Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedzenie to swoją drogą ale ja mam przeważnie tak że teraz bym zjadła sałatki, ciasta itd. a będę na weselu to nie będę mieć na nic ochoty a po weselu przeważnie wzdycham że mogłam to zjeść tamto zjeść a nawet nie spróbowałam
shantelle a nie masz nic na zatoki takiego co mogłabyś w ciąży zjeść ?? żeby Ci trochę ulżyło chociażTysia -
Ja mam do wesel stosunek ambiwalentny. Są takie które są Super i takie na których wolałabym nie być. To zobaczymy jakie będzie ale trochę sie obawiam ataku na brzuch hehe a nie przepadam za dotykaniem go przez kogo popadnie... Spotkałam koleżankę która w ciąży przybyła 20 kg zero hamowania apetytu i pełna radość jedzenia... teraz 9 miesięcy po porodzie to suchy wiórek.Tak po prostu dzieki karmieniu piersią. Aż bez wyrzutów sumienia zjadłam dodatkowa porcję wisniowej tarty. :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 20:27
Shantelle lubi tę wiadomość
-
michaela wrote:Szukam jakiejś fajnej kiecki, nie za krótkiej i nie za obcisłej na wesele. macie jakieś pomysły?
michaela lubi tę wiadomość
-
Tak czytam że każdą coś łapie i mnie też ucho kuje a w lewym niedosłyszę. 2.08 mam laryngologa, zapisałam się jak byłam u rodziców bo tu u mnie to same konowały i jak miałam anginę ropną 2 razy nic nie widzieli na migdałach a przecież calutkie białe były od tego czegoś.... ostatnią anginę miałam w lutym tego roku i do tej pory mam to białe coś....
-
Tak, miałam duomox a potem antybiotyk na bakterie w moczu, masakra jakaś.
A ja dopóki miałam migdały też zawsze miałam takie białe coś. Ale nie wiem, miałam to jak byłam zdrowa też. Teraz nie mam migdałów. I wszystko leci mi na krań.
Michaela, ja w ten weekend popuszczony bat z jedzeniem miałam równo. Ale od jutra zdrowa pionizacja !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 22:42
michaela lubi tę wiadomość
-
Melduję że mnie gardło mniej boli i ucho. Obym się tylko nie pochwaliła...
Diana hehe to będzie dieta ja badania robię za tydzień, bo 4.08 mam lekarza
Ja za to za dużo sole, jakoś sypie tą sól, nie wiem co jest
Widzę że za 6 dni kończy mi się pakiet premium, ciekawe czy gorzej będzie korzystać z tej aplikacji, wy macie premium ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 09:08
-
Ja to samo jedzeniowo słabo w ten weekend..I na wadze +2. U mnie niestety trochę kilogramów przybyło dziś zaczynamy 6 miesiąc,a co będzie pod koniec ciazy.. ehhh
Trochę mnie ta waga stresuje no ale cóż zrobić..całe życie bylam na diecie szczerze mowiac , szczupla przy wzroscie 180 waga 65, a przed sama ciąża 69..teraz duzo ponad 70..także ponad 6 kg w góręJago -
A ja Wam zazdroszcze tych kg. Mi brakuje 2kg zeby dojsc do wagi sprzed ciazy. Przed ciaza wazylam 71kg teraz 69kg i sie martwie. Zycie jest przewrotne balam sie ze przytyje z 20-30 kg z blizniakami a poki co daleko mi do tego.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
Słuchajcie nie możemy się martwić tymi kilogramami na plusie. Ja np zdrowo jem, czasami jakiś wyskok ale nie codziennie. I na wadze mi przybywa. I nie wiem skąd. Pewnie ciąża ma tu swoje prawa. No z kolei głodzić czy ograniczać kalorie też pewnie nie jest dobrze.... Staram się mimo to ćwiczyć i jakoś jeść jak czuje głód a nie jak mi mówi moja głowa, bo moja głowa wiecznie być coś zjadła... Ale co zrobić.
Siwa nie martw się na zapas dzidzie rosną, dobrze jest wszytko także może i plusik masz też że nie tyjesz lasko jednaSiwa1001 lubi tę wiadomość
-
A ja wcinam rosne przybieram i tylko o cukrzycę ciążowa będę dbać a tak luz blues nawet 30 kg zgubie z palcem w nosie jeśli tylko bede karmić piersią. Byle być zdrowym i dziecko było. I wy dziewczyny też, tyle koleżanek mam które teraz szczuplutkie są a przybrały 20 kg i lepiej sama poprzednioprzybralam 16 albo 18 kg mie jedzac slodyczy i cwiczac. Głowy do góry!
Shantelle lubi tę wiadomość
-
No ja do tej wagi przekonana nie jestem ze ona u każdego tak spada w pierwszej ciąży przytyłam 20 kg i dużo ciężej było to zrzucić niż przed ciążą .. nie wiem czy organizm się rozregulowal czy co teraz uważam na to co jem i unikam słodkiego jak tylko dam rade preferuje duuuzo owoców i w pierwszym trymestrze zgubilam 6.5 kg i waga cały czas stoi ale każdy organizm jest inny wiec mówię tylko na swoim przykładzieTysia