Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na grudniówkach jest sporo dziewczynek dopiero teraz to się będzie klarować bo to moment połówkowych więc więcej pewnych strzałów ale fakt rodzi się ciut więcej chłopców
Na stronie szpitala w którym pewnie będę rodzić codziennie jest info ile dzieci jakiej płci urodziło się poprzedniej doby to prawie codziennie jest więcej chłopców -
Wianna, mój się rusza ale teraz jakoś spokój, może śpi, rano latał
U mnie z jedzeniem raczej pod chłopaka, ostre, kwaśne. Piwo ( w sensie ochota, oczywiście nie spełniana ), ale ja nie wierzę w to że coś jesz i będzie chłopak lub dziewczynka dla mnie to farmazon tak samo jak kształt buzi, uroda, itd. Ileż ja słyszałam że na dziewczynkę mam buzię , bo się zmieniam na twarzy hehehe a inni że chłopak, bo pięknie wyglądam taa, bla, bla bla
Mój ważył 19.07 300g więc nie wiem czy to dużo, mało. Lekarka powiedziała że waga do wieku ( 19tc) jest spoko, więc tak jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 12:21
-
Ja zawsze chciałam córkę, do myśli o synu musiałam się przyzwyczaić
Teraz jak go już mam i wiem że druga będzie dziewczynka to uważam że to układ idealny, no bo która by nie chciała mieć starszego brata?
Nigdy nie chciałam mieć synka mamisynka i chyba mi się udało, choć jest drobniutki i taki delikatny to jednak z zachowania prawdziwy facet, nigdy nie był mamusiowy, najbardziej zapatrzony jest w dziadków -
Diana gratuluję.
Faktycznie dużo u nas chłopaków , ale dziewczynki też są. W końcu ja jak mi się potwierdzi na 100% to oprócz chłopaka też dziewucha będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 13:37
diana0501 lubi tę wiadomość
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Ja zawsze marzyłam o bliźniakach i takie życzenie miałam do męża ale cieszy mnie że jestem w ciąży i mam zdrowego synka Ja ma starszego brata i to super sprawa, bo bronił, zabierał na mecze(jest 13 lat starszy). Nie chcę zrobić z synka maminsynka tak jak Kalinie się udało chciałabym go wychować na prawdziwego mężczyznę gentelmana i jak będziemy mieć córkę to żeby był starszym bratem z prawdziwego zdarzenia tak jak ja miałam w swoim
Siwa1001 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja wczoraj pękłam Nie chciałam kupować w ogóle ciuszków, bo dostanę z dwóch źródeł, dużo się jeszcze dostaje, więc pewnie będzie aż nadto, ale ta wyprzedaż w Smyku... Jakie te rzeczy są śliczne i 50% taniej. No i mam śliczne bodziaki, pajac, jakieś fajne komplety...
Ja wciąż nie znam płci, ale się śmieje, że sądząc po ciuszkach, które kupuje, będzie chłopiec... Bo te dziewczyńskie wszystkie takie różowe, a w kolorowe, to każdego dzieciaka ubierzesz
Może jutro się dowiem płci...
W zakresie ruchów - jeszcze cisza... Hmm...
Babcia mi ostatnio powiedziała, że trzeba odnotować pierwsze ruchy, dodać 4 miesiące i 2 tygodnie i to będzie dzień porodu, hihi Zgadza się Wam z terminami? -
U mnie tez lepiej żeby się nie zgadzało bo urodze w 8 miesiącu a tak serio to, to raczej nieprawda
ja na razie z kupnem musze czekac az komode i szafe kupimy bo nie mam już gdzie te ciuszki wsadzać ja teraz ruchy już czuje bardzo wyraźnie i to bardzo częstoTysia -
Cześć dziewczyny! Dodajemy kolejną dziewczynkę do grudniówek - będzie Hania!
Jest taka maleńka bo ma tylko CRL 11cm ale za to wszystko w normie. Na usg siedziałą po turecku tyłem do nas jakby medytowała, a jak ją doktórka szturchała głowicą USG to skręciła główkę w tamto miejsce i zaczęła kopać nóżkami:)
Co za radość! Już ją z mężem kochamy nad życie!diana0501, kalina123, framtid, Siwa1001, jagooo90, Izieth lubią tę wiadomość
-
Nasca wrote:Dziewczyny, ja wczoraj pękłam Nie chciałam kupować w ogóle ciuszków, bo dostanę z dwóch źródeł, dużo się jeszcze dostaje, więc pewnie będzie aż nadto, ale ta wyprzedaż w Smyku... Jakie te rzeczy są śliczne i 50% taniej. No i mam śliczne bodziaki, pajac, jakieś fajne komplety...
Ja wciąż nie znam płci, ale się śmieje, że sądząc po ciuszkach, które kupuje, będzie chłopiec... Bo te dziewczyńskie wszystkie takie różowe, a w kolorowe, to każdego dzieciaka ubierzesz
Może jutro się dowiem płci...
W zakresie ruchów - jeszcze cisza... Hmm...
Babcia mi ostatnio powiedziała, że trzeba odnotować pierwsze ruchy, dodać 4 miesiące i 2 tygodnie i to będzie dzień porodu, hihi Zgadza się Wam z terminami?