Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja od 1,5godz. siedze w multimedia zeby umowe wypowiedziec. Zaraz im sie zsikam na ten fotel w poczekalni(tak nie ma tu wc) albo zemdleje (ciezarne nie sa bez kolejki). Skandal moze I mam duzo energii, ale zaraz nie wyrobie. Shantelle biedactwo moze nie doleczylas sie i stad znowu czujesz.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
Siwa coś Ty??? A nikt Ci nie ustąpi? Powiedz że się źle czujesz i potrzebujesz WC i ogólnie aby to jakoś ogarnęli, bez sensu.
Gadałam z lekarką i kupiłam krople do ucha, gardło mam płukać wodą utlenioną. Jak coś to dzwonić i mogę Apap też wziąć i nie wiem czy nie wezmę, bo mnie coś mięśnie bolą ech... Ale kuruje się, coś tam....
Siwaaa nie wiem czy nie doleczona czy co... Ech, brak słów. Ale tak jest. Człowiek dba o siebie to tak jest a pijoki piją i żyją
-
Siwa wiem, jak wszystko to naraz!!! Nie martw się, będzie lepiej.
Ja miałam ćwiczyć, ale dziś chyba odpuszczę, zjadłam paczkę chipsów tortilla ostra, no smaka miałam że koniec, masakra... Poczytam książkę bo to mi zostaje ino.jagooo90 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja pierwszy raz w życiu umieram na przeziębienie heh. Tak mnie rozłożyło ze koniec, musiałam wczoraj zwolnić sie z pracy po godzinie bo nie mogłam wysiedzieć. Nie mogę oddychać, cały nos zawalony, oko aż mi spuchło, głowa pęka na dodatek nic na to nie mogę wziąć tylko inhalacje i łyknelam paracetamol dwa razy. Dziś kupiłam sobie wodę morska żeby odetkać trochę nos bo od tego oddychania ustami to mi sie tak wysuszyly ze aż popękały ;/ tak jak nigdy nie narzekałam nawet podczas przeziebienia i byłam zawsze zmotywowana, nie opuszczałam dni w pracy nawet jak juz nie widziałam na oczy, tak teraz ubolewam, umieram i wszystko najgorzej. Zdecydowanie ciąży nie mogę nazwać 'pięknym stanem' bo po pierwsze czułam sie swietnie chyba tylko przez jeden tydzień z całego mojego ciążowania, a po drugie wyglądam gorzej niż zle, juz nie pamietam jak to jest sie fajnie pomalować i ubrać - nie mam na to sił
Mam nadzieje ze jak wrócę do polski we wrześniu to sie trochę zregeneruje i odżyjeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 19:08
-
Shantelle a masz temperaturę? Wiecie co ja miałam ta akcje z migdałami i plukalam ta solą w sumie nadal plukam ale rzadziej, tantum verde, Isla, Amol do ucha i nalot zniknął, ucho boli ale mniej rano boli gardło ale mniej... Także jedno z głowy ale znów wkrecilam sobie ze czuje się mniej ciazowo brzuch mam.mniej napięty w sumie wogole jak Sadelko tylko zostało brak bulgotkow, i wogole czuje się jak nie w ciąży...;(;(;(Jej