Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj dziewczyny a jak ja dzis poszalalam:p
Kupiłam wózek ostatnie zdecydowałam sie na aspena adamex szary, bo to dokładnie to samo co barketta a tańszy i ba aktywniejszym stelarzu.
Do tego łóżeczko materac przewijak, wkład do pościeli i fotelik.
Tyle stwierdziłam ze moge kupic poki na 100% nieznam płci.
Ale powiem Wam ze rozczulają mnie te ciuszki.
A te małe sukieneczki Ahh.. Zeby była córa. Wtedy poszaleje.
Co do szkoły rodzenia tez zamierzam iść.
A orientujecie sie kiedy trzeba sie zapisać ? Około 6 miesiąca czy jak?
Ps. Ale Wam zazdroszcze tych ruchów. -
Siwa, na telefonie nic nie widzę, ale wyobrażam sobie że są cudne !!!
Iskiereczka, też super
Ja w Pepco kupiłam bodziak na długi rękaw i takie dwie pary spodenek ze stópkami. Mój mnie jeszcze hamuje hehe ale ja sobie będę kupować różne rzeczy hehe.Siwa1001 lubi tę wiadomość
-
Shantelle wrote:Ja mam apetyt, ale hamuje się, nie ukrywam.. Tzn jem ok 5 posiłków, ale np jak chce loda czy chipsy, jednak staram się hamować.. Wiadomo, zjem coś słodkiego itd ale no musze, bo się rozpase jak świnia
Wianna jak wakacje? Opalona?
Wakacje uuuudane, opalona, teraz tylko skore sciagam tak sie przyjarałam w ostatnie dni polowa z naszych znajomych zlapalo rotawirusa, nas ominęło na szczescie! Zlapal mnie tylko katar lekki, ach to morze takie cieple ale juz przechodzi
Przegladalam mebelki i znalazlam takie, ktore mi sie podobaja, tylko jeszcze na zYwo gdzies musze je wyhaczyc ale dziwne, bo u producenta na stronie cena wyzsza niz w innych sklepach z wozkiem mam dylemt. Myslalam juz, ze jestem przekonana do takich klsycznych pompowanych kół, ale po urlopie zaczęłam sie zastanawiac, jednak skretne koła, to skretne. Lekkie, wygodne i swobodnie sie prowadzi... a z ta wielka gomdola trzeba sie doslownie tarabanic, jest tez ona wielka gabarytowo, a ja naleze do tych mniejszych drobniejszych ludzi...
podziwiam, zs wy juz wozki kupujecie, ja bym sie nie odwazyla, balabym sie, ze mi sie odmieni
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Hehe ja tez zamierzałam kupic inny. Ale tak mi sie spodobała srebrna krata na tym ze stwierdziłam ze biore ten i koniec. Jakbym chodziła po wielu sklepach i sie zastanawiała co wybrać to pewnie długo bym sie zastanawiała.
A ze do tego wózek finansuje mamusia.
To jak dostaje Kaśkę to wole ja odrazu wydać tym bardziej ze jeszcze sporo rzeczy do kupienia -
jagooo90 wrote:Jak chodzi o szpital to fajnie by było żeby pod każdym względem był dobry
jagooo90 lubi tę wiadomość
-
Iskiereczka wrote:Oj dziewczyny a jak ja dzis poszalalam:p
Kupiłam wózek ostatnie zdecydowałam sie na aspena adamex szary, bo to dokładnie to samo co barketta a tańszy i ba aktywniejszym stelarzu.
Do tego łóżeczko materac przewijak, wkład do pościeli i fotelik.
Tyle stwierdziłam ze moge kupic poki na 100% nieznam płci.
Ale powiem Wam ze rozczulają mnie te ciuszki.
A te małe sukieneczki Ahh.. Zeby była córa. Wtedy poszaleje.
Co do szkoły rodzenia tez zamierzam iść.
A orientujecie sie kiedy trzeba sie zapisać ? Około 6 miesiąca czy jak?
Ps. Ale Wam zazdroszcze tych ruchów.
W szkole rodzenie do której mam się zamiar zapisać przyjmują od 26tc -
Najlepiej podzwonić sobie po szkołach rodzenia i zapytać. W jednych jest już od 20 tygodnia w innych od 26. Ja też na pewno idę. Zielona jestem w sprawach wszelakich związanych z dzieckiem.
Muszę zacząć się ograniczać jedzeniowo bo przez to lato roztyję się jak beka tu lodzik, mnóstwo owoców, przekąski itp.
Jadę dzisiaj na urlop, zdecydowaliśmy się na Chorwację. Mam nadzieję, że bezproblemowo przetrwam podróż.
Życzę Wam udanych połówkowych i dużo zdrowia dla Was i maluszków.
Do napisania!Siwa1001, AgnOss lubią tę wiadomość
-
Siwa1001 wrote:Uwielbiam orzechy każdego rodzaju. Dzięki Agusza, a co tam u Ciebie słychać?
U mnie nie najlepiej. W ostatnim czasie dowiedziałam się że moja szyjka ma tylko 2 cm. Oszczędzający tryb życia i ostrożnie ze sobą. Tak przez kilka dni.. A potem zaczęły się bóle i skurcze więc trafiłam do szpitala. Znowu zagrozenie poronieniem i bezwarunkowy nakaz leżenia. Wstawać mogę tylko do toalety więc tak sobie leżakujemy z Emilem od ponad tygodnia (na 100% będzie chłopczyk). Wizyta w czwartek więc zobaczymy co tam.
PozdrawiamyCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Szew to nie bo skoro mam skurcze co jakiś czas to jego założenie mogłoby spowodować jeszcze większe skurcze i znów byłby problem. W 23/24 tygodniu lekarz założy mi pessar. Tylko boję się tego leżenia już do końca.. A to dopiero 19 tydzień.
Ale to wszystko wynagradza mi Emil jak się wierci i wypycha w brzuszkuCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Agusza trzymam za Was kciuki! Oby szybko te kilka tygodni zleciało.
A co do ciuszków... teraz widze ze trzzeba kozystac i ubierac malucha jak się podoba, bo szybko kończy się ta frajda haha,,, Mi dzisiaj moja córka na pytanie czy ubierzemy spodenki, bo są ładne odpowiedziała:
-Oloszalałaś. Sukienka jest ładna.
-
Cześć kobietki. Właśnie wróciłam znad morza. Widzę , ze u Was przygotowania podobnie jak u mnie cała para. Ja tez juz mam wózek , łóżeczko, laktator, podgrzewacz, nianie , smoczki i butelki oraz komodę ciuszków. Maz stwierdził abym przestala juz kupować bo nie ma miejsca i gdzie tego składować. Pokój Frania jeszcze przed remontem poki co projektujemy. Jak sie go urządzi i zamówię mebelki bede mogło dalej organizować królestwo brzdąca. Ja połówkowe dopiero 13 sierpnia jakoś tak późno ale wyjeżdżam jeszcze i przesunelam o tydzien spotkanie. Dobrze ze wizyta przed wyjazdem wiec sie dowiem co u mojego skarba