Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już z wyprawki mam wszystko z ciuszków, został mi w sumie jakiś kombinezon i czapka a i pieluchy tetrowe dokupić . Oprócz tego wszystko do kąpieli i łóżeczko ale to będę zamawiac pod koniec września
właśnie Diana jeśli licytacja skończy się na 75 zł to za tyle musi sprzedać no chyba ze ma ustawioną cene minimalną to wtedy dupa z tegoTysia -
Moja się nie kwapi żeby wyjść z czymś do kupienia tylko wiecznie ma problem że kupuję, bo ona kupowała 2 tyg przed porodem. pff pfff pffff
Właśnie też bym chciała Szymonka posadzić jak będę w kuchni, w łazience czy coś, żeby grał ale nie wiem czy to bujanie. Zawsze to można wyłączyć i maluch będzie tylko siedział. -
Ja mam te same witaminy, do tego tardyferon, magnella, żurawina w soku i kapsułkach, wit c, kwas foliowy. Wiem że od żelaza jest czarny stolec. Jak tylko bierzesz pregnę to może być tylko chwilowa niedyspozycja, może zjadłaś coś ciężkiego albo wzdymającego?
-
Tysia :) wrote:Ja już z wyprawki mam wszystko z ciuszków, został mi w sumie jakiś kombinezon i czapka a i pieluchy tetrowe dokupić . Oprócz tego wszystko do kąpieli i łóżeczko ale to będę zamawiac pod koniec września
właśnie Diana jeśli licytacja skończy się na 75 zł to za tyle musi sprzedać no chyba ze ma ustawioną cene minimalną to wtedy dupa z tego
Tysia teraz ktoś mnie podbił i dałam 85 zł to wyskoczył komunikat że cena minimalna nie jest osiągnięta. I co? Jutro o 20;45 kończy się licytacja i powiedzmy że moja oferta będzie tą ostatnią ale niższą od tych 260 to co wtedy? Pierwszy raz licytuję i jestem zielona -
jak pisze ze cena minimalna nie została osiągnięta to nie wylicytujesz dopóki nie dojdzie do ceny którą sobie ustalił sprzedający .. czyli dajmy na to sprzedawca mogl ustawić sobie cene minimalną 200 zl i jak licytacja nie dojdzie do 200 zl to nikt nie kupi tegoTysia
-
diana0501 wrote:Ja mam te same witaminy, do tego tardyferon, magnella, żurawina w soku i kapsułkach, wit c, kwas foliowy. Wiem że od żelaza jest czarny stolec. Jak tylko bierzesz pregnę to może być tylko chwilowa niedyspozycja, może zjadłaś coś ciężkiego albo wzdymającego?
Raczej zawsze tak jadłam i nic mi nie było. Ostatnio mam wzdęcia Ale jestem w 8 tyg i to ponoc normalne
-
Tysia :) wrote:jak pisze ze cena minimalna nie została osiągnięta to nie wylicytujesz dopóki nie dojdzie do ceny którą sobie ustalił sprzedający .. czyli dajmy na to sprzedawca mogl ustawić sobie cene minimalną 200 zl i jak licytacja nie dojdzie do 200 zl to nikt nie kupi tego
Tego nie wiedziałam. -
Gratulacje chłopaków!
My mieliśmy huśtawkę ful wypas po kuzynce ze światełkami melodyjkami itd, posiedziała w tym 3 razy, a potem najprostszy bujaczek, uruchamiany przez ruch ciała maej i zachwyt. Ale o przyzwyczajaniu się nie było mowy, to chyba ie ten etap życia? sama nie wiem.