Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Któraś z was pisała że będzie łóżeczko zamawiać we wrześniu. Radzę dowiedzieć się ile się czeka na łóżeczko. Ja zamówiłam swoje w sklepie w Gdańsku aż i czas oczekiwania to około 3 miesiące podpowiadam żeby później nie było niespodzianki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 18:57
michaela lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Maluchy wg transferu są równo w 20 tc, czyli 5 dni mniej niż na suwaczku bo to jwat wg OM a jak pamiętacie jestem po ivf i tam jest inaczej z wyliczeniami. Maluchy ważą po 313 i 330 gram
Szyjka ok 5 cm, plyn owodniowy w odpowiedniej ilosci, wszysko super.diana0501, Siwa1001 lubią tę wiadomość
-
Super wieści Majakmeg !!!
Znowu mam bakterie, leukocyty i jakieś płaskie nabłonki w moczu. Oszaleje. Ledwo antybiotyk... Sok z żurawiny 100% codziennie szklanka i znowu coś. Oddaje ten mocz tak, jak się go powinno oddać. Zwariuje, mówię Wam. Fakt, sikam często ale pije dużo wody bo lubię i nie wiem. Czekam do czwartku, bo co.
-
Shantelle pamiętasz jak się skarżyłam na bakterie? Byłam w rodzinnym mieście i poszłam do swoje rodzinnej. Tam co drugi dzień mocz i raz w tyg krew. bakterie jak były tak są i i ketony. lekarka powiedziała ze przy braniu zurawiny skoro nie pomaga to tak bd miec do konca ciazy i zeby gin zdecydował o antybiotyku. wg niej nie ma czym sie martwic. ja jej ufam, chodze do niej odkad pamietam i nigdy zle nie powiedziala co dolega. wytłumaczyla mi lepiej niz gin i uspokoiła tym. dlatego moze madssz podobnie?
-
Miałam posiew i wyszła mi E. Coli. Miałam antybiotyk. Zaraz jakoś do niej zadzwonię i zapytam, aby rzuciła okiem. Bo mam jeszcze trochę tego antybiotyku co mi zostali Zinnat w zawiesinie. Muszę szybki ogarnąć bo w piątek jadę i już trudniej będzie o receptę.
-
A spoko nic się nie dzieje No właśnie odkąd się leczyłam to sexu nie było do teraz, więc nie widzę możliwości aby mój mi podał tą bakterię. A wcześniej właśnie nawet na początku ciąży miałam bardzo ładne badania moczu ....
Rozmawiałam z lekarką, mam znowu brać leki ten Bioracif, bo to wredna bakteria, we czwartek mam mocz oddać znowu i zobaczymy, jak coś to potem Zinnat w zawiesinie na dobicie. Takie coś trzeba leczyć, mówiła, bo jak się nie leczy, to ona lubi się bardziej rozwijać i dawać bardziej w dupsko, jak np to co ma Diana, swędzenie, pieczenie itdWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 08:53