna bylo go uspokic tylko plakal i plakal a jak sie scisnelo mocno w rozek to od razu przestawal, potrzebowal docisku chyb takiego jaki pamietal jeszcze z czasow brzuszkaIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
Siwa, celna uwaga co do fotelika i nóżek. Racja. Chyba też zdecyduje się na nożkowy
Wianna, pewnie, pościel się zawsze przyda może sobie leżeć i czekać
A kocyk minky to taki miękki i ma z drugiej strony właśnie te kropki.
W Pepco widziałam cały taki kocyk za 25 zł i też go kupię. 6.08 jedziemy na Mazury, do Szczytna na dwa tygodnie, potem może Węgry więc po urlopie zaczniemy pewnie ogarniać znowu coś tam dalejSiwa1001 lubi tę wiadomość
-
Tak, tak, nie mowie o tym zesztywnymi plecami
Ejjj dopiero na urlop, suuuper 0, zazdroszcze, ja juz o swoim zapomnialam mam nadzieje, ze na jakis weekendzik jeszcze gdzies wyskocxymy, na wegry samochodem?Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Shantelle wrote:A ja tak szukam póki co kombinezonu dla Małego, ale nie że ma nóżki na dole tylko jest jak śpiwór. Wydają się wygodniejsze, ale jakoś znaleźć nie mogę takiego
Czekam jeszcze, bo może dostanę od kogoś z rodziny. A jak nie to kupimy
I bujak też chcę, bo możesz dziecko posadzić, wziąć do toalety, ma się go na oku. Tak koleżanka robiła. Muszę ją dopytać jaki ma model, tzn miała.
Ha powiem ci że są nawet takie z podwojną funkcją zależy jak zamek zapniesz masz nóżki alb śpiworek;)
-
Ja tez myśle o kombinezonie z nożkami coby wygodnie zapinać w foteliku samochodowym , ewentualnie z funkcja 2w1 jak wyczaję. Co do kołderek nie polecam sie ich na początek i z polecenia najlepiej sie sprawdza kocyk. Pod dzidzie kładzie sie go pół i wtedy dziecko nie ma szans go na siebie zarzucić. Tymbardziej ze zima grzejemy ostro wiec coby za gorąco nie było. Ja jutro wizyta kontrolna i lecę na kolejne wakacje a po powrocie dopiero połówkowe. Trochę wydaje mi sie w porównaniu do Was późno ale nic, nie mam innej opcji. Pozdrawiam i do napisania po urlopie z dała od netu
-
Ja słyszałam również, że te ochraniacze na łóżko już są też passe...
Że niebezpieczne, jak się dziecko podsunie i że lepiej zostawić przepływ powietrza... Także ja na razie nie kupuje tego
No i faktycznie w kombinezoniku warto pomyśleć o umieszczaniu w foteliku Taki rym -
Wianna, taka. Na Węgry autem. Spoko, ja lubię jeździć samochodem, więc dla mnie lajcik. Z Krakowa mamy blisko, pogoda fajna, Madziary spoko a co fajnie bo w następne lato dziecko już będzie fajne też do podróży
Jakoś sobie łóżka nie wyobrażam bez ochraniacza, chociaż tam gdzie głowa... Nie wiem, ja będę miała ma pewno
U mnie o do płci, wiem że chłopak. Najpierw mój Dr prowadzący powiedział że mamy się szykować na chłopaka, a potem babka na połówkowe powiedziałam że dzidzia to chłopczyk. Zresztą ja to tak id początku myślałam że chłopak, bo już miałam Pole w głowie i zawsze jest na odwrót