Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To lecz to paskudztwo koniecznie ile tylko będzie trzeba, a oprócz żurawiny to do obiadu jeszcze kapustę kiszoną sobie dorzuć. Ja bardzo lubię suszoną żurawinę jako przekąskę, choć teraz nie mogę ze względu na cukier.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
oo kapusta kiszona to jest to co kocham! Będę jesć!!!
Riri nie próbowałam, wiesz zdaje się narazie na lekarzy, te leki mi pomagają, ale ona lubi wracać menda.
Kupiłam właśnie osłonkę na łóżeczko i śpiworek, w niebieskie słoniki, zaraz Wam pokażę, w tym wzorze mamy już rożek i kocyk typu Minky
Tylko musicie zjechać na dół i będzie
http://allegro.pl/spiworek-do-spania-niemowlecy-kerstin-producent-i5061408901.html
-
Siwa1001 wrote:Wstępnie, jak kogoś pominęłam, przepraszam. Dajcie znać dopiszę
Chłopcy 10: Shantelle, Nasca, Siwa, Diana, Wianna, Iskiereczka, Jagoo90, Agusza, Kolia, Tysia
Dziewczyny 5: Irmelin, Michaela, Siwa?, Kalina, AgnOss?
90% dziewczynka -
Mam nadzieje ze juz za tydzień bedziemy wiedzieć kto zamieszkał w brzuchu i ze będę mogła sie dopisać do listy na pierwszej stronie oby tylko dzidzia sie na nas nie wypięła i nie schowała tego co najważniejsze hehe
Shantelle lubi tę wiadomość
-
Shantelle, niedobrze z tym moczem Twoim, dobrze, zs masz szanse tak szybko konsultowac wyniki
Ja dzis siusialam i krew oddawalam, popoludnju bede miala wyniki w internecie, ciekawe jak tam u mnie.
Chyba tez zaraz odpale kompa i zaczne kupowac chocoazwstrzymuje sie, bo jak pojade na dzialke teraz, to moze na strych zajrze, a tak oelno dzieciecych kartonow, co prawda bo bratanicy, ale ona raczej nie ialasamych rozowosci spiworek do spania akurat miala chyba niebieski
A wiecie, jakdwa lata temu bylam na porodowce, gdy rodzila sie moja chrzesnica, to razem z nimi na sali lezal chlopczyk, ktory byl ubierany przez mame na rozowo, bo mial po swojej siostrze starszej ubranka. Smiesznie to wygadalo,bo wszyscy mysleli, ze to dziewczynka, a ona sie wkurzala i obrazona mowila, ze to jest chlopak. No ale nie wiem, co sie dziwila, skoro caly na rozowo chodzil, widocznie wyprawke swojej starszej corce zrobila tylko w jednym stonowanym kolorze różuIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Wianna, ja zawsze powtarzam RONALDO TEŻ CHODZI NA RÓŻOWO, haha
Ale jakoś zakochałam się w zestawieniu szaro-niebieskim, muszę przekonać się do innych kolorów cholerka
A dzwonię sobie do koleżanki internistki, bo pracowałam w Medicover długo i znajomości pozostały, teraz kupiłam tam znowu abonament i tak mam łatwiej, nie ukrywam
A Maksiowi kupuję narazie ręcznik, rożek, kocyk. Bo tego raczej nie dostanę, bo wszystko poszło dalej, a jak się zdubluje to trudno
Generalnie już mam wyposażenie łóżeczka czyli do spania, do kąpieli ręcznik jeszcze muszę jeden kupić, ale to w Ikea bo mają. Jakaś lampka nocna czy coś też może w Ikei bo tam są te księżyce
Frmatid czekamy więc na wieśći od Ciebie
Siwa o której idziesz ? aż się doczekać nie mogę. Czekam na wasze wizyty ja na swoją
My we czwartek, nie Wianna ?
-
Ja podejrzewam, ze do konca bede miala 90-95% hihi ale taki procent mi wystarczy. Pewnie dziewczynka i tyle (moja gin nie przywiazuje wagi do tego) nawet jak pytam to cos palnie i w nosie ma czy powie na sto procent Hihi
Jak to moj 8latek powiedzial - bede mial braciszka bez siusiaka HihiSiwa1001 lubi tę wiadomość
-
Ja wizytka w piątek dziś idę robić cytologie, podobno na sławkowskiej cały sierpień nie robią... Dziewczyny jestem w 20 i 2 tc i nadal cisza w brzuchu, miałam tylko uczucie qypiecia w jednym miejscu ale to może nasza moja i męża wyobraźnia....Jej
-
Shantelle:) dzięki za podesłania linka do śpiworkach ja sur zakochałam w rzeczach u Noego w kolorowe słoniki:)
Ja sie jednak bede starać kupować uniwersalne rzeczy:) które beda pasować i dla chłopca i dziewczynki.
Co prawda nie urodziłam jeszcze pierwszego dzieciątka a juz marze o drugim.
Fantastycznie byłoby mieć parke:) -
Taaak, w czwartek wizyta o 16 )))
Noo super maja te wzorki na allegro Shantelle tez pewnie kupie u nich kilka rzeczy w jednej przesylce, tylko musze obmysluc plan co w jakiej tonacji i kolorystyce. Mi raczej turkus, mieta podchodzi bedzie pasowac do mojej sypialni
co do ochraniacza na szczebelki, ze hamuje doplyw powietrza, to tak srednio do mnieprzemawia ten argument, a w wozku przeciez w gondoli jak dziecko ma z kazdej strony obudowane
Fajnie, ze tu na tych aukcjach mozna oddzielnie pokupowac i posciel i ochraniacz a sa te same wzorki takze jak pisalyscie mozna sie wstrzymac z posciela i dokupic pozniejIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Ochraniacz będę miała, no jak o szczeble ma się obijać ?
Ja właśnie zorientowałam się, że są też prześcieradła w słoniki, a już złożyłam zamówienie. Pisałam czy mogę ewentualnie dosłać kasę i czekam.
Tu śpiworek ma super cenę. W smyku był za 70 zł..... Bez komentarza.
A słoniki dokupuje, bo na innej aukcji kupiłam właśnie rożek i kocyk typu minky w słoniki teżmichaela lubi tę wiadomość
-
Tu jest też becik,co chciałam kupić, w groszki z niebieską kokardą, ale w sumie słoniki mi bardziej podeszły. I kupiłam becik w słoniki właśnie u tego sprzedającego i kocyk i ręcznik do kąpieli, myjkę itd
Kupiłam na miejscu sobie, bo ten sklep jest w Krk, ale może Wam coś się spodoba
http://allegro.pl/rozek-becik-z-aplikacja-3d-bawelna-antyalergiczny-i5578559811.htmlmichaela lubi tę wiadomość
-
Mi z tej pierwszej aukcji od Ciebie wpadly w oko takie kietowe czy tam turkusowe slonie, dinozaury nie wiem co to jest wersja szara i wlasnie mietowa i sie zastanawiam, ze np. W szare stworki ochraniacz a kocyk w mietowe czy rozek albk odwrotnie strasznie niezdecydiwana jestem w tej ciazy jestemIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm